Horoscop 24 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele primesc un bonus financiar consistent


Ultimul update: Luni 24 Iunie 2019 10:06
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2019 08:48
Categorie: Horoscop

Horoscop 24 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Visăm frumos azi. Putem să ne punem o dorinţă şi să o urmărim cu gândul până se-mplinește, că depinde doar de noi să fie un rezultat fericit.

Vibraţia zilei este 6 şi e bine să veghem că armonia să se menţină în viaţa noastră.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 RAC

 

Poate vă asociaţi cu nişte oameni să aveţi o activitate în timpul liber ca să vă destindeţi - poate practicaţi un sport. Vă faceţi planuri cu bătaie lungă şi o să descoperiţi resurse, suport, ca să vă puneţi în aplicare o idee, să fie un salt în carieră.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 LEU

 

E momentul să vă-ngrijiți de sănătate, să vă duceţi la doctor, la analize, şi să vedeţi ce se-ntâmplă şi cu ai voştri. E posibil să luaţi nişte bani care să v-ajute să puteţi pleca pe undeva la sfârşitul săptămânii sau să vă luaţi ceva de care-aveați demult nevoie.

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 FECIOARĂ

 

E posibil să luaţi un bonus, o recompensă financiară de la serviciu şi să vă echilibraţi din punct de vedere financiar. Are loc o întrunire cu nişte oameni care vă pot oferi sprijin într-o afacere, o să stabiliţi detaliile, şi o să treceţi la treabă cât de curând. 

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 BALANŢA

 

Familia are nevoie de ajutorul vostru, poate trebuie să faceţi nişte drumuri, să legalizaţi acte, să faceţi comisioane. Sunt câteva evenimente mondene săptămâna asta şi poate vă faceţi timp să treceţi un pic pe la fiecare, ca să reactualizaţi câteva dintre relaţiile de afaceri şi de prietenie. 

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 SCORPION

 

Poate strângeţi bani să plecaţi în vacanţă, să vă petreceţi vara împreună cu cineva care vă poate deveni şi partener de cuplu şi să vă căsătoriţi. Voi puteţi ataca obiective îndrăzneţe şi să daţi şi de sponsori pricopsiţi care să vă susţină proiectele, să avansaţi pe scara ierarhică. 

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

 

O să mai faceţi rost de nişte bani din particular şi o să puteţi ieşi mai des în oraş, în excursii. O prezenţă feminină vă poate scoate dintr-un impas şi să rezolvaţi ceva foarte impoprtant, să vă puteţi ocupa şi de alte aspecte care să v-aducă un confort mental. 

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 CAPRICORN

 

Relaţia cu partenerul de cuplu se rescrie, frumos, de data asta şi o să vă simţiţi în siguranţă, dispar ameninţările din aer. Nişte oameni se-arată interesaţi de o colaborare cu voi şi pare să fie pe gustul vostru, şi-o s-aveţi de câştigat - pare să fie o muncă de durată. 

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

 

E cineva nou apărut în peisaj care va atrage atenţia şi o să tatonaţi terenul ca să vedeţi dacă şi celelalt e interesat de voi. O să le puteţi cere şefilor nişte înlesniri, câteva zile libere, ca să rezolvaţi nişte chestiuni personale pentru că nu va mai descurcaţi cu timpul, în ultima vreme. 

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 PEŞTI

 

Lucrurile, oamenii la care aţi visat vin spre voi şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut de-aici încolo, nu mai e nicio nebuloasă. O veste bună, poate va scoate cineva la masă în oraş, la un spectacol, promite să fie ceva de bun augur şi care să vă entuziasmeze, să vă dea idei, să fie inspirational. 

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 BERBEC

 

Poate faceţi o rezervare pentru week-end, sau ca să plecaţi în concediu, undeva departe, poate în altă ţară. Vouă vă reuşesc demersurile care ţin de spaţiul locuibil, poate reamenajaţi interiorul, vă ocupaţi de grădină, terasă, garaj, foişor aveţi multă treabă. 

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 TAUR

 

Poate faceţi o întrunire de familie c-aveţi o nuntă, un botez, o aniversare în week-end sau în curând şi faceţi pregătiri. O s-aveţi rezultate bune la şcoală la examene, la interviuri, o să vă puteţi înscrie şi la nişte cursuri de vară, sau într-o tabără, ori poate pe copii îi trimiteţi. 

HOROSCOP 24 IUNIE 2019 GEMENI

 

Relaţia de cuplu devine şi mai serioasă şi o să vă puteţi căsători până la sfârşitul anului, dacă vă doriţi acest lucru. Va-ngrijiti mai mult de voi, vă schimbaţi look-ul, faceţi puţin sport, vă compuneţi altă vestimentaţie, şi coafură, poate şi pentru că starea voastră e mult mai bună. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 23 iunie 2019. Cine are șanse să pornească o relație solidă
Horoscop 23 iunie 2019. Cine are șanse să pornească o relație solidă
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop Neti Sandu
Horoscop 19 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii, sfătuiți să aibă grijă la economii
Horoscop 18 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea cheltuieli neprevăzute
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
Horoscop 9 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O cerere în căsătorie vă lasă fără cuvinte
Horoscop 8 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor recupera o sumă mare de bani