Horoscop 24 august 2018. Planuri de căsătorie pentru nativii acestei zodii

Ultimul update: Vineri 24 August 2018 09:49
Data publicarii: Vineri 24 August 2018 07:39
Categorie: Horoscop

Informaţiile pe care le vom primi or să ne ajute să gestionăm mult mai bine situaţiile prin care trecem şi o să avem parte de succes.

Vibraţia zilei este 6 şi o s-avem grijă să păstrăm o atmosferă pacifistă în familie.

FECIOARĂ: Poate puneţi la cale împreună cu rudele o petrecere la care vreţi să contribuiţi şi voi cu ceva, să puneţi suflet acolo. Se poate să luaţi nişte bani şi să aveţi de cheltuială zilele astea, să vă permiteţi o plimbare ceva mai departe de casă şi să vă destindeţi.

BALANŢĂ: O să apelaţi probabil la rezerva financiară, să ieşiţi la aer, plecaţi de azi pe undeva, sau mâine, în funcţie de timp şi de bani. Încă mai aveţi ceva de trebăluit pe-acasă, oţi fi în aşteptarea unor musafiri, să faceţi inaugurarea casei, e un party ca să vă bucuraţi cu prietenii de o reuşită.

SCORPION: O s-aveţi curaj s-o porniţi într-o aventură profesională - de afaceri - şi să mergeţi pe încredere cu partenerii de afaceri. Poate o să mai aveţi ceva de lucru şi după orele de program, dar care să vă facă plăcere. Mai staţi la o șuetă cu colegii, dacă nu cumva o să fie un team building.

SĂGETĂTOR: O să puteţi întâlni pe cineva care să vă completeze frumos şi o să meargă de la sine relaţia pentru că sunteţi compatibili. Se poate să amânaţi toate treburile complicate pentru de luni încolo şi să ieşiţi în oraş cu prietenii, sau să plecaţi într-un du-te vino, la mare, la munte, să fie ceva diferit.

CAPRICORN: Poate reluaţi o negociere de luni încolo până o să cădeţi la pace cu un angajator pretenţios din fire. E posibil să luaţi nişte bani şi să-i duceţi pe ai voştri la distracţie undeva, la aer proaspăt, să faceţi baie în mare, plajă şi să vă-ntoarceţi refăcuţi fizic, psihic.

VĂRSĂTOR: E posibil să apară cineva care să vă cucerească imediat cu şarmul, tinereţea, jovialitatea pe care le apreciaţi la cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră. Veşti bune. Vi se aprobă nişte cereri şi o să daţi drumul proiectelor noi, o să vă lansaţi pe o orbită de succes, c-aveţi potenţial de zile mari.

PEŞTI: V-aşteaptă cineva departe să vă hotărâţi dacă vă duceţi la acea persoană, sau o convingeţi să vină ea la voi, să locuiţi împreună, să vă căsătoriţi. E momentul să vă reinventaţi, să ieşiţi din carapace şi să veniţi cu ceva nou care să vă scoată din anonimat, şi să vă răsplătească şi financiar.

BERBEC: Or să vă caute nişte prieteni care vor să vă implicaţi şi voi într-o activitate care să v-aducă beneficii sufleteşti, c-aţi mai făcut şi altădată aşa ceva. La voi apar şi foşti şi actuali parteneri, care se lupta să vă cucerească odată pentru totdeauna şi ultimul cuvânt o să-l aveţi voi.

TAUR: O să vă lăsaţi purtaţi într-o poveste de dragoste care se poate încheia cu o căsătorie şi să vă meargă la fel de bine şi când o să vă dezmeticiţi. Se poate să vă treacă pe la urechi o ofertă de colaborare, cu minim de efort şi bani frumoşi, situaţia ideală şi dacă n-o să fiţi prinşi cu alte treburi o să ziceţi DA.

GEMENI: Se poate să-ntâlniţi în grupul de prieteni pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să rezonaţi frumos, sufleteşte. Poate alegeţi o variantă de relaș activ, să vă menajaţi sănătatea, să vă duceţi la piscină, la spa, ceva care să nu vă obosească, ci să vă revigoreze.

RAC: Poate ajungeţi la o înţelegere omenească, până la urmă, cu cineva care vă purtase prin tribunale şi o să renunţaţi la proces. Se poate să aflaţi o scurtătură ca să faceţi rost de banii pentru o maşină sau ca să daţi avansul pentru o casă, ori aveţi nevoie de o sumă pentru concediu - poate vă rezolvă banca.

LEU: Se pare că daţi drumul proiectelor noi şi o să găsiţi sponsori, daţi şi de alte pârghii care să vă ghideze spre succesul în carieră. E posibil să apară noi clauze contractuale pe care va trebui să le respectaţi ca să puteţi merge mai departe, iar dacă e ceva care nu vă convine, reziliaţi contractul şi vă orientaţi spre altceva.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 23 august 2018. Cei născuți în această zodie fac un pas major în relație
Horoscop 23 august 2018. Cei născuți în această zodie fac un pas major în relație
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă