Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră

Ultimul update: Joi 24 August 2017 16:16
Data publicarii: Duminica 20 August 2017 09:00
Categorie: Horoscop

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. O să recuperăm un timp pierdut, o să ni se mai acorde o şansă de a repara o relaţie cu copilul, cu soţul, soţia, cu părinţii. Vibraţia zilei este 2 şi o să găsim sprijin sufletesc la cel de lângă noi.

LEU
Va puteţi bucură de o revedere emoţionantă şi să cultivaţi relaţia cu această persoană, că s-ar putea să fie de viitor. O să fiţi încântaţi de ieşirea cu prietenii, poate le faceţi cinste de ziua voastră şi o să primiţi cadouri, lumea o să va răsfeţe şi chiar şi fără să va sărbătoriţi.

FECIOARA
O ieşire în doi v-ar scapă de orice îndoială în privinţa relaţiei de dragoste, că o să-i citit în priviri care sunt adevăratele sentimente. Va puteţi trezi cu o oferta de afaceri la o întâlnire cu prietenii şi şi să întoarceţi situaţia pe toate fetele, poate iese ceva din septembrie.

BALANŢă
Prezenţa voastră n-o să treacă neobservată în societate şi o să deveniţi şi mai vizibili că o să va faceţi voi remarcaţi prin ceva anume. Se pare că sunteţi invitaţi la o întrunire mondenă şi o să lărgiţi cercul de prieteni, veţi schimbă impresii cu oameni din alte medii sociale şi va fi o experienţă interesantă.

SCORPION
O reuniune cu prieteni, poate chiar colegi, că să va bucuraţi împreună de un succes de ultima ora. O să contribuiţi şi voi cu ceva la o masă festivă, poate va întâlniţi cu prietenii la o agapă şi fiecare aduce câte ceva sau veniţi cu câte un cadou pentru prietenii care se căsătoresc.

SĂGETĂTOR
Aţi putea pune capăt unor neînţelegeri şi să duceţi relaţia sentimentală la alt nivel de comunicare, să rezonati şi mai bine sufleteşte. Cineva drag se interesează de voi şi o să aflaţi cât de mult i-aţi lipsit şi cu ce intenţii vine spre voi această persoană, că vedeţi dacă e de luat şi mai în serios.

CAPRICORN
Se poate să intraţi la cheltuiala că se căsătoresc nişte prieteni sau îşi botează copilaşul şi vreţi să fiţi la înălţime. E cineva de la mare distanţă care vrea să poarte o discuţie cu voi şi poate va întâlniţi pe undeva, că trebuie să fie între patru ochi discuţia şi să trageţi nişte concluzii.

VĂRSĂTOR
Se anunţă o seară specială - în doi - şi viaţă voastră de cuplu poate intrea într-o etapă de stabilitatde, aşa cum aţi sperat. Poate respectaţi trataţia mesei de duminică în familie şi va întâlniţi cu toţi ai casei, luaţi decizii, puneţi ţară la cale să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare cu nunţile de sezon.

PEŞTI
O reuniune amicală, poate practicaţi un sport de agrement sau le faceţi galerie copiilor care au vreo întrecere de acest gen. S-ar putea să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite şi rezervaţi o masă la un restaurant că să-i spuneţi ce aveţi pe inima, poate-i faceţi o declaraţie de dragoste.

BERBEC
Se poate regla uşor relaţia sentimentală şi să va-nţelegeţi de minune, să ajungeţi la concluzia că nu puteţi trăi unul fără celălalt. O să fiţi înconjuraţi de oameni dragi, poate şi cu un motiv special, faceţi un anunţ de logodnă, de căsătorie, că veţi deveni părinţi, e ceva foarte important.

TAUR
O să primiţi un răspuns afectiv din partea cuiva de la care aşteptaţi aceleaşi sentimente pe care le purtaţi şi voi în inima - sepram că sunt reciproce. Se poate să va duceţi la o ceremonie religioasă şi să fie un declic sufletesc şi pentru voi, să va atingă o vorba, un gest, prezenţa cuiva, poate.

GEMENI
Foarte posibil rendez-vous şi în cazul vostru şi viaţă voastră sentimentală o să nuanţeze frumos şi în foarte scurt timp. O revedere cu cineva care o să va trezească amintiri pe care le-aţi crezut uitate sau măcar bine ascunse, dar poate e mai bine să vorbiţi despre ce s-a întâmplat.

RAC
Cineva pe care nu l-aţi mai văzut de mult reapare să vadă în ce măsură aţi rămas fideli, şi hotărâţi să aveţi un mariaj care să va împlinească sufleteşte. Omenii din jur vor avea câte un cuvânt bun pentru voi, o să va invite la masă ori la o cafea, să reînnodaţi nişte relaţii pentru că le-aţi lipsit.

Horoscop 19 august 2017. Un weekend cu surprize si bucurie
Horoscop 19 august 2017. Un weekend cu surprize si bucurie
VIDEO PROTVPLUS.RO
zodiac
Horoscop 19 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 18 ianuarie 2019. Zodia care va primi o sumă de bani să-și achite datoriile
Horoscop 17 ianuarie 2019. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii
HOROSCOP 16 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă mai mare grijă de sănătate
Horoscop 15 ianuarie 2019. Zodia care va ieși din impas datorită unei sume de bani
Horoscop 14 ianuarie 2019. Zodia căreia ziua de azi îi va aduce mulţi bani
horoscop
Horoscop 13 ianuarie 2019. Zodia care trebuie să aibă grijă ce va spune azi
Horoscop 12 ianuarie 2019. Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor
Horoscop 11 ianuarie 2019. Zodia care primește azi o veste excelentă legată de bani
Horoscop 10 ianuarie 2019. Cei născuți în această zodie au șanse să înceapă o relație nouă
Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche
Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste