Horoscop 20 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii își organizează vacanța

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Intuiţia o să ne spună ce e bun pentru noi şi ce nu şi o să le venim în ajutor celor care au nevoie de un sfat, o vorbă bună, de suport financiar poate.

Vibraţia zilei este 2 şi o să fim receptivi la dorinţele fiinţei iubite.

Ce se întâmplă cu fiecare zodie:

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 GEMENI

 

Apare cineva care vă poate face viaţa mai frumoasă şi o să-l luaţi în serios - mai ales pentru că e an bun de căsătorie. E posibil să vă curteze mai mulţi parteneri de afaceri să lucraţi fie cu norma-ntreaga, fie în regim de colaborare şi o să v-alegeţi cu nişte bani frumoşi.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 RAC

 

Citește și
HOROSCOP 17 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii vor recupera o sumă de bani
HOROSCOP 18 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea cheltuieli
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Poate daţi avansul pentru o casă, v-apucaţi de o reabilitare a locuinţei, vi se cere probabil reactualizarea unor acte. O să puteţi rezolva treburi complicate şi să daţi drumul şi proiectelor care vă pot aduce succesul la care visaţi de multă vreme şi pe care-l meritaţi.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 LEU

 

O să fiţi cooptaţi într-o activitate în care-o să puneţi suflet şi o să obţineţi într-adevăr nişte satisfacţii morale. Întrevedere cu cineva care vrea să puneţi în scena un proiect în care credeţi, veţi găsi şi sponsorizare, şi o să meargă totul ca uns, o să vă descurcaţi de minune.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 FECIOARĂ

 

S-ar putea să luaţi nişte bani şi să vă permiteţi o vizită la medic, investigaţii medicale ample şi un tratament dacă doctorul vi-l recomandă. O să luaţi bani, posibil din surse suplimentare şi o să aveţi cu ce să cumpăraţi ce vă mai trebuie prin casă, ori pe lângă, că mai aveţi de făcut nişte amenajări.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 BALANŢA

 

Se poate să vi se recunoască nişte merite, să fiţi puşi într-o postură superioară, în văzul lumii. Va mai puteţi găsi şi voi o colaborare, ceva care să scoată la iveală creativitatea care vă caracterizează şi va fi o sursă de venit, la o adică.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 SCORPION

 

O să puteţi legaliza un act, să căpătaţi un stătut şi să vă bucuraţi de drepturile care vă revin. Poate insista cineva să-i faceţi o vizită în străinătate, să petreceţi vacanţă, sau viaţa acolo şi aveţi de ales - vă duceţi, sau nu - încă.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

 

O s-aveţi o întrevedere cu cineva care vrea să formaţi un cuplu şi nici voi nu vă doriţi altceva, şi pare să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Se vine cu oferte de muncă şi s-ar putea să vă intereseze câte ceva pentru că e ce vă place şi-or fi şi mai mulţi bani.


HOROSCOP 20 IUNIE 2019 CAPRICORN

 

Se pare c-o să primiţi ajutor din partea unor oameni care înţeleg că aveţi multe pe cap şi o să aveţi mai mult timp pentru voi. O să vă puteţi recupera banii pe care nu i-aţi încasat la timp şi vă faceţi plăti, să achitaţi restantele - dac-aţi făcut aşa ceva şi să vă echilibraţi financiar.


HOROSCOP 20 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

 

O să vă caute cineva care vine cu o ofertă de vacanţă, şi o să fie ceva incitant, pe gustul vostru. Poate daţi o raită pe la cumpărături, ieşiţi şi la o cafea cu prietenii, luaţi masa în oraş, mai vizitaţi şi nişte obiective de interes, e o perioadă bună pentru socializare, mondenităţi.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 PEŞTI

 

Poate o să găsiţi o variantă de umplut timpul liber cu preocupări creative, şi să vă delectaţi cu lucrurile care vă plac. Pentru voi e un moment bun să vă refaceţi viaţă sentimentală şi să vă gândiţi şi la copii, şi chiar sunt şanse să deveniţi, cât de curând părinţi.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 BERBEC

 

O să va-ngrijiți şi de sănătate sau aşa ar fi de dorit şi o să vedeţi cum stau şi ai voştri, să fie toată lumea sănătoasă. O să investiţi nişte bani în casă şi se poate să vă şi cumpăraţi una nouă, ori să vă mutaţi cu chirie, strângeţi bani între timp şi vă luaţi după aceea o casă.

HOROSCOP 20 IUNIE 2019 TAUR

 

Poate organizaţi o excursie sau o-ţi fi dat de bilete low cost de cazare, de transport ca să plecaţi în concediu. Se poate să luaţi în sfârşit, nişte semnături şi să mergeţi mai departe cu studiile, sau să legalizaţi o situaţie din sfera imobiliară, să obţineţi un act de proprietate.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Horoscop 19 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor recupera o sumă de bani
Horoscop 19 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor recupera o sumă de bani

Horoscop 19 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Veşti surpriză miercuri. O să schimbăm multe decizii după ce-o să primim nişte confirmări şi vom face progrese vizibile - ne putem depăşi propriile recorduri.

HOROSCOP 18 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea cheltuieli
HOROSCOP 18 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea cheltuieli

Horoscop 18 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Lucrurile se leagă frumos, oamenii cărora le cerem ajutorul se conformează fără rezerve şi o să facem progrese vizibile.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.