Horoscop 23 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii pot câștiga mulți bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 23 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu succese. O să primim acele lucruri pentru care ne-am zbătut şi chiar şi altele la care nici n-am visat şi o să fie un bilanţ pe plus.

Vibraţia zilei este 5 şi o să ne bucurăm de surprizele pe care-o să le primim.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

E cineva care va dă târcoale şi o să fiţi şi voi mai atenţi să vedeţi în ce măsură rezonaţi cu persoana respectivă. Sunteţi pe punctul de a vă relansa pe scenă socială şi să faceţi un salt în carieră, să se vorbească - de bine - despre voi, să străluciţi.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020 PEŞTI

 

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

O să fie solicitant şi la slujbă, şi la şcoală dar o să fiţi încântaţi de rezultate - ca se-anunţa succes. O nouă provocare pe linie profesională, poate începeţi un stagiu de perfecţionare, plecaţi în străinătate să mai faceţi un schimb de experienţă poate.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020 BERBEC

 

Poate găsiţi nişte bilete low-cost pentru un city break să-l luaţi pe sus pe partener într-o plimbare, să-i faceţi o surpriză. O să vă asociaţi cu nişte oameni să răzbiţi în afaceri, să intraţi pe o piaţă restrictivă şi să dezvoltaţi afacerea, să vă extindeţi aria de influenţă.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020 TAUR

 

V-aşteaptă cineva în străinătate, poate trebuie să vă hotărâţi dacă vă mutaţi acolo, vă căsătoriţi, sau faceţi un dus-întors. Se pare c-o să umblaţi la banii din cont să vă luaţi nişte lucruri necesare, să achitaţi rate, impozite, taxe, să fiţi cu toate cheltuielile la zi.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020 GEMENI

 

Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie revine în forţă convins c-au rămas multe de spus, de făcut împreună - vedeţi şi voi. O să semnaţi nişte contracte, poate vă luaţi casă, deveniţi parteneri de afaceri, poate fi un contract de căsătorie pentru că v-aţi convins că aţi găsit persoana potrivită.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020 RAC

 

Relaţia cu partenerul de cuplu poate avansa şi la voi - spre o căsătorie, pentru că se-ntrunesc mulţi factori. Se poate să va înțelegeti cu nişte angajatori în privinţa responsabilităţilor, a banilor şi a duratei unor contracte, şi să treceţi direct la treabă.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020 LEU

 

Se poate să semnaţi un contract de muncă şi să fie convenabilă suma, să merite efortul pe care-l depuneţi. Se anunţă program încărcat la serviciu, la şcoală, e treaba şi pe-acasă şi se poate să vă cuprindă epuizarea dar o s-aveţi rezultate - de top.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate începeţi o activitate de plăcere şi or să vă mai acompanieze şi alţi prieteni care au acelaşi hobby cu al vostru. Apar semnale pozitive de la acea persoană cu care vă vedeţi într-o relaţie şi sunteţi dispuşi să mai lăsaţi de la voi, ca să fiţi în armonie.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020 BALANŢA

 

O s-apară cineva care vrea să vă acordaţi timp să vă cunoaşteţi, să se vadă dacă aveţi ceva în comun, său fiecare pe drumul lui. Poate v-apucaţi de o muncă în particular, poate fi şi o ativitate recreativa, de grup şi care să va-ntretina o stare bună, şi să v-aducă, eventual, şi bani

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020 SCORPION

 

Vi se recunosc nişte merite şi o să căpătaţi probabil alt statut, o să fie un plus de imagine pe care-o să-l conservaţi. O să puneţi nişte lucruri la punct, ca să puteţi semna un contract de muncă, pare să fie şi o afacere particulară de la care aveți de luat bani mai mulţi.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 


Se poate să faceţi un efort financiar să vă luaţi o maşină sau măcar să-i faceţi o revizie celei pe care o aveţi să fiţi în siguranţă la volan. E cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să fiţi şi voi dispuşi c-o să aveţi nevoie de bani şi aveţi şi energia necesară, sunteţi în tonus.

HOROSCOP 23 IANUARIE 2020 CAPRICORN

 

O să ieşiţi diseară cu grupul şi or să vi se alăture şi alţi prieteni pe care-o să-i cultivaţi în continuare. O să-i daţi de capăt unei chestiuni mai vechi şi o să se stinga un conflict, o să vă puteţi vedea mai departe de relaţie, fie că e profesională, fie sentimentală.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 22 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii scapă de datorii
Horoscop 22 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii scapă de datorii

Horoscop 22 ianuarie 2020. O să avem spor la treabă, o să ne facem timp să ieșim și cu prietenii la o parolă după serviciu, o să le facem pe toate cu ușurință.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.