HOROSCOP 15 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, o zi cu încărcătură emoțională

15-06-2019 07:43


Horoscop 15 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de prezenţa celor dragi, de nişte peisaje de veştile bune pe care-o să le primim şi-o s-avem şi noi multe de oferit.

Vibraţia zilei este 6 şi o să facem tot posibilul să ne clădim pe dinăuntru.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 GEMENI

 

Se poate să plecaţi într-o excursie, poate fi şi un party, poate daţi o fugă într-o staţiune de agrement. E animaţie la voi, o să aveţi chef de plimbare, de distracţie, o să fiţi înconjuraţi de oameni dragi şi va fi o zi plină de momente de mare încărcătură emoţională.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 RAC

 

E posibil să-ntâlniţi pe cineva cu carismă şi să vă placă, să vă lăsaţi seduşi şi să-ncepeți o relaţie promiţătoare. Se poate să plecaţi într-o excursie, poate fi şi un team building, ori un city break, aşa, drept recompensă pentru ce-aţi realizat în ultima vreme - un cadou.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 LEU

 

Poate sărbătoriţi ceva şi alegeţi un loc inedit, la malul mării sau la pădure undeva - şi trageţi un picnic pe cinste. Poate-ați făcut o rezervare la o cabană, un hotel într-o staţiune turistică şi o să rămâneţi o zi, două, ca să vă remontaţi, că v-o fi ajuns oboseala.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 FECIOARĂ

 

E cineva care vrea să fiţi din nou împreună şi dacă n-a intervenit nimeni o să vă faceţi echipă c-aveţi multe în comun. Scoateţi din banii de la economii ca s-o luaţi din loc, să vedeţi ce mai fac prietenii, rudele poate aveţi de gând să vizionaţi şi nişte obiective truristice.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 BALANŢĂ

 

Se poate să picaţi la-nvoială cu cineva care va propune o afacere şi de luni începeţi muncă. O să le fiţi alături unor prieteni care botează un copilaş, se mută în casă nouă, ori poate împlineşte o vârstă cineva apropiat şi cinstiţi momentul.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 SCORPION

 

Se poate să faceţi o vizită cuiva care-astepată de mult un semn de viaţă de la voi şi o să luaţi o decizie referitoare la viitorul în doi. O să vă bucuraţi de o invitaţie la masă, la plimbare, poate se face o trataţie în onoarea voastră, şi o să fie o surpriză.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR

 

E foarte posibil să-ntâlniţi pe cineva care să vă cucereească definitiv cu spontaneitatea sau altceva pe care-l apreciaţi. Poate-ați închiriat o vilă, o cameră la hotel şi va duceți într-o staţiune de agrement, că n-oţi fi văzut marea anul ăsta, sau muntele, ori oraşul preferat.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 CAPRICORN

 

O să vă duceţi la un party care poate fi o bună scenă de afirmare pentru voi, vă faceţi relaţii, socializaţi. Cineva insistă de multă să vă vedeţi, dar aţi avut freticente, poate eraţi angajaţi într-o relaţie, dar acum nu va mai reţine nimic.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Sfera sentimentală e nuanţată frumos şi e cineva care vă iubeşte şi o să v-o spună, pentru că nu vrea să vă piardă. O întâlnire neaşteptată şi viaţa sentimentală poate lua o întorsătură fericită, şi-o să depăşiţi un momet critic, o despărţire poate.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 PEŞTI

 

Poate vă-ntâlniţi cu grupul ca să practicaţi un sport sau aveţi o îndeletnicire pereferată care va da o stare de spirit bună. Poate inauguraţi locuinţă în care v-aţi mutat, ori sediul firmei, e ceva cu care vă mândriţi şi vreţi să fie de fatza şi prietenii, familia în primul rând.


HOROSCOP 15 IUNIE 2019 BERBEC

 

Se poate să aveţi o discurie între patru ochi cu partenerul de cuplu şi să decideţi de comun acord dacă luaţi o altă casă, o vindeţi pe cea în care locuiţi - vedeţi. Vă deplasaţi cu uşurinţă, n-aşteptaţi să se roage cineva de voi şi o să ajungeţi la mare, la munte, sau la ziua cuiva de naştere din altă parte a ţării.

HOROSCOP 15 IUNIE 2019 TAUR

 

Vă curtează cineva şi o să vă sortaţi că fel de a fi, şi sunteţi capabili să consgtruiti pas cu pas o relaţie. Se poate să petreceţi două zile departe de casă, la odihnă, sau poate-l sărbătoriți pe unul dintre ai voştri şi o să vă prindă bine să mai schimbaţi locul, să combateţi monotonia.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO