Horoscop 28 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii primesc bani mulți


Ultimul update: Luni 28 Octombrie 2019 08:01
Data publicarii: Luni 28 Octombrie 2019 07:34
Categorie: Horoscop
Horoscop 28 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu

Horoscop 28 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Lună nouă şi provocări. O să ni se îndeplinească dorinţa pe care ne-o punem în minte şi lucrăm la ea, să crească frumos, udată la rădăcină.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva, cu dreptul.

 

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 SCORPION

 

O posibilă reuşită la un examen, o să faceţi un pas înainte în cariera - şi se poate să fiţi deschizători de drumuri într-un domeniu. Noi provocări, de luni aşa, care vă vor ţine în priză şi o să faceţi, probabil, nişte alegeri până la sfârşitul zilei, c-o fi venit scadenţa pe ici, pe colo.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Poate vă decideţi dacă veţi lucra în particular, sau o să păstraţi timpul liber pentru voi şi ai voştri. La voi se precipită nişte lucruri şi poate-o să vă remarcaţi prin ceva anume, o să fie un soi de recunoștere a valorii şi vor veni şi mai mulţi bani.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Vi se dă ok-ul pentru o afacere care poate însemna rampa voastră de lansare şi de succes în carieră. Şi vouă vă vor intra nişte bani şi se poate să-i cheltuiţi c-aţi tot amânat nişte cumpărături, dar dacă tot aveaţi de gând să le luaţi n-o să vă dea bugetul peste cap.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Poate vă invită cineva de pe-acum să ajungeţi la sfârşit de săptămână, ori poate chiar într-o scurtă vacanţă să vă recuperaţi. Se poate să faceţi progrese în privinţa actelor pe care vreţi să le prezentaţi la bancă, asta ca să luaţi un credit şi să vă puteţi cumpăra o casă.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 PEŞTI

 

Se pare că s-a-ntâmplat ceva care va face să vă gândiţi serios la căsătorie, la copii, c-aţi atins un moment de graţie. Vă invita cineva la o festivitate, poate să fie şi o trataţie de ziua aniversară, e de ieşit la socializare pentru că pare să fie ceva special.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 BERBEC

 

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să se-aşeze, să simţiţi, în sfârşit armonia de care-aveți nevoie. O să relaţionaţi cu şefii, cu sponsorii, ca să obţineţi tot ce e necesar ca să vă puteţi dezvolta afacerile, să ia amploare pentru că simţiţi că sunteţi într-un vârf de formă.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 TAUR

 

Se poate să realizaţi abia acum cât de mult vă iubeşte partenerul de cuplu şi de câte lucruri e în stare pentru voi - o să vă surprindă. E un moment bun să vă găsiţi ceva nou de lucru, să încercaţi şi altceva c-aveţi susţinere din partea lui Uranus şi o să vă găsiţi drumul, veţi avea călăuze.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 GEMENI

 

Poate puneţi deoparte banii pe care o să-i primiţi ca să vă luaţi o casă ori poate-aveti nevoie de o maşină nouă, sau s-o duceţi la reparat pe cea pe care-o aveţi. Sunt câteva aspecte legate de viaţă de familie care se cer rezolvate şi e de vorbit şi de luat o decizie după ce toată lumea-şi va spune părerea.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 RAC

 

Se activează sfera afectivă şi o să puteţi întâlni pe cineva cu care să fiţi compatibili şi să construiţi, frumos, o relaţie. Se poate să luaţi parte la nişte activităţi care v-ar scoate la iveală nişte calităţi care v-ar aduce nişte bani picaţi la momentul potrivit c-apar cheltuieli în exces.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 LEU

 

Poate abia acum aveţi condiţii mai bune de trăi şi vă doriţi un copil, sau mai mulţi - c-aşa e programul vostru de viaţă - cu dragoste pentru copii. O rezolvare, poate cu casa, veți fi primit un credit şi daţi avansul ca să şi intraţi în posesia contractului de cumpărare, ceva se-ntâmplă de-o să scăpaţi de un stres.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Poate faceţi un efort financiar să-i duceţi pe copii la nişte cursuri speciale să-şi descopere şi să-şi cultive talentele ascunse. Şi voi puteţi legaliza o situaţie şi să vă transferaţi la alt serviciu, sau poate la altă şcoală, dacă nu cumva aveţi de gând să vă mutaţi în altă locuinţa.

HOROSCOP 28 OCTOMBRIE 2019 BALANŢA

 

Se poate să apară o nouă oportunitate de a câştiga bani şi să aveţi un nivel de trai mai ridicat să faceţi nişte achiziţii de valoare. Voi sunteţi angajaţi în mai multe proiecte şi o să fiţi expeditivi cu toate treburile ca să vă rămână timp şi pentru o ieşire cu partenerul de cuplu, cu prietenii, să vă mai şi destindeţi.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16