Horoscop 21 august. Cine își reface relația de cuplu

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Luni 21 August 2017 10:08
Categorie: Horoscop

E o eclipsă totală de soare şi atunci s-avem puţină grijă de sănătate, de relaţia partenerială, să-i ţinem pe lângă noi pe cei dragi, să fim uniţi.

Vibraţia zilei este 3 şi să verificăm actele şi banii ca să fie totul în regulă.

(LEU)
O relaţie de cuplu se poate reface, cu destul de multă uşurinţă dacă empatizati cu celălalt, fără să vă lăsaţi orbiţi de orgolii. O zi încărcată şi o să faceţi cumva să vă eliberaţi de tensiuni, ca să aveţi mintea limpede, să puteţi lua deciziile potrivite, dacă va trebui să vă spuneţi punctul de vedere.

(FECIOARĂ)
Poate vă puneţi o dorinţă şi un lucru neplăcut din viaţa voastră o să dispară şi o s-aveţi linişte, aşa cum v-aţi propus. O problemă de sănătate vă poate da bătăi de cap dacă nu aţi tratat-o deloc şi nici n-aveţi de gând, dar poate fi ceva spre binele vostru.

(BALANŢA)
Se poate să primiţi un buletin de analize medicale care să vă determine să urmaţi un tratament ca să vă vindecaţi de... ceva. Relaţia cu anturajul traversează o perioadă mai încordată şi o să reglaţi totul, ca să rămâneţi în relaţie bună cu prietenii de-o viaţă.

(SCORPION)
Se poate să primiţi mai puţini bani decât suma promisă, dar să se echilibreze de lună viitoare situaţia. O să primiţi sprijin din partea unor oameni la care nu v-aţi fi aşteptat, iar cei în care vă puseserăţi toate speranţele sunt plecaţi, sau sunt prinşi cu alte treburi.

(SĂGETĂTOR)
Se poate să vă căpătaţi, în sfârşit, locul binemeritat în ierarhia de la slujbă şi să luaţi mai mulţi bani la salariu, o primă. Se poate contramanda o plecare în excursie, sau în interes de serviciu c-au intervenit situaţii neprevăzute şi o să vă duceţi cu altă ocazie, puţin mai târziu, luna viitoare probabil.

(CAPRICORN)
Vestea bună pe care o aşteptaţi din străinătate s-ar putea să mai întârzie şi să vă amânaţi şi voi deplasarea. Un act pentru care v-aţi pierdut ceva timp ca să-l semnaţi o să vă fie aprobat, şi-o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare, ca să vă puteţi atinge obiectivele.

(VĂRSĂTOR)
Aţi putea face un efort suplimentar să salvaţi o căsnicie, să nu se ajungă la divorţ, nici măcar la separare. Poate faceţi un bilanţ financiar să vedeţi pe ce-aţi cheltuit o sumă destul de mare de bani şi să vă gestionaţi că lumea bugetul, să nu rămâneţi descoperiţi.

(PEŞTI)
Se poate să primiţi o înştiinţare de plată, şi să faceţi rost de bani să vă achitaţi de obligaţii, să nu vă usture amendă. Poate o să negociaţi - la sânge - un contract, până să-i convingeţi pe angajatori, coechipieri să vă plătească exact cu suma pe care-o cereţi, nu cu mai puţin.

(BERBEC)
O să aflaţi care este părerea partenerului de cuplu în privinţa copiilor pe care vi-i doriţi, sau pe care-i aveţi. O să reglaţi o situaţie profesională ca să vă puteţi primi banii la timp, să meargă totul spre mai bine la serviciu şi să câştigaţi mai mulţi bani.

(TAUR)
E bine să va-ngrijiti de sănătate ca să nu vă treziţi cu neplăceri, să umblaţi prin spitale, sau să staţi la pat. Se pare c-o să cheltuiţi nişte bani ca să vă mutaţi, sau măcar să renovaţi locuinţă, s-o mobilaţi altfel, să mai amenajaţi ceva prin curte, pe terasă.

(GEMENI)
O să fie nevoie de un plus de concentrare dacă aveţi vreun examen sau interviu, ca să treceţi totul cu brio. Poate daţi pe la servis cu maşina, să vedeţi ce-i lipseşte, să vă asiguraţi că va transporta fără probleme, şi să reînnoiţi actele, s-aveţi talonul, tot ce trebuie la drum, rovigneta.

(RAC)
Poate aflaţi de ce n-aţi primit nişte bani, sau de ce sunt mai puţini, şi-o să vă faceţi socotelile în funcţie de această informaţie. E bine să paraverificati un transfer bancar, sau atunci când plătiţi fie cu card, fie cu bani cash, ca să nu survină vreo neregulă şi să vă coste mai mult decât face.

Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră
Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă