Horoscop 24 august 2018. Planuri de căsătorie pentru nativii acestei zodii

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 24 August 2018 07:39
Categorie: Horoscop

Informaţiile pe care le vom primi or să ne ajute să gestionăm mult mai bine situaţiile prin care trecem şi o să avem parte de succes.

Vibraţia zilei este 6 şi o s-avem grijă să păstrăm o atmosferă pacifistă în familie.

FECIOARĂ: Poate puneţi la cale împreună cu rudele o petrecere la care vreţi să contribuiţi şi voi cu ceva, să puneţi suflet acolo. Se poate să luaţi nişte bani şi să aveţi de cheltuială zilele astea, să vă permiteţi o plimbare ceva mai departe de casă şi să vă destindeţi.

BALANŢĂ: O să apelaţi probabil la rezerva financiară, să ieşiţi la aer, plecaţi de azi pe undeva, sau mâine, în funcţie de timp şi de bani. Încă mai aveţi ceva de trebăluit pe-acasă, oţi fi în aşteptarea unor musafiri, să faceţi inaugurarea casei, e un party ca să vă bucuraţi cu prietenii de o reuşită.

SCORPION: O s-aveţi curaj s-o porniţi într-o aventură profesională - de afaceri - şi să mergeţi pe încredere cu partenerii de afaceri. Poate o să mai aveţi ceva de lucru şi după orele de program, dar care să vă facă plăcere. Mai staţi la o șuetă cu colegii, dacă nu cumva o să fie un team building.

SĂGETĂTOR: O să puteţi întâlni pe cineva care să vă completeze frumos şi o să meargă de la sine relaţia pentru că sunteţi compatibili. Se poate să amânaţi toate treburile complicate pentru de luni încolo şi să ieşiţi în oraş cu prietenii, sau să plecaţi într-un du-te vino, la mare, la munte, să fie ceva diferit.

CAPRICORN: Poate reluaţi o negociere de luni încolo până o să cădeţi la pace cu un angajator pretenţios din fire. E posibil să luaţi nişte bani şi să-i duceţi pe ai voştri la distracţie undeva, la aer proaspăt, să faceţi baie în mare, plajă şi să vă-ntoarceţi refăcuţi fizic, psihic.

VĂRSĂTOR: E posibil să apară cineva care să vă cucerească imediat cu şarmul, tinereţea, jovialitatea pe care le apreciaţi la cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră. Veşti bune. Vi se aprobă nişte cereri şi o să daţi drumul proiectelor noi, o să vă lansaţi pe o orbită de succes, c-aveţi potenţial de zile mari.

PEŞTI: V-aşteaptă cineva departe să vă hotărâţi dacă vă duceţi la acea persoană, sau o convingeţi să vină ea la voi, să locuiţi împreună, să vă căsătoriţi. E momentul să vă reinventaţi, să ieşiţi din carapace şi să veniţi cu ceva nou care să vă scoată din anonimat, şi să vă răsplătească şi financiar.

BERBEC: Or să vă caute nişte prieteni care vor să vă implicaţi şi voi într-o activitate care să v-aducă beneficii sufleteşti, c-aţi mai făcut şi altădată aşa ceva. La voi apar şi foşti şi actuali parteneri, care se lupta să vă cucerească odată pentru totdeauna şi ultimul cuvânt o să-l aveţi voi.

TAUR: O să vă lăsaţi purtaţi într-o poveste de dragoste care se poate încheia cu o căsătorie şi să vă meargă la fel de bine şi când o să vă dezmeticiţi. Se poate să vă treacă pe la urechi o ofertă de colaborare, cu minim de efort şi bani frumoşi, situaţia ideală şi dacă n-o să fiţi prinşi cu alte treburi o să ziceţi DA.

GEMENI: Se poate să-ntâlniţi în grupul de prieteni pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să rezonaţi frumos, sufleteşte. Poate alegeţi o variantă de relaș activ, să vă menajaţi sănătatea, să vă duceţi la piscină, la spa, ceva care să nu vă obosească, ci să vă revigoreze.

RAC: Poate ajungeţi la o înţelegere omenească, până la urmă, cu cineva care vă purtase prin tribunale şi o să renunţaţi la proces. Se poate să aflaţi o scurtătură ca să faceţi rost de banii pentru o maşină sau ca să daţi avansul pentru o casă, ori aveţi nevoie de o sumă pentru concediu - poate vă rezolvă banca.

LEU: Se pare că daţi drumul proiectelor noi şi o să găsiţi sponsori, daţi şi de alte pârghii care să vă ghideze spre succesul în carieră. E posibil să apară noi clauze contractuale pe care va trebui să le respectaţi ca să puteţi merge mai departe, iar dacă e ceva care nu vă convine, reziliaţi contractul şi vă orientaţi spre altceva.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 23 august 2018. Cei născuți în această zodie fac un pas major în relație
Horoscop 23 august 2018. Cei născuți în această zodie fac un pas major în relație
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 20 ianuarie 2019. Zodia căreia i se activează sfera sentimentală
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
horoscop
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche