Horoscop 29 august 2018. Zodia care are de luat o decizie importantă

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 29 August 2018 07:40
Categorie: Horoscop

O zi a revelaţiilor. O să ne bucurăm de ce aflăm nou şi care ne-ar putea aduce nişte beneficii atât în plan profesional, cât şi spiritual.

Vibraţia zilei este 11 şi o să înţelegem acele lucruri care păreau de neînţeles.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

FECIOARĂ: Întâlnire de suflet şi o să vă faceţi promisiuni, jurăminte de viaţă fericită în doi, c-aveţi nevoie de stabilitate.

O să aflaţi în ce condiţii puteţi lucra la un proiect, poate va trebui să renunţaţi la actualul serviciu sau e posibil şi în paralel, dacă e posibil.

BALANŢĂ: E cineva care vrea să vă vadă, dar se gândeşte că poate e prea târziu - şi numai împreună puteţi lămuri acest lucru pentru relaţie.

Le puteţi cere şefilor nişte înlesniri şi o sumă de bani în plus, ca să mai faceţi un pas spre standardele la care visaţi c-aveţi o şansă pe care o puteţi valorifica.

SCORPION: Vă invită cineva la o plimbare, poate vă faceţi planuri de vacanţă, sau de petrecut week-end-ul împreună.

Se rezolva o problemă financiară, poate cu bancă şi o să vă puteţi lua o casă ori să plecaţi în vacanţă, să vă atingeţi un obiectiv important.

SĂGETĂTOR: Poate vi s-a aprobat salariul în avans sau celelalte lucruri pe care le-aţi cerut şi poate şi uitaserăţi de ele. 

E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi o raită pe la piaţă, mai schimbaţi ceva şi prin casă, umblaţi şi la garderobă, să vă creaţi o stare de spirit şi mai bună.

CAPRICORN: Dac-aţi amânat mersul la doctor, la analize, ar fi cazul să vă interesaţi cât de cât de ce se-ntâmplă cu organismul vostru.

O să aflaţi în ce condiţii puteţi lucra la un proiect şi trebuie să spuneţi dacă e convenabil sau nu, c-aveţi poate un plan B care e mai bun decât ce vi se propune.

VĂRSĂTOR: E cineva care vrea să fiţi din nou împreună şi vă puteţi gândi la ce-ar însemna asta pentru voi - dacă e bine, dacă nu e.

Se iveşte ocazia să călătoriţi, să vă şi stabiliţi pe undeva sau să plecaţi la studii, ori să lucraţi, după care să vă-ntoarceţi. c-o să mai aveţi treabă pe-aici.

PEŞTI: Cineva nou apărut în peisajul sentimental o să vă acapareze, o să vă cuprindă în vraja poveştii şi se poate să n-aveţi scăpare.

Se poate s-aveţi un program încărcat şi la serviciu, şi acasă. E agitaţie, dar o să vă achitaţi de obligaţii, ca să vă puteţi şi destinde o oră, două, diseară.

BERBEC: Poate vă invită cineva într-o plimbare în străinătate şi o să vă-ntoarceţi buzunarele pe dos, ca să nu rataţi un astfel de prilej.

Poate faceţi un bilanţ financiar să vedeţi şi de ce bani dispuneţi, că s-o-ntindeți la mare, la munte, să vă bucuraţi de un mic concediu, dacă nu se poate mai mult.

TAUR: E an bun de căsătorie şi o să apară cineva, dacă nu sunteţi deja, într-o relaţie de cuplu - iar dacă sunteţi o să vă meargă şi mai bine.

O să vă gândiţi de două ori înainte de a semna un contract, ca să vă asiguraţi că angajatorul e bun platnic şi că n-o s-aveţi probleme, că e serioasă persoană.

GEMENI: Poate o să aflaţi cauza unei supărări, motivul care-a stat la baza unei discuţii aprinse cu un bun prieten.

Posibile noutăţi în plan profesional şi or să fie şi bani cu care să vă descurcaţi mai bine decât până acum şi o să le luaţi alor voştri, în special copiilor, ce şi-au dorit.

RAC: Poate vă consultaţi cu rudele în privinţa evenimentelor de familie şi o să luaţi nişte decizii de comun acord şi-o să faceţi tot posibilul să le respectaţi.

Se poate să v-apucaţi de o activitate care să vă scape de stres, de plictiseală, să vă revigoraţi pentru că v-apucaţi de proiecte noi şi vreţi să fiţi în formă.

LEU: O să vă puteţi găsi şi voi sufletul - pereche şi să vă întemeiaţi o familie, dacă nu anul acesta, poate următorul.

Poate aveţi gânduri mari cu locuinţa şi o s-o schimbaţi sau mai faceţi nişte reparaţii, construiţi ceva pe lângă şi or să fie toţi ai voştri mulţumiţi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 28 august 2018. Zodia care va întâmpina numeroase probleme financiare
Horoscop 28 august 2018. Zodia care va întâmpina numeroase probleme financiare
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 21 ianuarie 2019. Cine are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
horoscop
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă