Horoscop 22 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au parte de bani în plus

Ultima actualizare: 22-07-2020 09:48

Avem tot ce ne trebuie ca să ne-mplinim un vis, o dorință, să facem ca lucrurile să se-ntample după cum am plănuit.

Vibrația zilei este 22, număr maestru, și putem primi o recompensă.

HOROSCOP 22 IULIE 2020 LEU

 

O s-aveți parte de surprize plăcute, poate primiți vești bune, cadouri, o invitație la cafea, la plimbare. Voi păreți a fi într-un vârf de formă și o să v-apucați de lucruri noi care să vă entuziasmeze, pot fi și proiecte personale, poate vă luați o casă.

HOROSCOP 22 IULIE 2020 FECIOARĂ

 

Sunt chestiuni care vă zgândăre și o să faceți tot ce depinde –strict- de voi ca să vă eliberați - faceți vreo confesiune, cereți scuze. O să vă alăturați unui grup ca să lucrați ceva, fie și online, dar se poate și să descoperiți un hobby comun care să vă scoată în aer liber și plecați pe undeva.

HOROSCOP 22 IULIE 2020 BALANȚĂ

 

O să vă bucurați de susținere din partea unor oameni care cred în talentul vostru și or să vă promoveze, vă fac reclamă. Poate vă duceți la un eveniment, care o să respecte normele, și o s-aveți acolo un cuvânt de spus, poate vă promovați niște proiecte personale, o s-aveți vizibilitate.

HOROSCOP 22 IULIE 2020 SCORPION

 

Se poate să dați o raită pe la un shopping, în fugă așa, și-o să luați și unor sărbătoriți cadouri, vă mai luați și vouă una, alta. O să legalizați o situație și o să plecați acolo unde aveți treabă, sau poate o fi o vacanță după un stres prelungit, și o să vă puteți recupera.

HOROSCOP 22 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

 

E cineva de la drum lung care vrea să vina la voi, dar trebuie văzut dacă se poate acum, sau peste vreo lună. Poate-aveți mai multe variante de plecat 2-3 zile pe undeva și o veți alege pe cea mai atipică, spiritul de aventură nu vă dă pace și o să fie o ieșire de nota zece.

HOROSCOP 22 IULIE 2020 CAPRICORN

 

Se poate să dați un tun financiar dacă o să prindeți din zbor o ofertă că lumea – antenele sus. O să prindeți un contract de colaborare și or să vă mai intre niște bani în cont, s-aveți pentru neprevăzute și să urmați cursurile vreunei școli, să vă luați o casă, o mașină.

HOROSCOP 22 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să-ntalniți pe cineva care se simte atras de voi și o să se contureze o relație care să vă-mplinească sufletește. Apar oameni noi în viața voastră și o să puteți clădi lucruri care să vă reprezinte, să porniți pe alt drum profesional, poate.

HOROSCOP 22 IULIE 2020 PEȘTI

 

O să cheltuiți niște bani ca să puneți casa la punct, faceți niște reparații, reamenajări și o să le creați un alt confort alor voștri. Sunt chestiuni de familie care se cer rezolvate și poate faceți cumva să-mpacati pe toată lumea, să n-aveți remușcări, c-ați mai fi putut face încă ceva și n-ați făcut.

HOROSCOP 22 IULIE 2020 BERBEC

 

O să vă puteți așeză la casa voastră și să deveniți părinți, să vă împliniți și acest vis, printre altele. O s-aveți inițiative și veți da și de oameni care să vă susțină, să vă promoveze și o să faceți progrese, nu glumă, sunteți turbo încă vreo câteva luni.

HOROSCOP 22 IULIE 2020 TAUR

 

E o perioadă bună, din punct de vedere financiar, și o să vă permiteți o escapadă turistică măcar în week-end daca nu și în concediu. Poate organizați un eveniment cu mai puțină lume decât aveați de gând și o să faceți cumpărături, poate comandați online că să nu vă obosiți prin magazine.

HOROSCOP 22 IULIE 2020 GEMENI

 

Poate vă convinge un angajat să colaborați la proiect care v-ar rotunji veniturile și ați avea stabilitate financiară. O s-aveți de completat niște acte, poate vă trebui să le reactualizați pe unele dintre ele și să vă puteți mișca fară restricții – și o să le puteți parafa și online, e de presupus.

HOROSCOP 22 IULIE 2020 RAC

 

Poate vi se dau acei bani pe care-i așteptați de multă vreme și o să fie o relaxare după prea mult calcul și scenarii. Se poate să aprofundați niște studii și o să găsiți și banii necesari ca să vă puteți înscrie – e posibil să se-ntample totul online și să nu trebuiască să vă deplasați deloc.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO