Horoscop 23 august 2018. Cei născuți în această zodie fac un pas major în relație

Ultimul update: Joi 23 August 2018 10:30
Data publicarii: Joi 23 August 2018 07:20
Categorie: Horoscop

Horoscop 23 august 2018, prezentat de Neti Sandu. 

Or să ne ia prin surprindere veştile, oamenii care or să ne iasă-n cale şi felul în care or să vrea să ne vină în ajutor.

 

FECIOARĂ
Se poate să fixaţi noi reguli de convieţuire cu partenerul de cuplu şi o să conteze foarte mult ce este în interesul copiilor. Poate va trebui să daţi zor să rezolvaţi nişte restanțe la serviciu şi să vă puteţi apuca de lucruri noi care v-ar aduce bani şi un plus de vizibilitate.

BALANŢA
Poate reuşiţi să vă cumpăraţi o maşină, s-o scoateţi de la reparat, dacă mai poate fi salvată şi să aveţi cu ce să vă deplasaţi în siguranţă. Se poate să vindeţi o casă ori s-o reamenajaţi, să zugrăviţi, să le purtaţi de grijă şi părinţilor care au nevoie, poate, de un tratament medical.

SCORPION
Poate vin rudele de prin alte ţări şi vă fixaţi program de plimbări şi vizite pe la prietenii comuni, la celelalte rude. O s-aveţi de semnat acte, să va-nscrieți într-o competiţie ca să avansaţi pe scara ierarhică la serviciu, în carieră şi să speraţi c-o să luaţi mai mulţi bani.

SĂGETĂTOR
E posibil să încasaţi nişte bani şi să daţi o fugă, la sfârşit de săptămână în staţiunea preferată, la distracţie. Poate vă-ntâlniţi la o cafea cu colegii de breaslă să schimbaţi idei, să vă expuneţi viziunea despre un proiect pe care vreţi să-l lansaţi la apă din toamnă.

CAPRICORN
Puteţi apela, pentru recupera unor bunuri, la un avocat şi să pregătiţi toate actele doveditoare să mergeţi la sigur. Voi puteţi interveni cu mai multă convingere la şefi să le cereţi o semnătură, să vă dea ce v-au promis, o mărire de salariu, o primă, ori alt gen de compensaţii.

VĂRSĂTOR
E bine să vă menajaţi sănătatea, să vă duceţi la un consult medical şi să urmaţi şi indicaţiile, tratamentul recomandate. Se pot încurca ițele unei afaceri, dar până la sfârşitul zilei să le daţi de capăt şi să ridicaţi o miză financiară poate vă luaţi şi alţi colaboratori să lucraţi la alt nivel.

PEŞTI
Un răspuns afectiv din partea cuiva care vă iubeşte şi atmosfera de acasă, din viaţa de cuplu, se va schimba simţitor în bine. Se poate încheia cu bine o negociere, să şi semnaţi un contract şi să fiţi acoperiţi financiar, pentru o bună bucată de timp, un an şi ceva.

BERBEC
Voi vă puteţi întâlni mai des cu prietenii la o sală de sport sau în aer liber să faceţi mişcare, vă duceţi pe la evenimentele mondene. O să vă descurcaţi cu toate problemele pe care le-aveţi pe cap, atât la serviciu, cât şi acasă, faceţi rost de nişte bani şi daţi o fugă pe undeva la relaxare de mâine.

TAUR
Viaţa de cuplu promite să fie mai armonioasă, cu condiţia să fiţi receptivi la dorinţele partenerului, să nu se simtă singur, neînţeles. Se pare c-o să vă bucuraţi de o reuşită financiară, poate vindeţi ceva, depuneţi banii în bancă sau vă cumpăraţi o casă, o maşină, ce vă lipseşte.

GEMENI
O veste bună, o împăcare, o declaraţie de dragoste şi se poate schimba ceva în bine, mai plecaţi şi mâine la un munte, o mare şi o să fie perfect. Poate vă interesaţi la bancă de un credit care v-ar ajuta să vă puteţi muta împreună cu fiinţa pe care o iubiţi, să vă întemeiaţi o familie, să nu mai staţi care încotro.

RAC
Cineva cu care v-oţi fi certat e dispus să treacă peste incident şi să reluaţi relaţia de prietenie, de dragoste, de cuplu. E posibil să luaţi ceva bani de undeva, poate vi se plăteşte o despăgubire, vă recuperaţi banii împrumutaţi cuiva şi o să vă echilibraţi financiar.

LEU 
E cineva interesat de voi, să vă cunoască şi în alt cadru, într-o escapadă turistică la mare, la munte, într-un city break. Se poate să vă bucuraţi de un succes în carieră, să vi se ofere un fotoliu de şef şi e de văzut dacă veţi reuşi să rămâneţi imparţiali, să luaţi decizii corecte.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Horoscop 22 august 2018. Zodia care va obține un contract de muncă avantajos în această zi
Horoscop 22 august 2018. Zodia care va obține un contract de muncă avantajos în această zi
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 17 noiembrie 2018. O veste neașteptată îi va da ziua peste cap acestui nativ
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani