Horoscop 29 februarie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii se îndrăgostesc lulea

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 29 februarie 2020, cu Neti Sandu. O zi frumoasă. Am putea deschide un nou capitol de viaţă şi să ne meargă mai bine, să facem câte ceva şi pentru ceilalţi şi să simţim că trăim frumos.

Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi o să facem alegeri înţelepte.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020 PEŞTI

 

E rost de plimbare, poate vă duceţi la ziua cuiva în altă localitate şi o să vă facă bine să revedeţi peisaje, locuri dragi. O să tot primiţi invitaţii pe la diverse sindrofii şi dacă nu daţi chiar voi o petrecere o să vă duceţi acolo unde va face plăcere - faceţi şi voi o selecţie, c-or fi mai multe.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020 BERBEC

 

Poate vă căutaţi o ţinută de gală şi o să atrageţi toate privirile - că sunteţi într-o perioadă înfloritoare. Se pare că nu va stresează banii şi-o să vă permiteţi nişte lucruri care depăşesc bugetul pentru că vreţi să vă descătuşaţi şi să-i faceţi şi pe ai voştri să se simtă bine.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020 TAUR

 

Se poate să fie un moment festiv, sărbătoriţi ceva şi-o să primiţi şi un cadou, şi o să fie o atmosferă destinsă. Sunt oameni cărora le este dor de voi şi-or să vină cu dovezi de dragoste, o să le răspundeţi şi voi, în felul vostru, pentru că sentimentele sunt reciproce se pare.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020 GEMENI

 

Prietenii vă scot la aer, la plimbare, să practicaţi un sport de agrement ca să vă limpeziţi la creier şi să vă destindeţi cu totul. O să luaţi parte la un eveniment care să v-aducă un plus de prestigiu şi o să relaţionaţi cu nişte oameni care-or să rămână aproape de voi

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020 RAC

 

O să vă scoată la o cafea cineva care-a avut răbdare cu carul până să acceptaţi invitaţia şi-acum vine momentul adevărului. Se pare c-o să daţi ochii cu cineva cu care ati avut vreo răfuială, şi tocmai bine, c-o să puteţi stinge orice conflict, să mergeţi mai departe cu relaţia.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020 LEU

 

Cineva de departe va căuta, vrea să vă vedeţi şi dacă o să fiţi voi dornici de o revedere o să daţi fuga acolo. Se poate să vă relansaţi cu un produs sau cu o simplă apariţie pe o scenă, într-o sală, la un eveniment care o să aibă lungi ecouri şi reverberaţii.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să vă scoată la cafea cineva care visează la o relaţie cu voi şi o să fie gând la gând cu bucurie. Se poate să luaţi parte la o ceremonie şi să vă răscolească adânc sfera emoţională şi să vă gândiţi şi la voi, la ce să faceţi cu viaţa voastră.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020 BALANŢA

 

E posibil să întâlniţi pe cineva dacă sunteţi în căutarea unei perechi care să vă completeze frumos şi acest lucru o să se întâmple. E o acalmie în relaţia de cuplu, care se poate transforma şi-n armonie dacă o să puneţi şi mai mult suflet în relaţia de doi, să vă meargă şi mai bine.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020 SCORPION

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă place aşa cum sunteţi şi să vă îndrăgostiți lulea. O să puteţi regla din mers o situaţie care ţine de profesie, de afaceri şi o să vă asiguraţi că vă sunt respectate cerinţele, ca să fiţi împăcaţi cu voi înşivă.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Poate faceţi o rezervare să mâncaţi în oraş, dacă n-aveţi chef să gătiţi şi să faceţi curat înainte şi după musafiri. Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi o să fie o tatonare până să fiţi la unison, ca să experimentaţi traiul în doi, dacă n-aţi făcut-o pân-acum.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN

 

O să vă scoată cineva la plimbare, la un spectacol, un târg şi o să vă prindă bine sufleteşte, o să vedeţi viaţa cu alţi ochi. Voi o să vă reinventaţi, o să schimbaţi felul de trăi, o să vă eliberaţi de greutăţi ca să-i faceţi fericiţi pe cei din jur, să vă bucuraţi cu toţii, după o perioadă grea pentru toţi.

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

E posibil să nimeriţi ceva reduceri la articole de uz casnic, şi mai faceţi câte ceva pentru interiorul locuinţei, cu bani puţini. Se poate să vă duceţi cu grupul pe undeva şi o să aveţi o activitate care să vă deconecteze, poate fi şi un team building şi să fie o binemeritată minivacanţă.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Horoscop 28 februarie, cu Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani mult așteptată
Horoscop 28 februarie, cu Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani mult așteptată

Horoscop 28 februarie, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. Apar situaţii neaşteptate şi care ne pot da programul peste cap, dar o să fim şi noi atenţi, ca să nu ne trezim că ratăm vreo şansă de afirmare.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuză de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde
Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 41,8 miliarde de lei faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.