Horoscop 12 septembrie 2018. Zodia care își face curaj să discute cu șeful

Ultimul update: Miercuri 12 Septembrie 2018 11:10
Data publicarii: Miercuri 12 Septembrie 2018 08:28
Categorie: Horoscop

Miercuri se pot întâmpla cele mai neaşteptate lucruri care să ne-aducă schimbările pozitive la care speram de o groază de timp şi o să le răspundem şi noi celor care-şi doresc să ne cunoască părerea, într-o privinţă anume.

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem ce gândim - şi asta cu sinceritate.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

FECIOARĂ: Poate intraţi într-o combinaţie partenerială care să vă propulseze în carieră şi să obţineţi nişte gradaţii, un titlu.

Se-anunţă o reuşită, poate-ați semnat un contract de muncă şi o să vă luaţi şi banii sau vi s-a mărit salariul. Oţi fi avut şi vreo colaborare.

BALANŢĂ: O să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi cineva care v-a tot făcut declaraţii de dragoste, dar nu ştiaţi dacă sunt adevărate sau nu.

Poate vindeţi ceva care vă umple contul bancar sau sunt nişte sume de bani pe care-ar fi trebuit să le luaţi mai demult, dar nu s-a putut la vremea respectivă.

SCORPION: Poate-ați hotărât împreună cu familia să faceţi nişte modificări în locuinţă, să cumpăraţi lucruri noi şi să mai faceţi nişte reparaţii.

Se rezolvă şi cele mai complicate lucruri şi o să intraţi într-o nouă etapă de viaţă, pe un nivel superior şi o să vă bucuraţi şi de un confort financiar.

SĂGETĂTOR: O invitaţie la un eveniment monden poate fi rampa voastră de lansare, să intraţi în alte cercuri şi va fi o emancipare.

O să vă faceţi un auto promo ca să puteţi vinde sau cumpăra ceva, investiţi poate. Mai mulţi bani în imaginea voastră, c-aveţi gânduri de relansare, să vă faceţi văzuţi, auziţi.

CAPRICORN: Se poate să daţi un examen, să intraţi într-o competiţie pentru ocuparea unui post mai bine plătit şi mai la vedere.

Se poate să plecaţi pentru câteva zile, poate chiar în concediu la rude, prieteni şi să aranjaţi chiar o şedere mai lungă, poate vă stabiliţi acolo sau o să locuiţi o vreme.

VĂRSĂTOR: O explozie de energie care-o să vă fie de mare folos, mai ales dacă aveţi multă treabă în perioada asta - idei, proiecte de pus în practică.

O să câştigaţi mai mulţi bani, poate vi se plătesc ideile, un concept pe care le-aţi prezentat şefilor şi o să vă rotunjiţi veniturile şi cu o colaborare, probabil.

PEŞTI: O să reglaţi atmosfera din relaţia de cuplu şi o s-o menţineţi la temperatura pe care-o toleraţi cel mai bine.

Poate vă faceţi curaj să-i cereţi şefului câte ceva care v-ar fi de mare folos - o mărire de salariu sau bani în avans, câteva zile libere, un schimb de tură. Vedeţi ce se-ntâmplă.

BERBEC: Se poate să organizaţi o plecare în excursie cu grupul la sfârşit de săptămână şi să faceţi rezervare la tren, avion, cazare.

O reuniune cu un grup care ştie cum să vă ţină în priză, să puneţi umărul la activităţile curente, să umpleţi timpul liber cu ceva care va place.

TAUR: Încă o şansă de a vă reface viaţa de cuplu şi e bine să vă uitaţi de jur împrejur să vedeţi unde se-ascunde fiinţa visurilor voastre.

O să vă puneţi de acord cu angajatorii care vor să lucraţi cu ei, pentru ei, şi o să vă meargă bine în afacerea respectivă, c-o să puneţi suflet.

GEMENI: Se-adună mai mulţi bani în casă şi o să aveţi de o escapadă turistică la sfârşitul săptămânii, să vă duceţi la aer, la distracţie.

Se poate să călătoriţi mai mult, chiar şi cu treabă, în perioada asta şi să relaţionaţi în cei mai buni termeni cu orice fel de interlocutor - o să fie cu succes.

RAC: Poate abia acum se vinde o casă pusă în vânzare mai demult sau un teren şi o să strângeţi un capital.

Poate reuşiţi, totuşi, să ajungeţi şi la doctor să vedeţi cum se prezintă organismul, să vă asiguraţi că totul este sub control, să nu vă treziţi cu surprize neplăcute.

LEU: O s-aveţi nevoie de puţin ajutor de la serviciu şi o să vă descurcaţi mult mai bine cu volumul de muncă, n-o să mai fie frustrant.

Se poate să vă gândiţi la o schimbare a serviciului, să vă duceţi la un salariu mai bun, la o funcţie mai înaltă, şi să fie, poate şi mai aproape de casă, eventual.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 11 septembrie 2018. Nativii care vor primi o sumă mare de bani
Horoscop 11 septembrie 2018. Nativii care vor primi o sumă mare de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă