Horoscop 15 ianuarie, cu Neti Sandu. Săgetătorii au o întâlnire care le dă emoții

Ultima actualizare: 15-01-2022 09:35

O zi cu surprize. Sunt lucruri pe care le-așteptam de multă vreme, dar nu credeam c-or să mai apară și or să aducă un plus de lumina în viața noastră.  

Vibrația zilei este 6 și putem crea acel strop de armonie ca să ne fie bine în familie. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 15 ianuarie CAPRICORN

Poate vă reamintește un posibil partener de afaceri c-o să iasă la rampă un proiect în care v-ați putea implica - vedeți ce-i spuneți.

Ați rămas cumva datori cu o ieșire la plimbare, la cafea și o să dați curs invitației, dacă acel cineva o să vă scoață în oraș - poate e un început de poveste de dragoste

Horoscop 15 ianuarie VĂRSĂTOR

Poate le-ați promis copiilor că-i duceți în parcul de distracții, la film, pe pârtie și o să faceți cumva și ajungeți.

Se pare c-a rămas ceva nespus în relația sentimentală și n-o să decurgă totul în cei mai buni termeni dacă nu spuneți ce vă deranjează și ce nu.

Horoscop 15 ianuarie PEȘTI

E posibil să se invite cineva pe la voi și o să vă facă plăcere, dar asta numai dacă nu plecați din localitate.

Poate plecați pe undeva la munte cu trenul, cu mașina, cum vă e mai ușor, ca să profitați la maximum de timpul liber și de compania celor dragi.

Horoscop 15 ianuarie BERBEC

E un eveniment, poate fi o competiție care să vă țină cu sufletul la gură și să plecați și cu un premiu, dac ăveți concura.

E rost de ieșit cu prietenii, poate ați plănuit o excursie și vă dați întăâlnire cu cei dragi ca să practicați un sport, să stați poate la povești, la o cabană, undeva.

Horoscop 15 ianuarie TAUR

Poate le-ați promis unor rude c-o să treceți pe la ele și pentru 2- 3 ore merită să faceți o plimbare până la ele.

Se poate să vă duceți la ziua cuiva de naștere și să vă bucurați de revederea unor apropiați, pot fi rude, și să vă faceți planuri și pentru alte întâlniri, să țineți relațiile la cald.

Horoscop 15 ianuarie GEMENI

Așteptați un semn de viață de la cineva care se află departe - dar nu v-a uitat și o să dați refresh relației.

O să dați ochii cu oameni dragi, pe care nu i-ați mai văzut de anul trecut și poate aveți ceva de programat pentru viitor și o să vă entuziasmeze ideea c-o să petreceți un timp împreună.

Horoscop 15 ianuarie RAC

Sunteți dispuși să vă-mprumutați la propriul buzunar ca să ieșiți cu ai voștri în oraș, poate dați o fugă la munte.

Se refac punțile de comunicare cu unii dintre prietenii care-au dispărut din anturaj - au fost prinși cu diverse treburi și o să vă regrupați în jurul unei idei, o fi o preocupare comună.

Horoscop 15 ianuarie LEU

O să revină cineva care-a fost plecat și o să vă refaceți echilibrul emoțional care-a avut de suferit.

O să puteți spera la o revenire a ființei iubire, c-or fi fost ceva fricțiuni în relație și pauza pe care-ați luat-o s-ar putea să fi fost tocmai buna ca să reparați ce s-o fi stricat.

Horoscop 15 ianuarie FECIOARĂ

Ați avut un răstimp de gândire ca să analizați o relație care v-a pus pe jar și e de văzut dacă puteți continua sau nu.

Se poate să luați o decizie referitoare la copii, ca să le asigurați protecție, să-i supravegheați la lecții sau poate în timp ce practică un sport.

Horoscop 15 ianuarie BALANȚĂ

Poate ați rezervat niște locuri de cazare prin țară, pe undeva ca să vă relaxați pentru o zi-două, să vă bucurați de peisaje.

V-ați putea face drum pe la niște prieteni care v-așteaptă la un grătar, poate sărbătoresc ceva și o să vă priască atmosfera.

Horoscop 15 ianuarie SCORPION

Poate-i invitați la voi pe niște prieteni, fie c-aveți ceva de sărbătorit, fie așa, pur și simplu, ca să stați la taclale.

Poate vă interesați de o nouă locuință, c-aveți nevoie de mai mult spațiu și o să aflați, poate de la prieteni, de niște apartamente în zona preferată.

Horoscop 15 ianuarie SĂGETĂTOR

Poate vă duceți totuși la rudele care v-au chemat de sărbători, dar n-ați ajuns, ca să păstrați viu spiritul familiei.

Are loc o întâlnire care vă poate da emoții, că a trecut ceva timp de când nu v-ați mai văzut cu persoana respectivă și nu prea știți la ce să vă așteptați.

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO