Horoscop 25 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care va fi contactată de o persoană din trecut

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 25 iulie, cu Neti Sandu. O să ne dăm toată silinţa să ne achităm de toate obligaţiile şi să ne croim drum către acele obiective cu bătaie lungă. 

Vibraţia zilei este 7 şi o să evităm obstacolele care ne barează drumul spre succes. 

Horoscop 25 iulie - LEU

O să tot primiţi ajutoare şi o să meargă totul ca uns că n-or să fie toate treburile pe umerii voştri, o să mai puteţi şi respira. Voi o să fiţi cu organizarea.

O să fiţi inventivi, o să le daţi de capăt chestiunilor care ţin de latura profesională şi de casă.

O să puteţi face lucruri extraordinare dacă o să vă puneţi mintea şi cu cele mai complicate chestiuni, voi sunteţi ingenioşi.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Horoscop 25 iulie - FECIOARĂ

Banii de care aveţi nevoie vin pe o filieră nouă, poate vă luaţi un extra-job şi o să aveţi de câştigat şi acum şi în continuare, dacă o să prelungiţi contractul.

Vi se propune un schimb de experienţă cu cineva din afara ţării şi dacă vă faceţi curaj o să se poată să vă deplasaţi într-acolo.

Voi o să ştiţi cum să faceţi rost de bani şi o să le împliniți dorinţele alor voştri, dar e posibil să aveţi şi voi poate de surprize plăcute.

Horoscop 25 iulie - BALANŢA

Se pare că o să fie o zi bănoasă, poate vi se aprobă acel credit pe care l-aţi cerut unei bănci şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile acestei perioade-concediu şi restul.

O discuţie între patru ochi cu fiinţa iubită v-ar conduce la o concluzie clară în perioada căsătoriei, da sau nu.

Paretenerul de cuplu are nevoie de mai multă susţinere din partea voastră şi o să vă fie bine împreună dacă o să i-o acordaţi.

Horoscop 25 iulie - SCORPION

O să vă faceţi curaj să vă cereţi drepturile şi să vă puneţi de acord cu partenerii de afaceri, cu investitorii, că aveţi nevoie de susţinerea lor.

Vă mai gândiţi şi voi dacă puteţi trece peste neînţelegerile cu partenerul de cuplu sau căsnicia va fi în cădere liberă. Nu cred că vă doriţi asta.

O să fiţi destul de tranşanţi şi n-o să lăsaţi să vi se încalce nişte drepturi - o să vorbiţi pe şleau că să nu fie niciun echivoc.

Horoscop 25 iulie - SĂGETĂTOR

Vă puteţi găsi un extra-job sau o îndeletnicire care să vă destindă, dacă nu cumva o să vă aducă şi un profit, că poate puneţi în vânzare nişte produse.

E posibil să vă caute cineva care se întreabă dacă nu mai aveţi aceleaşi sentimente pentru el, ea, ca pe vremuri - şi o să-i spuneţi ce şi cum.

Vi se dă de înţeles cum aţi mai putea face rost de bani şi e posibil să vă asociaţi cu nişte oameni sus puşi.

Horoscop 25 iulie - CAPRICORN

O să primiţi ajutor din partea unor oameni care văî nţeleg problemele şi or să vă scutească de nişte eforturi că vor să mai şi respiraţi.

Poate duceţi maşina la reparat, iar dacă n-o să se mai poată face nimic poate vă luaţi alta - sau strângeţi întâi bani.

O să apară cineva care vrea să vă cucerească, dar acest lucru nu poate fi posibil decât dacă nu sunteţi căsătoriţi.

Horoscop 25 iulie - VĂRSĂTOR

O să vi se mai dea ceva - în plus - de lucru şi o să faceţi față obligaţiilor de serviciu, vor fi şi bani şi alte perspective din punct de vedere profesional.

Vi se oferă şansa de a da un nou sens relaţiei voastre de cuplu şi o să încercaţi o schimbare de atitudine.

Se poate să vă uniţi forţele cu ale unor colegi de breaslă şi să daţi drumul unui proiect care o să vă aducă faima.

Horoscop 25 iulie - PEŞTI

Se poate să bateţi palma pentru un contract care ar putea să meargă mai bine din toamnă şi să faceţi un salt în cariera - că îl aveţi pe Jupiter de partea voastră.

E bine să aveţi grijă de sănătate să nu lăsaţi să se agraveze vreo afecţiune, mai bine trataţi-vă la timp.

Un câştig în plan profesional, vin bani şi o să vă puteţi permite un sejur pe undeva la odihnă, la distracţie, la tratament.

Horoscop 25 iulie - BERBEC

O să mai faceţi nişte achiziţii pentru casă, poate aveţi şi vreun eveniment în weekend şi o să vă ocupaţi de pregătiri, faceţi comenzi online.

Se poate să vă descoperiţi o nouă vocaţie şi să vă eliberaţi de stres, că o să mutaţi accentul pe lucruri care vă fac plăcere.

O să vă mai îngrijiţi şi de voi, vă faceţi timp de o ieşire seară pe undeva, şi de recompus un alt look - fresh.

Horoscop 25 iulie - TAUR

Voi o să daţi dovadă de mai mult curaj şi-o să începeti nişte lucrări pe acasă, pregătiţi şi banii ca să faceţi o renovare, să luaţi mobilă nouă, aparatura performantă.

O să aveţi parte de susţinere financiară dar şi morală din direcţia celor care vă apreciază şi vor să vă meargă bine.

Horoscop 25 iulie - GEMENI

E posibil să luaţi nişte bani care să acopere cheltuielile acestei perioade şi să vă permiteţi şi un concediu că v-a ajuns oboseala şi trebuie să faceţi o pauză.

O să daţi zor să terminaţi la timp treburile de serviciu ca să vă puteţi vedea şi de muncă din particular, de colaborări.

Or să vină banii pe care-i aşteptaţi şi pot veni şi cei despre care nu ştiţi nimic, şi-o să aveţi cu ce pleca în vacanţă.

Horoscop 25 iulie - RAC

Veşti bune, lucrurile se mai întâmplă şi cum vreţi voi şi o să faceţi rost de bani, o să vă oferiţi şi un concediu care să vă revigoreze după atâta consum fizic, psihic.

O să vă bucuraţi de suport din partea unor apropiaţi, pot fi rude, prieteni şi o să fie un respiro pentru voi.

Veştile sunt amestecate, dar predominant bune, aşa că vă aflaţi pe un vârf de formă. Se anunţă succes.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție
Horoscop 25 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se face o propunere de job sau de funcție

Horoscop 25 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Intuiția își spune cuvântul și aflăm scurtătura spre succesul pe care ni-l dorim.

Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva
Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva

Horoscop 24 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destinsă. Părem mai concentrați asupra lucrurilor care ne interesează și o să avem randament bun la treabă, o să facem rost și de bani.  

Recomandări
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.