Horoscop 2 iulie 2022, cu Neti Sandu. Racii își refac relația de cuplu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 2.02.2022, cu Neti Sandu. O zi cu sare şi piper. O să dăm dovadă de spontaneitate şi ne putem schimba, cu uşurinţă, programul, direcţia şi o să ne pliem pe dorinţele celorlalţi, fără să le ignorăm nici pe ale noastre.

Vibraţia zilei este 2 şi o s-avem parte de o companie agreabilă.  

HOROSCOP 2 IULIE 2022 RAC

 

Vi se lansează invitaţia să ajungeţi la o petrecere şi poate asta va fi şi şansa voastră de a vă recupera relaţia de cuplu. E posibil să aibă loc o întâlnire importantă şi să vă decideţi într-o chestiune care ţine de relaţia de cuplu, c-au fost anumite probleme care v-au dat bătăi de cap şi vreţi armonie.

HOROSCOP 2 IULIE 2022 LEU

 

Apare cineva care o să vă scoată din zona de confort, dar tocmai asta o să vă dea o doză de adrenalină care să vă scuture bine. Pe voi vă-ncearca tot felul de stări şi o să reuşiţi să vă vedeţi cu mai multă lume, probabil şi separat, că sunt în zone diferite ale oraşului, sau ale ţării.

HOROSCOP 2 IULIE 2022 FECIOARĂ

 

Poate-o să primiţi un premiu care să reflecte muncă susţinută şi rezultatele care v-au adus câştiguri în ultima vreme. O să achitaţi nişte bani că nu se poate fără dacă ajungeţi în parc, la un târg, o fi un spectacol care să vă ţină în priză şi să vă bucuraţi de revederea unor oameni.

HOROSCOP 2 IULIE 2022 BALANŢĂ

 

O să vă duceţi la un eveniment festiv, poate se căsătoresc nişte prieteni, ori poate îşi botează copilul. Poate vă daţi întâlnire cu nişte rude sau prieteni de prin ţară, e posibil să vă duceţi şi voi pân-acolo că nu o să vă displacă şi o să vă refaceţi starea de spirit.

HOROSCOP 2 IULIE 2022 SCORPION

 

Vă pregătiţi de un partycare v-ar elibera de tensiunisi v-ar aduce un plus de bunădispoziţie, ca să vă reactivaţi. O să dispuneţi de nişte bani ca să plecaţi în concediu sau măcar două zile să aterizaţi pe undeva ca să vă aerisiţi, să mai schimbaţi o vorbă cu prietenii pe care nu i-aţi mai văzut de mult.

HOROSCOP 2 IULIE 2022 SĂGETĂTOR

 

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să se plieze pe felul vostru de a fi şi să fiţi un cuplu. O să relaţionaţi cu diverse persoane care vă vor în preajma lor în perioada asta şi o să strângeţi relaţiile pentru că nu v-aţi mai văzut de multă vreme.

HOROSCOP 2 IULIE 2022 CAPRICORN

 

Se poate s-aveţi treburi casnice de făcut şi să le veniţi de hac repede, că vreţi să ieşiţi la o plimbare şi să vă şi priască. O să vă puteţi da întâlnire la o terasă cu cineva care se gândeşte la un parteneriat de afaceri şi o să vă placă ideea, că nu v-ajung banii de salariu.

HOROSCOP 2 IULIE 2022 VĂRSĂTOR

 

Poate la un partaj, undeva, o să-ntâlniţi o persoană care poate fi viitorul partener de afaceri, dacă sunteţi singuri. Întrevedere cu cineva care vrea să vă şi anunţe nişte lucruri, să vă şi ceară, să vă şi invite la un suc în oraş şi chiar aţi fi dispuşi să faceţi toate aceste lucruri.

HOROSCOP 2 IULIE 2022 PEŞTI

 

Voi vă puteţi găsi ceva de lucru în particular şi să aveţi cu ce să plecaţi în concediu, fără să vă-mprumutati de bani, aflaţi un pont. Poate aranjaţi o cazare într-o staţiune turistică, printr-o cunoștință, şi o să vă repeziţi pentru o zi jumătate să vă bucuraţi de aer, de peisaje şi de anturajul care e în stilul vostru.

HOROSCOP 2 IULIE 2022 BERBEC

 

Poate nu v-aţi mai întâlnit de multă vreme cu verii, cu nepoţii şi o fi veo aniversare ca pretext şi o să fie perfect. O să vă ocupaţi şi de casă, de familie şi o să puteţi ieşi pe undeva la o-nghețată că v-aţi fi săturat de stat în casă şi simţiţi nevoia să vă-ntâlniţi şi cu prietenii.

HOROSCOP 2 IULIE 2022 TAUR

 

Se poate să vină un musafir neanunţat, dar binevenit după o zi cam încărcată şi o săptămână la fel. Se poate să vă-ntâlniţi şi în scop de afaceri cu un angajator ca să vorbiţi pe-ndelete, la cafea, să vă puneţi de acord în privinţa condiţiilor şi-o să negociaţi.

HOROSCOP 2 IULIE 2022 GEMENI

 

O să faceţi cunoştinţă cu oameni pe care-i veţi putea cultiva şi în continuare şi va fi o reciprocitate de gând şi sentiment. O să vă puteţi deplasa cu uşurinţă, sunt şi petreceri la care vă puteţi duce, şi o să vă destindeţi fca să aveţi idei şi să le puneţi în practică de săptămâna viitoare încolo.

 

Articol recomandat de sport.ro
Belgienii ironizează un român după tragere: "Bani aruncați pe fereastră! Lukaku îi va face sandvici"
Belgienii ironizează un român după tragere: "Bani aruncați pe fereastră! Lukaku îi va face sandvici"
Citește și...
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

2022 va fi anul în care atragem lucruri bune, dar și unul al responsabilității. După doi ani de pandemie tragem linie și pornim pe un nou drum spun specialiștii în numerologie. Și planetele vor fi, de partea noastră.

Recomandări
Ambasadorul României în SUA afirmă că a fost exclus de la întâlnirile politice ale lui Ciolacu de peste Ocean. Ce i s-a zis
Ambasadorul României în SUA afirmă că a fost exclus de la întâlnirile politice ale lui Ciolacu de peste Ocean. Ce i s-a zis

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a afirmat că a fost exclus de la întâlnirele politice pe care premierul Marcel Ciolacu le va avea în Statele Unite şi a declarat, la întâlnirea cu românii din SUA, că rolul său în această vizită s-a încheiat.

INSCOP: PSD, pe primul loc în intenţiile de vot pentru alegerile parlamentare. Luptă dură între PNL și AUR. Surpriza Șoșoacă
INSCOP: PSD, pe primul loc în intenţiile de vot pentru alegerile parlamentare. Luptă dură între PNL și AUR. Surpriza Șoșoacă

PSD, PNL și AUR se află în topul preferințelor românilor pentru alegerile parlamentare din 2024, potrivit unui sondaj realizat de INSCOP pentru News.ro.

Șoferii care au asigurări RCA EUROINS trebuie să încheie polițe noi. 7 decembrie, ultima zi în care mai sunt valabile
Șoferii care au asigurări RCA EUROINS trebuie să încheie polițe noi. 7 decembrie, ultima zi în care mai sunt valabile

În această săptămână, șoferii care au asigurări RCA EUROINS, trebuie să încheie polițe noi. Pe 7 decembrie este ultima zi în care acestea mai sunt valabile.