Horoscop 20 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc o ofertă tentantă


Ultimul update: Sambata 20 Iulie 2019 08:10
Data publicarii: Sambata 20 Iulie 2019 07:42
Categorie: Horoscop

Horoscop 20 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă astăzi. O s-avem grijă de familie, de casă şi de noi, să nu ne lăsăm pe ultimul plan c-avem nevoie să ne-ncarcăm bateriile cu energii subtile.

Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu partenerul de cuplu, să fim în tandem.


HOROSCOP 20 IULIE 2019 RAC

 

O să cheltuiţi nişte bani cu evenimentele din familia lărgită, nunţi, botezuri, aniversări, dar aveţi se pare bani puşi deoparte. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vor să petreceţi câteva ore bune împreună, poate plecaţi pe undeva şi vă întoarceţi duminică  dacă se poate.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 LEU

 

E cineva care-a mai încercat să intre-n vorbă cu voi, poate o relaţie de cuplu, nu v-a convins la acel moment şi mai încearcă. Se pare c-o să vă achitaţi de o obligaţie morală, să-i duceţi într-o plimbare pe nişte prieteni care şi-au dorit să viziteze un obiectiv turistic şi vă vor ghid.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 FECIOARĂ

 

O să vă oferiţi un moment de respiro, vă duceţi la aer curat undeva, să vă bucuraţi de libertate, să vă relaxaţi alături de familie şi de prieteni. Se poate să vă-ntâlniţi chiar şi-ntâmplator cu cineva care vrea s-aveţi o discuţie pe marginea relaţiei de cuplu, fostă sau actuală şi o să fie de bun augur.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 BALANŢA

 

Poate vă faceţi remarcaţi prin ceva anume, într-un cadru public, şi o să mai urcaţi o treaptă pe scara socială. Poate preparaţi o masă cu bunătăţi şi-i invitaţi pe prieteni pe la voi, dacă n-aveţi chef de ieşit din casă, şi o să aflaţi noutăţi, schimbaţi idei de afaceri, de viaţă personală.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 SCORPION

 

Poate o să aflaţi despre o slujbă cu care o să vă oferteze cineva care ştie că v-ar prinde bine nişte bani în plus. Sunteţi aşteptaţi la masă, la un picnic, la malul mării undeva, poate e o nuntă pe plajă şi n-o să rataţi o astfel de ocazie c-aveţi şi voi nevoie de un respiro.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Va reapărea cineva care vrea să faceţi echipa în relaţia de cuplu, să fiţi împreună, să vă şi căsătoriţi. Se poate să vă faceţi alt cerc de prieteni şi să aveţi nişte activităţi de timp liber comun, să vă bucuraţi de plăcerea de a fi împreună şi de a călători cât mai mult.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 CAPRICORN

 

Se pare că v-aţi mai dezmorţit sufleteşte şi o să fiţi şi voi în stare să-ncepeti o relaţie cu cineva care să vă completeze frumos. Se poate să vă treziţi cu o invitaţie la malul mării sau să-i însoţiţi pe prieteni într-o plimbare pe vârf de munte şi dacă n-aveţi alt program vă duceţi

HOROSCOP 20 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Şi voi sunteţi în tratative cu partenerul de cuplu, de care vă separaserăţi, ca să vă continuaţi povestea de dragoste, pentru ca potenţial există. Poate aţi promis cuiva că-i faceţi o vizită şi n-aţi mai apucat c-aţi avut o sumedenie de lucruri de făcut şi-acum o să vă duceţi pe la prieteni la o cafea.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 PEŞTI

 

Voi se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vă umple golul sufletesc şi să vă inspire încredere c-o să puteţi convieţui în armonie. Se poate s-aveţi musafiri, poate-aveti ceva de sărbătorit şi va fi un bun prilej să mai puneţi la cale nişte evenimente pentru restul verii, c-aveţi chef de socializare.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 BERBEC

 

O să găsiţi relativ uşor cazare dacă vreţi să plecaţi acum spre o staţiune turistică şi să rămâneţi peste noapte, flerul v-ajută. O să faceţi nişte cheltuieli care nu erau în plan, dar se pare că vă bazaţi pe nişte bani care vor veni din surse particulare şi-or să fie ca o subvenţie.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 TAUR

 

O reuniune cu rudele cu care va-ntelegeti bine o să vă ofere posibilitatea să reglaţi nişte aspecte de familie care rămăseseră în aer! Se pare că veţi merge la o ceremonie, e ceva care-o să vă atingă sufleteşte şi o să vă faceţi şi voi ordine în gânduri şi sentimente să faceţi alegeri potrivite cu starea de spirit.

HOROSCOP 20 IULIE 2019 GEMENI

 

Poate le-aţi promis copiilor o escapadă într-un parc de aventuri şi vă puteţi deplasa în ţara pe undeva, dar găsiţi mai pe lângă casă. O să dispuneţi de nişte bani şi-o să puteţi ieşi cu ai voştri pe undeva la distracţie, să plecaţi o zi-două şi din ţară dacă preferaţi o aventură turistică peste graniţă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 19 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii, sfătuiți să aibă grijă la economii
Horoscop 19 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii, sfătuiți să aibă grijă la economii
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 23 august 2019. Gemenii ar putea primi o cerere în căsătorie
Horoscop 22 august 2019. Leii se trezesc cu bani în cont
Horoscop 21 august 2019. Fecioarele au parte de succes și câștiguri
Horoscop 20 august 2019. Vărsătorii pot primi bani din colaborări
Horoscop 19 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele își vor reface viața amoroasă
Horoscop 18 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii își pot întâlni perechea
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 17 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii au parte de o revedere surpriză
Horoscop 16 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au parte de o zi cu surprize
Horoscop 15 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor câștiga o sumă de bani
Horoscop 14 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 13 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii fac rost de bani
Horoscop 12 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor primi venituri suplimentare