Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 16 Octombrie 2018 07:43
Categorie: Horoscop

O să putem accepta un adevăr care o fi fost prea dureros să-l putem digera, cu ceva timp în urmă şi o să fie un progres în plan spiritual.

Vibraţia zilei este 7 şi o să fim în rezonanţă cu cei din jur şi cu noi înşine.

BALANŢĂ: O să le daţi de capăt unor chestiuni de ordin profesional şi o să vă sprijiniţi veniturile, veţi avea parte şi de o promovare, să căpătaţi un titlu, o funcţie.

SCORPION: Poate-ați tot amânat mutatul în altă locuinţă şi-acum poate apărea ocazia ideală, să găsiţi o casă pe gustul vostru şi să aibă şi un preţ convenabil.

SĂGETĂTOR: Se poate să vă pice-n mână un proiect care v-ar pune în valoare, pe unii dintre voi v-ar scoate din anonimat chiar, că vine anul, vostru special.

CAPRICORN: O să aflaţi nişte adevăruri care-au stat ascunse şi veţi trage concluzii, veţi lua decizii şi o să începeţi şi o viaţă nouă, o să vă reinventaţi.

VĂRSĂTOR: Sunteţi în mare formă şi puteţi ataca obiective noi, să ajungeţi în vârful ierarhiei, să ocupaţi o funcţie care să fie pe măsură aptitudinilor voastre.

PEŞTI: I-aţi rămas datori cu ceva unor rude, prieteni şi poate trebuie să le faceţi o vizită, în alt oraş, dacă nu prin străinătate pe undeva şi vă duceţi în weekend probabil.

BERBEC: Poate-ar trebui să faceţi o selecţie printre prieteni şi să rămână doar cei care vă sunt cu adevărat fideli, şi de restul să scăpaţi cât mai repede.

TAUR: O să reglaţi un parteneriat de afaceri, să fie totul echitabil ca să vă puteţi continua munca, dac-ar fi să prelungiţi un contract, s-aveţi banii asiguraţi.

GEMENI: E o perioadă încărcată pentru voi şi la serviciu, la şcoală, şi acasă, sunt treburi gospodăreşti care vă ţin în priză şi chiar o să faceţi lucruri de calitate.

RAC: Întrevedere cu cineva care vă reprezintă, poate, într-un proces, vă poate legaliza nişte acte şi o să aveţi de câştigat la capătul demersurilor, bani, bunuri, cu stea o să vă alegeţi.

LEU: E bine să verificaţi dac-aţi achitat toate taxele, impozitele, asigurările, dacă aţi reactualizat buletin, paşaport, cârduri, să nu vă treziţi cu restricţii şi amenzi.

FECIOARĂ: O s-aveţi rezultate de top la şcoală, la examene, la o activitate de tip intelectual şi o să puteţi şi călători cu uşurinţă şi cu plăcere.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO