Horoscop 28 iunie 2019 prezentat de Neti Sandu. Leii primesc o invitaţie care îi emoţionează mult


Ultimul update: Vineri 28 Iunie 2019 08:01
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2019 07:31
Categorie: Horoscop

O zi cu surprize. Primim răspunsuri, dăm drumul proiectelor noi şi o să facem progrese pe mai multe planuri, totul e să fim consecvenţi. Vibraţia zilei este 1 şi e tocmai bun momentul pentru noi începuturi.

 

HOROSCOP 28 IUNIE 2019 RAC

Se poate s-aveți parte de niște întâlniri surpriză şi să aflaţi nişte veşti care să vă influențeze deciziile care țin de profesie, de o situaţie contractuală. O să fiţi de acord s-o porniţi la drum, ca să staţi mai multe zile într-o staţiune de agrement, poate de dragul copiilor.

HOROSCOP 28 IUNIE 2019 LEU

Invitaţie la un eveniment care o să vă aducă în centrul atenţiei şi o să strângeţi nişte oameni valoroşi în jurul vostru, o să lărgiţi grupul de prieteni. Poate va invita cineva la o cină în doi sau o excursie în doi şi o să aflaţi dacă sentimentele sunt reciproce.

HOROSCOP 28 IUNIE 2019 FECIOARĂ

O să puteţi da o fugă la nişte rude sau prieteni care locuiesc în alta localitate şi să luaţi în discuţie şi o chestiune care ţine de o casă, un teren, de familie. E ceva de sărbătorit cu grupul de prieteni şi vă puteţi duce şi la malul mării, să fie altceva, într-un peisaj diferit

HOROSCOP 28 IUNIE 2019 BALANŢA

Se pare că o să vă lăsaţi antrenaţi de un grup de tineri şi să aveţi diferite activităţi care să vă remonteze, să căpătaţi o stare de spirit şi mai bună. O să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment care vă poate avea protagonişti şi pe voi şi o să fie emoţii constructive.

HOROSCOP 28 IUNIE 2019 SCORPION

E posibil sa revina cineva cu o oferta de colaborare, in speranta ca v-ati hotarat s-o acceptati si daca nu, s-o ia de la capat sa va convinga. E cineva care vrea sa formati un cuplu si care nu vrea nici macar sa va schimbe, va ia asa cum sunteti.

HOROSCOP 28 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

E mai multa lume care vrea sa va vada si o sa va faceti timp zilele-astea sa iesiti la plimbare, la un picnic, sa schimbati impresii. E rost de plimbare, poate va scot prietenii pe undeva si n-o sa ziceti nu.

HOROSCOP 28 IUNIE 2019 CAPRICORN

O sa puteti obtine avize favorabile, sa castigati un proces si sa primiti inapoi ce-i al vostru, sa vi se faca dreptate - in sfarsit. O atmosfera mai calda la slujba, poate lucrati la ceva care va place si-o sa castigati si bani in plus.

HOROSCOP 28 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

Poate aflati, intamplator, ceva despre o casa pusa in vanzare si care-o sa vi se para convenabila ca pret si sa vreti s-o cumparati. O s-aveti un anturaj tanar cu care-o sa calatoriti prin tara zilele - astea si sa va placa compania acestor persoane.

HOROSCOP 28 IUNIE 2019 PEŞTI

O sa redescoperiti o preocupare de timp liber care sa va creeze o stare de spirit deosebita, si sa va ofere inspiratie, sa va imbunatateasca simtitor calitatea muncii. Se poate sa va invite cineva intr-o excursie, fie si de-o zi si sa va duceti pentru c-o sa fie sarmanta persoana.

HOROSCOP 28 IUNIE 2019 BERBEC

Poate va faceti timp sa practicati un sport, ii luati si pe copii, nepoti si o sa fie si mai antrenant, va duceti si la vreun concert in aer liber. E posibil sa va scoata cineva la o cafea dupa ce v-oti fi cunoscut in retelele de socializare si o sa vedeti daca exista atractie, compatibilitate.

HOROSCOP 28 IUNIE 2019 TAUR

O sa vi se multumeasca in vreun fel pentru un ajutor oferit benevol, cu draga inima si poate primiti un cadou, vreo invitatie in primul rand la un spectacol, un concert. O aparitie surpriza, apare acea persoana care v-a aprins imaginatia si care poate fi partenerul vostru pe viata.

HOROSCOP 28 IUNIE 2019 GEMENI

Se poate sa plecati intr-o drumetie, chiar si maine, sunt niste prieteni cu care urmeaza sa va intalniti la destinatie - poate e o ceremonie. Se anunta note bune la examen, interviuri, si o sa fie succes in plan intelectual.

 

Horoscop 27 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii primesc o sumă de bani nesperată
Horoscop 27 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii primesc o sumă de bani nesperată
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
Horoscop 9 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O cerere în căsătorie vă lasă fără cuvinte
Horoscop 8 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor recupera o sumă mare de bani
Horoscop 6 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își vor întâlni perechea
Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni