Horoscop 27 iulie 2017. Astazi, Capricornii fac schimbari majore in plan personal si Leii au succese financiare

Ultimul update: Duminica 30 Iulie 2017 07:01
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2017 07:22
Categorie: Horoscop

Horoscop 27 iulie 2017. A vem o energie suplimentara, care poate veni si din motivatia care sta la baza si o sa facem multa treaba si cu folos.

 

LEU
S-ar putea sa lucrati in alta echipa si sa dati lovitura in afaceri, sa va mearga mult mai bine din punct de vedere financiar.

FECIOARA
Se contureaza un castig banesc si o sa scapati de niste eventuale datorii, sa faceti monetarul sa v-ajunga banii si dupa ce va-ntoarceti din concediu.

BALANTA
E posibil sa vi se incredinteze un proiect amplu si sa fie rampa voastra de lansare intr-o noua etapa profesionala, va fi o ascensiune in cariera.  

SCORPION
O sa va-ntalniti cu oameni tineri care sa va coopteze in diverse activitati care tin atat de serviciu, cat si de latura profesionala si o sa lucrati in cei mai buni termeni.

SAGETATOR
Se poate sa dati de un sponsor cu dare de mana si prietenul vostru o sa faca pasi uriasi spre finalizare, c-o sa fiti sustinuti pana la capat.

CAPRICORN
Ati putea face o schimbare majora in viata voastra, poate va duceti la alt serviciu, va casatoriti, o sa deveniti parinti, ceva se-ntampla si promite sa fie o mare bucurie.  

VARSATOR
Noutati, vesti bune, luati aprobari, primiti bani, apar unele facilitati care sa va faca viata mai usoara si sa va bucurati de mai mult prestigiu.  

PESTI
Cineva incearca sa se-apropie mai mult de voi si sa faceti cumva sa va cunoasteti, dar numai daca veti gasi puncte comune, sa puteti forma un cuplu.  

BERBEC
Se poate sa va pregatiti de plecare, in vacanta, dar n-ar fi exclus sa faceti si nitica treaba de serviciu pe-acolo, si sa le imbinati frumos, sa nu fie obositor.  

TAUR
O sa picati la o intelegere cu un angajator, sa va implicati serios intr-un proiect care poate fi de cursa lunga, daca lucrurile or sa mearga ca la carte.  

GEMENI
O sa puteti legaliza o situatie si sa va angajati pe un post mai bun, sa castigati bani pe masura pregatirii, a diplomelor, sa va fie recunoscute competentele.  

RAC
Par sa se-adune niste bani in cont, poate va luati casa, vindeti un teren sau o masina si faceti ceva important cu-acei bani.

Horoscop 26 iulie 2017. Astazi, Pestii stabilesc relatii care ajuta la castiguri, iar Gemenii stabilesc armonia in familie
Horoscop 26 iulie 2017. Astazi, Pestii stabilesc relatii care ajuta la castiguri, iar Gemenii stabilesc armonia in familie
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă