Horoscop 16 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au parte de o zi cu surprize


Ultimul update: Vineri 16 August 2019 09:51
Data publicarii: Vineri 16 August 2019 07:51
Categorie: Horoscop

Horoscop 16 august 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări. Poate pentru ca o să ne deranjeze serios nişte lucruri si o să vrem, în sfârşit, să scăpăm de ele. Vibraţia zilei este 7 şi n-avem voie să luăm decizii după ureche.

 

HOROSCOP 16 AUGUST 2019 LEU

O să onoraţi invitaţia la un eveniment care o să vă pună în valoare şi o să va alegeţi cu un plus de prestigiu şi popularitate. O să primiţi ajutor din mai multe direcţii, poate recuperaţi şi banii pe care-i aşteptaţi de un timp şi scăpaţi de o serie de griji care vă creau insomnii.

HOROSCOP 16 AUGUST 2019 FECIOARĂ

Se poate să vină cineva în vizită, asta dacă nu vă duceţi voi la nunta cuiva, sau la zi de naştere, de botez. Întrevedere cu cineva care v-a făcut nişte promisiuni şi pe care o să ţineţi neapărat să le respecte, ca să puteţi păstra relaţia, de afaceri, de prietenie, de ce-o fi.

HOROSCOP 16 AUGUST 2019 BALANŢĂ

O persoană de care vă e dor anunţa o vizită şi poate o să fiţi împreună de aici încolo, că n-a fost deloc bine cât aţi stat departe unul de celălalt. O să primiţi un accept, luaţi cu împrumut nişte bani, de la banca se pare şi o să plecaţi în vacanţă, sau e un eveniment important care o să vă reţină acasă.

HOROSCOP 16 AUGUST 2019 SCORPION

Se observă o împlinire sufletească, poate ati cunoscut pe cineva care va intelege, şi în care aveti încredere că e pentru voi. Poate aveţi de reglat o situaţie cu nişte angajatori, va trebui să revizuiţi un contract şi să daţi randament şi mai bun la slujbă, şi acolo unde munciţi în particular.

HOROSCOP 16 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

Se poate s-o porniţi la drum şi să aveţi şi o companie pe gustul vostru, să vă bucuraţi de peisaje şi de confort pe acolo pe unde veţi locui. Se anunţa proiecte noi în plan profesional şi o să luaţi poate mai mulţi bani şi veţi avea parte şi de aprecieri din partea şefilor, a coechipierilor.


HOROSCOP 16 AUGUST 2019 CAPRICORN

Se poate să primiţi ceva în dar şi să însemne foarte mult pentru voi să spună ceva despre viitorul relaţiei voastre de cuplu. E posibil să vă apucaţi de nişte treburi gospodăreşti solicitante, iar unii dintre voi poate plătiţi o firmă să zugrăvească să vă reamenajeze interiorul, să vă mute la altă adresă.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

Poate se-aduna gaşcă de care o să fiţi nedespărţiţi zilele astea şi o să călătoriţi, mai faceţi un pic de sport, găsiţi voi o formă de delectare. Întrevedere cu cineva care va propune un job care o să v-aducă satisfacţii profesionale, bani şi şanse de promovare în carieră.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 PEŞTI

E cineva căruia-i pasă de voi şi va face o surpriză, va scoate la plimbare, la un concert, şi o să fie pe gustul vostru. Poate-o să-i faceţi pe plac familiei care vrea să vă ocupaţi de casă şi să-i chemaţi pe nişte prieteni mai pe seara la o prăjitură, o cafea.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 BERBEC

Poate vă implicaţi în pregătirea unui eveniment, şi o să vă daţi peste cap să mulţumiţi pe toată lumea pentru că e ceva de suflet. O să daţi frâu liber creativităţii şi-or să iasă lucruri de valoare din mâinile voastre, vă duceţi şi la distracţie pe undeva. Totul ca să vă destindeţi.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 TAUR

Vă invita cineva la o escapadă turistică şi o să fie deconectant, va mai vedeţi şi cu prieteni pe care nu i-aţi mai văzut demult.Se pare c-o să dedicaţi o parte din timpul liber preocupărilor casnice şi o să le faceţi pe-ndelete că vreţi să iasă ca la carte, să fie şi aspectuos şi confortabil.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 GEMENI

Se poate să intâlniţi într-un cerc de prieteni pe cineva care să vi se potrivească, aşa, că fel de a fi şi o să aveţi şanse să deveniţi un cuplu. Păreţi amatori de plimbare şi de petrecut timp cu prietenii, chiar şi cu colegii după orele de program la o piscină, pe un teren de sport, să vă eliberaţi de stres.

HOROSCOP 15 AUGUST 2019 RAC

O să puteţi semna un contract de muncă şi ca să vă oferiţi un timp de gândire poate lăsaţi pe luni perfectarea contractului. Or să vă intre nişte bani cu care să vă mişcaţi, să cumpăraţi şi tot ce e nevoie pentru casa şi o să vă rămână timp să vă şi odihniţi, că v-o fi ajuns oboseala.

Horoscop 15 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor câștiga o sumă de bani
Horoscop 15 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor câștiga o sumă de bani
Horoscop 14 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 14 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 13 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii fac rost de bani
Horoscop 13 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii fac rost de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 19 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 19 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele pot începe o viață nouă
Horoscop 18 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele au de primit bani
Horoscop 17 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii au parte de o provocare
Horoscop 16 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Cheltuieli neprevăzute pentru Pești
Horoscop 15 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au parte de o provocare
Horoscop 13 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au cheltuieli neprevăzute
Horoscop 2 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele se pot relansa în carieră
Horoscop 12 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii au o nouă sursă de bani
Horoscop 11 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o mărire de salariu
Horoscop 10 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii, nevoiţi să dea bani
Horoscop 9 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii primesc un bonus salarial
Horoscop 8 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii primesc o veste importantă
Horoscop 7 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii vor primi o sumă de bani