Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 26 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești de tot felul. O să putem regla relația cu celălalt, să dăm deoparte lucrurile care nu ne convin și să punem în loc ce avem nevoie.

Vibrația zilei este 8 și o să ne străduim să nu ne atingem de banii din cont. Poate reușim.

Horoscop 26 martie 2024 - BERBEC

Apar noutăți care vă pot pune pe un alt făgaș profesional și o să vă dați peste cap să faceți treabă ca lumea, că vreți să vă reinventați.

Vă caută cineva care vrea să aveți o preocupare comună, poate vă invită și în weekend pe undeva că își dorește să vorbiți într-un cadru neutru.

Horoscop 26 martie 2024 - TAUR

Un ochi atent asupra sănătății v-ar feri de eventualele neplăceri care pot apărea dacă n-o să faceți un control medical preventiv măcar, că poate nu vă doare nimic.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

O întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și speră să simțiți și voi la fel ca să fiți un cuplu.

Horoscop 26 martie 2024 - GEMENI

O să vi se plătească o muncă, după o perioadă cam lungă de timp și poate vă permiteți câteva zile într-o stațiune de agrement ca să vă revigorați.

Se poate să luați parte la un eveniment care poate fi chiar rampa de lansare pe un alt palier valoric.

Horoscop 26 martie 2024 - RAC

Se poate să câștigați un loc mai la vedere, o să atrageți toate privirile prin ceva care să fie marca voastră, să vă apreteze ideea.

Poate ați cerut un salariu în avans, ori unei bănci un împrumut și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade.

Horoscop 26 martie 2024 - LEU

Voi vizați un post de conducere pe care-l puteți obține fie prin concurs, fie pentru că vă numesc șefii ca să faceți ce știți cel mai bine - să-i conduceți pe oameni.

E cineva care se regăsește în felul vostru de a fi și o să vă evaluați șansele de a forma un cuplu.

Horoscop 26 martie 2024 - FECIOARĂ

Or să vă întindă o mână de ajutor niște persoane care vă admiră, apreciază felul în care munciți și or să vă facă viața mai ușoară.

O să puteți avea o discuție deschisă cu șefii și să le spuneți ce vă lipsește, ce v-ați mai dori că aveți șanse să-i înduplecați să vă dea ce vă trebuie.

Horoscop 26 martie 2024 - BALANȚĂ

Prezența cuiva o să aducă un plus de bună dispoziție și o să faceți și treabă, că o să aveți spor și or să vă priască și plimbarea, statul la taclale, după program, la cafea.

O să puteți avea o discuție deschisă cu șefii și să le spuneți ce vă lipsește, ce v-ați mai dori c-aveți șanse să-i înduplecați să vă dea ce vă trebuie.

Horoscop 26 martie 2024 - SCORPION

O să faceți o selecție printre ofertele de job că sunt câțiva parteneri de afaceri, angajatori care vă roagă să lucrați împreună, dar încă nu v-ați decis. Urmează.

Poate se pune problema să vă căsătoriți și dacă totul merge ca la carte poate începeți pregătirile - pentru după Paște.

Horoscop 26 martie 2024 - SĂGETĂTOR

Se pare că o să fie în continuare mult de lucru și la serviciu, și în particular și o să știți cum să excelați ca să fie nevoie de voi, să fiți de neînlocuit.

O problemă de sănătate o să dispară, îi veniți de hac cu un tratament pe care o să vi-l dea doctorul.

Horoscop 26 martie 2024 - CAPRICORN

O îndeletnicire de timp liber v-ar "scutura" de tot stresul și o să fiți în formă la treabă, că vi se lipește creierul.

Poate mai lăsați vreo piesă de mobilier pentru casă, ori vreo aparatură de care aveți nevoie și o să fie de folos întregii familii.

Horoscop 26 martie 2024 - VĂRSĂTOR

Se poate să luați mai mulți bani, fie pentru că o să cereți, fie pentru că v-ați duce la alt serviciu și o să aveți salariu mai mare acolo.

E bine să verificați dacă actele sunt valabile, permise carduri, legitimații, ca să nu încasați cine știe ce interdicții.

Horoscop 26 martie 2024 - PEȘTI

E o acalmie în relația de cuplu, dar trebuie avut grijă să nu intervină gelozia că o să tot aveți treabă și o să mai întârziați acasă. Vedem.

O să vă preocupe înfățișarea și o să faceți probabil diverse tratamente și vă schimbați stilul vestimentar.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală

Horoscop 27 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu chef de viață. Sunteți dispuși să facem și treaba, să ne și distrăm ca să avem o stare de spirit cât se poate de bună, ca vin Floriile, vine Paștele, să ne pregătim sufletește.  

Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție
Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție

Horoscop 25 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Intuiția își spune cuvântul și aflăm scurtătura spre succesul pe care ni-l dorim.

Recomandări
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă
Gabriel Liiceanu: Politicienii au furat sume “înspăimântătoare” - cât 400 de spitale, 600 de școli și 1.700 km de autostradă

Clasa politică din România, „care ne-a adus pe primul loc în clasamentele de corupție ale Europei”, a furat în ultimii 34 de ani sume “înspăimântătoare”, cu care am fi putut construi 400 de spitale de top, 600 de școli și 1700 km de autostradă.

România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa
România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa

Pentagonul pregătește mult timp livrările de muniție către Ucraina, iar armele americane au un traseu bine stabilit prin Europa pentru a ajunge în posesia trupelor ucrainene.

Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. 
Batavul caută sprijinul Turciei
Mark Rutte, adversarul lui Iohannis în cursa pentru șefia NATO, a bătut la ușa lui Erdogan. Batavul caută sprijinul Turciei

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că speră că următorul secretar general al NATO va acorda prioritate preocupărilor legate de terorism ale Turciei în timpul întâlnirii de vineri cu Mark Rutte, favorit pentru a prelua postul.