Horoscop 20 august 2018. Oportunități noi de job pentru nativii acestei zodii


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 20 August 2018 07:25
Categorie: Horoscop

E momentul să ne gândim la proiecte mai îndrăzneţe, să forăm mai adânc în interiorul nostru să ajungem la resursele de valoare, pe care să le accesăm.

Vibraţia zilei este 2 şi o să primim ajutor când o să vedem că nu ne mai descurcăm cu treaba.

LEU: Cineva de care aveţi nevoie apare şi o să se vadă dacă sunteţi făcuţi unul pentru altul, sau altcineva e sortitul vostru. Lucruri pe care vi le-aţi programat de multă vreme se pot realiza abia acum şi cu ajutorul unor oameni care vă apreciază efortul, că aţi dovedit seriozitate.

FECIOARĂ: O relaţie sentimentală care nu s-a consumat până la capăt poate renaşte din propria cenuşă cu condiţia să vă doriţi cu adevărat acest lucru. Se poate să vi se dea ceva nou de făcut la serviciu şi o să daţi întreaga măsură a calităţilor ca să fiţi în top, să candidaţi la o şefie.

BALANŢĂ: Aţi putea câştiga mai mulţi bani, dacă acceptaţi un contract care necesită un efort pe termen lung, poate fi şi o colaborare. Poate abia acum aţi făcut rost de bani ca să v-apucaţi de reparaţii prin casă, pe lângă casă şi să vă puteţi instala ca lumea, în casă nouă, sau proaspăt renovată.

SCORPION: Poate vi se aprobă o cerere de concediu şi o s-aveţi şi unde să vă duceţi, la invitaţia cuiva, în ţară, în afară, lucrurile se leagă frumos. O să puteţi remedia o chestiune scriptică, anulaţi un contract ca să faceţi altul, care să se muleze pe noile condiţii care or să vă urce în top.

SĂGETĂTOR: Sunteţi pe punctul de a vă aşeza şi voi la casa voastră, luaţi un credit bancar şi o să vă cumpăraţi o casă şi o să puteţi locui împreună, să vă căsătoriţi. Voi se pare c-o să folosiţi o oportunitate de a lucra cu o firmă străină, o să vă şi deplasaţi frecvent şi poate o să vă crească în felul ăsta cota valorică.

CAPRICORN: Prezenţa cuiva o să fie energizantă, o să răscolească nişte amintiri şi poate o să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi. Un eveniment care poate avea legătură cu serviciul o să vă pună priceperea în mişcare şi va fi un beneficiu de imagine, o să vă propulsaţi şi mai sus în carieră.

VĂRSĂTOR: Există o cale de înţelegere cu cineva care plecase din relaţie, dar i-oți fi făcut promisiuni că v-aţi schimbat radical, şi atunci e altceva. E posibil să vă regrupaţi în jurul unei persoane influente şi să demaraţi o activitate care să vă aducă în centrul atenţiei, să căpătaţi un plus de popularitate.

PEŞTI: O să vă bucuraţi şi de mici cadouri din partea cuiva care vrea să vă cucerească şi chiar nu vă trebuie mult ca să vă lăsaţi purtaţi de val. Vă pot intra acei bani pe care-i aşteptaţi de luna trecută şi o să faceţi unele plăți, scăpaţi de datorii şi o să vă redresaţi din punct de vedere financiar.

BERBEC: E posibil să primiţi o invitaţie în vacanţă, sau măcar pentru 2 zile în weekend, şi să fie revigorant. Poate vă gândiţi la o investiţie cu banii din cont şi după ce vă-ntoarceţi din vacanţă să lansaţi proiectul la apă, să vă luaţi casă, maşina, să daţi drumul unei afaceri.

TAUR: Se poate să vă gândiţi la oferta de lucru primită pe la începutul anului şi s-o acceptaţi, dacă n-a apărut alta mai bună între timp. O surpriză plăcută din partea cuiva care v-a dus dorul şi vă pregătiţi de o escapadă turistică în weekend, să vedeţi încotro se-ndreaptă relaţia voastră.

GEMENI: O să vă găsiţi şi voi jumătatea şi veţi începe o viaţă nouă, poate vă luaţi şi altă casă pentru c-o s-aveţi nevoie de spaţiu pentru copii. Pare să fie în continuare mult de lucru la serviciu, dar promisiunile de bani şi de alte avantaje compensează munca pe care o veţi depune cam până prin noiembrie.

RAC: O ieşire în lume, după orele de program o să vă detensioneze şi o să mai prindeţi o idee de activităţi de timp liber pentru voi şi ai voştri. Bani încă ar mai avea de unde să vă intre, şi poate prelungiţi vreo colaborare, ca să vă descurcaţi cu cheltuielile curente şi cu cele suplimentare, să n-aveţi grija banilor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 19 august 2018. Zodia pentru care se schimbă radical viața sentimentală
Horoscop 19 august 2018. Zodia pentru care se schimbă radical viața sentimentală
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni
Horoscop 18 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea cheltuieli neprevăzute
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Neti Sandu
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
Horoscop 9 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O cerere în căsătorie vă lasă fără cuvinte
Horoscop 8 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor recupera o sumă mare de bani
Horoscop 6 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își vor întâlni perechea