Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. O să recuperăm un timp pierdut, o să ni se mai acorde o şansă de a repara o relaţie cu copilul, cu soţul, soţia, cu părinţii. Vibraţia zilei este 2 şi o să găsim sprijin sufletesc la cel de lângă noi.

LEU
Va puteţi bucură de o revedere emoţionantă şi să cultivaţi relaţia cu această persoană, că s-ar putea să fie de viitor. O să fiţi încântaţi de ieşirea cu prietenii, poate le faceţi cinste de ziua voastră şi o să primiţi cadouri, lumea o să va răsfeţe şi chiar şi fără să va sărbătoriţi.

FECIOARA
O ieşire în doi v-ar scapă de orice îndoială în privinţa relaţiei de dragoste, că o să-i citit în priviri care sunt adevăratele sentimente. Va puteţi trezi cu o oferta de afaceri la o întâlnire cu prietenii şi şi să întoarceţi situaţia pe toate fetele, poate iese ceva din septembrie.

BALANŢă
Prezenţa voastră n-o să treacă neobservată în societate şi o să deveniţi şi mai vizibili că o să va faceţi voi remarcaţi prin ceva anume. Se pare că sunteţi invitaţi la o întrunire mondenă şi o să lărgiţi cercul de prieteni, veţi schimbă impresii cu oameni din alte medii sociale şi va fi o experienţă interesantă.

SCORPION
O reuniune cu prieteni, poate chiar colegi, că să va bucuraţi împreună de un succes de ultima ora. O să contribuiţi şi voi cu ceva la o masă festivă, poate va întâlniţi cu prietenii la o agapă şi fiecare aduce câte ceva sau veniţi cu câte un cadou pentru prietenii care se căsătoresc.

Citește și
horoscop
Horoscop 18 august 2017. Fecioarele își vor întemeia o familie
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

SĂGETĂTOR
Aţi putea pune capăt unor neînţelegeri şi să duceţi relaţia sentimentală la alt nivel de comunicare, să rezonati şi mai bine sufleteşte. Cineva drag se interesează de voi şi o să aflaţi cât de mult i-aţi lipsit şi cu ce intenţii vine spre voi această persoană, că vedeţi dacă e de luat şi mai în serios.

CAPRICORN
Se poate să intraţi la cheltuiala că se căsătoresc nişte prieteni sau îşi botează copilaşul şi vreţi să fiţi la înălţime. E cineva de la mare distanţă care vrea să poarte o discuţie cu voi şi poate va întâlniţi pe undeva, că trebuie să fie între patru ochi discuţia şi să trageţi nişte concluzii.

VĂRSĂTOR
Se anunţă o seară specială - în doi - şi viaţă voastră de cuplu poate intrea într-o etapă de stabilitatde, aşa cum aţi sperat. Poate respectaţi trataţia mesei de duminică în familie şi va întâlniţi cu toţi ai casei, luaţi decizii, puneţi ţară la cale să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare cu nunţile de sezon.

PEŞTI
O reuniune amicală, poate practicaţi un sport de agrement sau le faceţi galerie copiilor care au vreo întrecere de acest gen. S-ar putea să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite şi rezervaţi o masă la un restaurant că să-i spuneţi ce aveţi pe inima, poate-i faceţi o declaraţie de dragoste.

BERBEC
Se poate regla uşor relaţia sentimentală şi să va-nţelegeţi de minune, să ajungeţi la concluzia că nu puteţi trăi unul fără celălalt. O să fiţi înconjuraţi de oameni dragi, poate şi cu un motiv special, faceţi un anunţ de logodnă, de căsătorie, că veţi deveni părinţi, e ceva foarte important.

TAUR
O să primiţi un răspuns afectiv din partea cuiva de la care aşteptaţi aceleaşi sentimente pe care le purtaţi şi voi în inima - sepram că sunt reciproce. Se poate să va duceţi la o ceremonie religioasă şi să fie un declic sufletesc şi pentru voi, să va atingă o vorba, un gest, prezenţa cuiva, poate.

GEMENI
Foarte posibil rendez-vous şi în cazul vostru şi viaţă voastră sentimentală o să nuanţeze frumos şi în foarte scurt timp. O revedere cu cineva care o să va trezească amintiri pe care le-aţi crezut uitate sau măcar bine ascunse, dar poate e mai bine să vorbiţi despre ce s-a întâmplat.

RAC
Cineva pe care nu l-aţi mai văzut de mult reapare să vadă în ce măsură aţi rămas fideli, şi hotărâţi să aveţi un mariaj care să va împlinească sufleteşte. Omenii din jur vor avea câte un cuvânt bun pentru voi, o să va invite la masă ori la o cafea, să reînnodaţi nişte relaţii pentru că le-aţi lipsit.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 19 august 2017. Un weekend cu surprize si bucurie
Horoscop 19 august 2017. Un weekend cu surprize si bucurie

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O să trăim o stare de bine, o să ne priască micile plimbări. Vibraţia zilei este 1 şi poate avem curaj să spunem cu voce tare ce simţim cu adevărat.

Horoscop 18 august 2017. Fecioarele își vor întemeia o familie
Horoscop 18 august 2017. Fecioarele își vor întemeia o familie

O să ne bucurăm de tot ce am realizat până în momentul de faţă, iar dacă mai sunt lucruri pe care ni le dorim o să facem tot posibilul să le obţinem.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.