Horoscop 16 iunie 2020, cu Neti Sandu. Racii se vor căsători

Ultima actualizare: 16-06-2020 09:24

Horoscop 16 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu vești amestecate. Oricât de întortocheat ar fi labirintul prin care o să trecem ca să ne rezolvăm problemele o să ajungem cu bine la destinație.

Vibrația zilei este 7 și o să facem alegeri înțelepte.

HOROSCOP 16 IUNIE 2020 GEMENI

 

Poate vă interesați de o mașină de cumpărat, și în funcție de buget o să luați una nouă, sau la mâna a două. O să tot faceți eforturi ca să scăpați de datorii, de lucrurile care nu vă convin, mai reparați câte ceva pe-acasă, aruncați ce nu vă mai trebuie, sau dați altcuiva.

HOROSCOP 16 IUNIE 2020 RAC

O să va puteți înțelege mult mai bine cu partenerul de cuplu și o să vă și căsătoriți dacă n-ați făcut-o pan-acum. Se poate să aveți o inițiativă care să vă ducă spre alt gen de muncă și să câștigați bani, să vă organizați altfel viață, poate vă luați o casă.

HOROSCOP 16 IUNIE 2020 LEU

 


Poate faceți o modificare de buget și achitați datoriile și mai vedeți cu restul. Vă puteți lansa pe piață și voi cu ceva nou care să v-aducă un plus de prestigiu - creativitatea e punctul vostru forte și o să vă poată fi admirată și de alții.

HOROSCOP 16 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 


O s-aveți de luat semnături, parafe, prelungiți actele și legalizati situatile care vă țineau în stadiul de provizorat. Aveți de făcut niște schimbări de imagine - poate umblați la stilul vestimentar, vă duceți la tuns, faceți ceva care să vă dea o stare de spirit și mai bună.

HOROSCOP 16 IUNIE 2020 BALANȚĂ

 


O să va alegeți o destinație de vacanță, poate plecați cu biletul pe care l-ați primit mai demult și nu s-a mai putut pleca atunci. O să faceți niște demersuri ca să puteți pleca undeva, sau să vă angajați, să dați drumul unei afaceri care se poate dezvolta frumos, în timp - nu dintr-o dată.

HOROSCOP 16 IUNIE 2020 SCORPION

 


Poate vă duceți măcar acum la un consult medical, dacă pan-acum n-ați avut curaj, c-ar fi cazul să aflați ce se-ntâmpla. Sunt noutăți care vă pot folosi, legate de bani, credite, amânări, și o să vă gestionați mai bine banii, c-aveți un buget pe care să-l mânuiți cu cap.

HOROSCOP 16 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 


Ați cheltuit poate prea mulți bani și trebuie să tăiați de undeva ca să echilibrați bugetul, că n-o să meargă altfel. Încă mai aveți de reglat ceva, acolo, la registrul afectiv, trebuie spus ce simțiți, dacă la celălalt mai ajunge corect mesajul, și e distorsionat.

HOROSCOP 16 IUNIE 2020 CAPRICORN

 


Poate mai cumpărați ceva nou pentru casă, reamenajati și grădina, plantați gazon, flori, amenajați spațiu de joacă pentru copii. Poate o să plătiți niște bani pentru școală, examene și alte lucruri de care-aveți nevoie în perioada asta și o să fiți cu toate la zi.

HOROSCOP 16 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 


Poate-aveți un proiect particular la care să lucrați în măsura timpului disponibil și să vă suplimentați veniturile. Se poate să cheltuiți în continuare, mulți bani, dar poate prindeți un contract serios și o să vă descurcați, nesperat de bine cu banii.

HOROSCOP 16 IUNIE 2020 PEȘTI

 

E cineva tânăr care vrea să vă facă cunoscute sentimentele și să știe dacă întră în vederile voastre pentru o relație. Poate vă specializați într-un nou domeniu, faceți cumva să fiți în pas cu vremurile, dar în primul rând să vă asigurați bani pentru familie.

HOROSCOP 16 IUNIE 2020 BERBEC

 

Se poate să luați niște bani și să achitați datoriile care nu mai suportă amânare - or fi niște urgențe. E posibil să v-apucați de treabă pe-acasă, dacă vreți să scutiți niște bani și să mai cumpărați și altceva cu banii pe care i-ați fi dat cuiva pe manoperă.

HOROSCOP 16 IUNIE 2020 TAUR

 

Se poate să vi se adauge o primă, bonuri valorice, pare să fie ceva compensatoriu care să v-ajute la cheltuielile familiale. Vă luați toate măsurile de precauție și o să umblați după niște acte pe care nu le-ați putut obține online și o să încheiați un contract pentru o locuința ori ca să lucrați.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO