Horoscop 21 august. Cine își reface relația de cuplu

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Luni 21 August 2017 10:08
Categorie: Horoscop

E o eclipsă totală de soare şi atunci s-avem puţină grijă de sănătate, de relaţia partenerială, să-i ţinem pe lângă noi pe cei dragi, să fim uniţi.

Vibraţia zilei este 3 şi să verificăm actele şi banii ca să fie totul în regulă.

(LEU)
O relaţie de cuplu se poate reface, cu destul de multă uşurinţă dacă empatizati cu celălalt, fără să vă lăsaţi orbiţi de orgolii. O zi încărcată şi o să faceţi cumva să vă eliberaţi de tensiuni, ca să aveţi mintea limpede, să puteţi lua deciziile potrivite, dacă va trebui să vă spuneţi punctul de vedere.

(FECIOARĂ)
Poate vă puneţi o dorinţă şi un lucru neplăcut din viaţa voastră o să dispară şi o s-aveţi linişte, aşa cum v-aţi propus. O problemă de sănătate vă poate da bătăi de cap dacă nu aţi tratat-o deloc şi nici n-aveţi de gând, dar poate fi ceva spre binele vostru.

(BALANŢA)
Se poate să primiţi un buletin de analize medicale care să vă determine să urmaţi un tratament ca să vă vindecaţi de... ceva. Relaţia cu anturajul traversează o perioadă mai încordată şi o să reglaţi totul, ca să rămâneţi în relaţie bună cu prietenii de-o viaţă.

Horoscop 19 august 2017. Un weekend cu surprize si bucurie

(SCORPION)
Se poate să primiţi mai puţini bani decât suma promisă, dar să se echilibreze de lună viitoare situaţia. O să primiţi sprijin din partea unor oameni la care nu v-aţi fi aşteptat, iar cei în care vă puseserăţi toate speranţele sunt plecaţi, sau sunt prinşi cu alte treburi.

(SĂGETĂTOR)
Se poate să vă căpătaţi, în sfârşit, locul binemeritat în ierarhia de la slujbă şi să luaţi mai mulţi bani la salariu, o primă. Se poate contramanda o plecare în excursie, sau în interes de serviciu c-au intervenit situaţii neprevăzute şi o să vă duceţi cu altă ocazie, puţin mai târziu, luna viitoare probabil.

(CAPRICORN)
Vestea bună pe care o aşteptaţi din străinătate s-ar putea să mai întârzie şi să vă amânaţi şi voi deplasarea. Un act pentru care v-aţi pierdut ceva timp ca să-l semnaţi o să vă fie aprobat, şi-o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare, ca să vă puteţi atinge obiectivele.

(VĂRSĂTOR)
Aţi putea face un efort suplimentar să salvaţi o căsnicie, să nu se ajungă la divorţ, nici măcar la separare. Poate faceţi un bilanţ financiar să vedeţi pe ce-aţi cheltuit o sumă destul de mare de bani şi să vă gestionaţi că lumea bugetul, să nu rămâneţi descoperiţi.

(PEŞTI)
Se poate să primiţi o înştiinţare de plată, şi să faceţi rost de bani să vă achitaţi de obligaţii, să nu vă usture amendă. Poate o să negociaţi - la sânge - un contract, până să-i convingeţi pe angajatori, coechipieri să vă plătească exact cu suma pe care-o cereţi, nu cu mai puţin.

(BERBEC)
O să aflaţi care este părerea partenerului de cuplu în privinţa copiilor pe care vi-i doriţi, sau pe care-i aveţi. O să reglaţi o situaţie profesională ca să vă puteţi primi banii la timp, să meargă totul spre mai bine la serviciu şi să câştigaţi mai mulţi bani.

(TAUR)
E bine să va-ngrijiti de sănătate ca să nu vă treziţi cu neplăceri, să umblaţi prin spitale, sau să staţi la pat. Se pare c-o să cheltuiţi nişte bani ca să vă mutaţi, sau măcar să renovaţi locuinţă, s-o mobilaţi altfel, să mai amenajaţi ceva prin curte, pe terasă.

(GEMENI)
O să fie nevoie de un plus de concentrare dacă aveţi vreun examen sau interviu, ca să treceţi totul cu brio. Poate daţi pe la servis cu maşina, să vedeţi ce-i lipseşte, să vă asiguraţi că va transporta fără probleme, şi să reînnoiţi actele, s-aveţi talonul, tot ce trebuie la drum, rovigneta.

(RAC)
Poate aflaţi de ce n-aţi primit nişte bani, sau de ce sunt mai puţini, şi-o să vă faceţi socotelile în funcţie de această informaţie. E bine să paraverificati un transfer bancar, sau atunci când plătiţi fie cu card, fie cu bani cash, ca să nu survină vreo neregulă şi să vă coste mai mult decât face.

Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră

Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră

VIDEO PROTVPLUS.RO

Horoscop

Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante

Horoscop 19 iulie 2018. Zodia care își va reface viața sentimentală

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 2018

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur

Horoscop 11 iulie 2018. Nativii din zodia Leu vor avea parte de câștiguri financiare

Horoscop 10 iulie 2018. Cei născuți în această zodie pot începe o activitate profitabilă

Horoscop 9 iulie 2018. Sarcini noi la locul de muncă pentru nativii din zodia Rac