Horoscop 21 august. Cine își reface relația de cuplu

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Luni 21 August 2017 10:08
Categorie: Horoscop

E o eclipsă totală de soare şi atunci s-avem puţină grijă de sănătate, de relaţia partenerială, să-i ţinem pe lângă noi pe cei dragi, să fim uniţi.

Vibraţia zilei este 3 şi să verificăm actele şi banii ca să fie totul în regulă.

(LEU)
O relaţie de cuplu se poate reface, cu destul de multă uşurinţă dacă empatizati cu celălalt, fără să vă lăsaţi orbiţi de orgolii. O zi încărcată şi o să faceţi cumva să vă eliberaţi de tensiuni, ca să aveţi mintea limpede, să puteţi lua deciziile potrivite, dacă va trebui să vă spuneţi punctul de vedere.

(FECIOARĂ)
Poate vă puneţi o dorinţă şi un lucru neplăcut din viaţa voastră o să dispară şi o s-aveţi linişte, aşa cum v-aţi propus. O problemă de sănătate vă poate da bătăi de cap dacă nu aţi tratat-o deloc şi nici n-aveţi de gând, dar poate fi ceva spre binele vostru.

(BALANŢA)
Se poate să primiţi un buletin de analize medicale care să vă determine să urmaţi un tratament ca să vă vindecaţi de... ceva. Relaţia cu anturajul traversează o perioadă mai încordată şi o să reglaţi totul, ca să rămâneţi în relaţie bună cu prietenii de-o viaţă.

(SCORPION)
Se poate să primiţi mai puţini bani decât suma promisă, dar să se echilibreze de lună viitoare situaţia. O să primiţi sprijin din partea unor oameni la care nu v-aţi fi aşteptat, iar cei în care vă puseserăţi toate speranţele sunt plecaţi, sau sunt prinşi cu alte treburi.

(SĂGETĂTOR)
Se poate să vă căpătaţi, în sfârşit, locul binemeritat în ierarhia de la slujbă şi să luaţi mai mulţi bani la salariu, o primă. Se poate contramanda o plecare în excursie, sau în interes de serviciu c-au intervenit situaţii neprevăzute şi o să vă duceţi cu altă ocazie, puţin mai târziu, luna viitoare probabil.

(CAPRICORN)
Vestea bună pe care o aşteptaţi din străinătate s-ar putea să mai întârzie şi să vă amânaţi şi voi deplasarea. Un act pentru care v-aţi pierdut ceva timp ca să-l semnaţi o să vă fie aprobat, şi-o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare, ca să vă puteţi atinge obiectivele.

(VĂRSĂTOR)
Aţi putea face un efort suplimentar să salvaţi o căsnicie, să nu se ajungă la divorţ, nici măcar la separare. Poate faceţi un bilanţ financiar să vedeţi pe ce-aţi cheltuit o sumă destul de mare de bani şi să vă gestionaţi că lumea bugetul, să nu rămâneţi descoperiţi.

(PEŞTI)
Se poate să primiţi o înştiinţare de plată, şi să faceţi rost de bani să vă achitaţi de obligaţii, să nu vă usture amendă. Poate o să negociaţi - la sânge - un contract, până să-i convingeţi pe angajatori, coechipieri să vă plătească exact cu suma pe care-o cereţi, nu cu mai puţin.

(BERBEC)
O să aflaţi care este părerea partenerului de cuplu în privinţa copiilor pe care vi-i doriţi, sau pe care-i aveţi. O să reglaţi o situaţie profesională ca să vă puteţi primi banii la timp, să meargă totul spre mai bine la serviciu şi să câştigaţi mai mulţi bani.

(TAUR)
E bine să va-ngrijiti de sănătate ca să nu vă treziţi cu neplăceri, să umblaţi prin spitale, sau să staţi la pat. Se pare c-o să cheltuiţi nişte bani ca să vă mutaţi, sau măcar să renovaţi locuinţă, s-o mobilaţi altfel, să mai amenajaţi ceva prin curte, pe terasă.

(GEMENI)
O să fie nevoie de un plus de concentrare dacă aveţi vreun examen sau interviu, ca să treceţi totul cu brio. Poate daţi pe la servis cu maşina, să vedeţi ce-i lipseşte, să vă asiguraţi că va transporta fără probleme, şi să reînnoiţi actele, s-aveţi talonul, tot ce trebuie la drum, rovigneta.

(RAC)
Poate aflaţi de ce n-aţi primit nişte bani, sau de ce sunt mai puţini, şi-o să vă faceţi socotelile în funcţie de această informaţie. E bine să paraverificati un transfer bancar, sau atunci când plătiţi fie cu card, fie cu bani cash, ca să nu survină vreo neregulă şi să vă coste mai mult decât face.

Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră
Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră
VIDEO PROTVPLUS.RO
GOSPODAR FARA PERECHE
Scandal mare in casa lui Vasile Boar. Afost intim cu Cristina?

01:27
GOSPODAR FARA PERECHE
Tomita ajunge singur acasa: "M-am simtit nu prost, ci foarte prost!"

01:38
GOSPODAR FARA PERECHE
Interzis celor slabi de inima! Dan Dicu face o demonstratie de echitatie care se lasa cu rani

01:32
GOSPODAR FARA PERECHE
Marin ii da sfaturi lui Dorin. Ce secret ascunde fostul gospodar fara pereche?

02:13
GOSPODAR FARA PERECHE
Se incing spiritele intre Rodica si Elena! Discutii aprinse au cele doua rivale

01:42
GOSPODAR FARA PERECHE
NEXT Intrigi noi, tandreturi si discutii aprinse in urmatorul episod Gospodar fara pereche.

01:10
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-l pe Santiago!
Isi iubeste copiii si sotia, si desi intotdeauna mai distant, nu si-a imaginat ca o va gasi pe aceasta in bratele unui alt barbat pe care-l credea prieten. Pe Santiago il cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Raquel
Pentru toti, viata ei parea perfecta. Nu si-a imaginat niciodata ca se va lovi de tradare, infidelitate sau ca va fi banuita de crima. Pe Raquel o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
DIVERTISMENT
Inima nu cere voie! Cunoaște-o pe Carolina!
Destinul ei era sa fie mama, sotie, femeie de casa, insa o pasiune de nestapanit i-a dat viata peste cap. Pe Carolina o cunosti din 14 octombrie, de la 19:00 in noua telenovela „Inima nu cere voie”, la PRO 2.

00:20
LA MARUTA
Mama Nadiei Comaneci, dezvaluiri despre fiica sa
Interviu exclusiv acordat de mama Nadiei Comaneci

05:35
horoscop
Horoscop 24 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă importantă de bani
Horoscop 23 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă ce-i va schimba viitorul
Horoscop 22 septembrie 2018. Zodia care are cheltuieli mari azi
Horoscop 21 septembrie 2018. Cadouri, vești bune, dar și revederi emoționante
Horoscop 20 septembrie 2018. Zodia care este pe punctul de a începe o nouă relație
Horoscop 19 septembrie 2018. Zodia care poate demara un proiect care să-i aducă mulți bani
horoscop
Horoscop 18 septembrie 2018. Peștii pot ajunge la căsătorie până anul viitor
Horoscop 17 septembrie 2018. Cei născuți în această zodie au noroc în plan financiar astăzi
Horoscop 16 septembrie 2018. Cine întâlnește șansa vieții de a fi fericit
Horoscop 15 septembrie 2018. Cine are șanse să reia o poveste amoroasă
Horoscop 14 septembrie 2018. Zodia care primeşte o sumă neaşteptat de mare de bani
Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă