HOROSCOP 15 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, o zi cu încărcătură emoțională


Ultimul update: Sambata 15 Iunie 2019 15:01
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2019 07:43
Categorie: Horoscop

Horoscop 15 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de prezenţa celor dragi, de nişte peisaje de veştile bune pe care-o să le primim şi-o s-avem şi noi multe de oferit.

Vibraţia zilei este 6 şi o să facem tot posibilul să ne clădim pe dinăuntru.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 GEMENI

 

Se poate să plecaţi într-o excursie, poate fi şi un party, poate daţi o fugă într-o staţiune de agrement. E animaţie la voi, o să aveţi chef de plimbare, de distracţie, o să fiţi înconjuraţi de oameni dragi şi va fi o zi plină de momente de mare încărcătură emoţională.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 RAC

 

E posibil să-ntâlniţi pe cineva cu carismă şi să vă placă, să vă lăsaţi seduşi şi să-ncepeți o relaţie promiţătoare. Se poate să plecaţi într-o excursie, poate fi şi un team building, ori un city break, aşa, drept recompensă pentru ce-aţi realizat în ultima vreme - un cadou.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 LEU

 

Poate sărbătoriţi ceva şi alegeţi un loc inedit, la malul mării sau la pădure undeva - şi trageţi un picnic pe cinste. Poate-ați făcut o rezervare la o cabană, un hotel într-o staţiune turistică şi o să rămâneţi o zi, două, ca să vă remontaţi, că v-o fi ajuns oboseala.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 FECIOARĂ

 

E cineva care vrea să fiţi din nou împreună şi dacă n-a intervenit nimeni o să vă faceţi echipă c-aveţi multe în comun. Scoateţi din banii de la economii ca s-o luaţi din loc, să vedeţi ce mai fac prietenii, rudele poate aveţi de gând să vizionaţi şi nişte obiective truristice.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 BALANŢĂ

 

Se poate să picaţi la-nvoială cu cineva care va propune o afacere şi de luni începeţi muncă. O să le fiţi alături unor prieteni care botează un copilaş, se mută în casă nouă, ori poate împlineşte o vârstă cineva apropiat şi cinstiţi momentul.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 SCORPION

 

Se poate să faceţi o vizită cuiva care-astepată de mult un semn de viaţă de la voi şi o să luaţi o decizie referitoare la viitorul în doi. O să vă bucuraţi de o invitaţie la masă, la plimbare, poate se face o trataţie în onoarea voastră, şi o să fie o surpriză.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

 

E foarte posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă cucereească definitiv cu spontaneitatea sau altceva pe care-l apreciaţi. Poate-ați închiriat o vilă, o cameră la hotel şi va duceți într-o staţiune de agrement, că n-oţi fi văzut marea anul ăsta, sau muntele, ori oraşul preferat.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 CAPRICORN

 

O să vă duceţi la un party care poate fi o bună scenă de afirmare pentru voi, vă faceţi relaţii, socializaţi. Cineva insistă de multă să vă vedeţi, dar aţi avut freticente, poate eraţi angajaţi într-o relaţie, dar acum nu va mai reţine nimic.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Sfera sentimentală e nuanţată frumos şi e cineva care vă iubeşte şi o să v-o spună, pentru că nu vrea să vă piardă. O întâlnire neaşteptată şi viaţa sentimentală poate lua o întorsătură fericită, şi-o să depăşiţi un momet critic, o despărţire poate.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 PEŞTI

 

Poate vă-ntâlniţi cu grupul ca să practicaţi un sport sau aveţi o îndeletnicire pereferată care va da o stare de spirit bună. Poate inauguraţi locuinţă în care v-aţi mutat, ori sediul firmei, e ceva cu care vă mândriţi şi vreţi să fie de fatza şi prietenii, familia în primul rând.


HOROSCOP 15 IUNIE 2019 BERBEC

 

Se poate să aveţi o discurie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi să decideţi de comun acord dacă luaţi o altă casă, o vindeţi pe cea în care locuiţi - vedeţi. Vă deplasaţi cu uşurinţă, n-aşteptaţi să se roage cineva de voi şi o să ajungeţi la mare, la munte, sau la ziua cuiva de naştere din altă parte a ţării.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 TAUR

 

Vă curtează cineva şi o să vă sortaţi că fel de a fi, şi sunteţi capabili să consgtruiti pas cu pas o relaţie. Se poate să petreceţi două zile departe de casă, la odihnă, sau poate-l sărbătoriți pe unul dintre ai voştri şi o să vă prindă bine să mai schimbaţi locul, să combateţi monotonia.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Horoscop 14 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea surprize pe plan financiar
Horoscop 14 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea surprize pe plan financiar
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop Neti Sandu
Horoscop 19 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii, sfătuiți să aibă grijă la economii
Horoscop 18 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea cheltuieli neprevăzute
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
Horoscop 9 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O cerere în căsătorie vă lasă fără cuvinte
Horoscop 8 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor recupera o sumă mare de bani