HOROSCOP 15 august 2018. Zodia care se va căsători

Ultimul update: Miercuri 15 August 2018 10:51
Data publicarii: Miercuri 15 August 2018 07:35
Categorie: Horoscop

HOROSCOP 15 august 2018. O să putem aduce la acelaşi numitor lucrurile complicate pentru care ne-am zbătut, nu glumă, să le rezolvăm şi pe cele simple cărora aproape că nici nu le-am mai acordat atenţie, ca să echilibrăm balanţa.

HOROSCOP 15 august 2018. Vibraţia zilei este 6 şi o să putem aduce şi s-o şi păstrăm, armonia în familie.

LEU: Se întrevede o şansă de a face progrese în relaţia sentimentală şi să ajungeţi la căsătorie anul ăsta, celălalt. Par să se complice unele situaţii la serviciu şi va trebui să daţi dovadă de prezenţa de spirit să vă descurcaţi în timp util şi cu eficienţă maximă.

FECIOARĂ: Mai aveţi de luat de pe undeva, din urmă, nişte bani şi trebuie insistat ca să nu rămână în posesia altor oameni, s-ajungă la voi. Se observă o mai bună comunicare cu şefii, cu anturajul, şi o să puteţi obţine nişte bani în plus şi condiţii de muncă mai bune - să faceţi treaba ca lumea.

BALANŢĂ: Poate vindeţi ceva şi depuneţi banii într-un cont, să vă luaţi o casă sau o maşină, dacă nu şi alte lucruri pentru casa. Apar nişte urgente legate de casă pe care le puteţi rezolva cu o echipă de meşteri, şi cu bani, c-o să fie nevoie să înlocuiţi ceva care se poate să se fi stricat.

SCORPION: Relaţia cu partenerul de cuplu se bazează, în sfârşit, pe încredere şi vă puteţi muta împreună, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii. Se poate să vă înscrieţi în cursa pentru o funcţie şi o să fie cu succes, veţi lua mai mulţi bani şi o să vă faceţi şi alte relaţii, pe care o să le-ntretineti cu lejeritate.

SĂGETĂTOR: Poate se-apropie cineva din ce în ce mai mult de voi, ca să vă-ncercați şansele într-o relaţie care promite să fie pe calapodul vostru. Poate luaţi legătura cu rudele din străinătate şi cu prietenii să vedeţi dacă vă puteţi întâlni la voi, sau la ei într-unul dintre weekend-uri sau în vacanţă.

CAPRICORN: O invitaţie în societate, or fi ceva mondenităţi la care v-ar prinde bine să vă duceţi, să schimbaţi impresii, telefoane, e-mailuri şi să păstraţi legătura. Se profilează o sursă suplimentară de venituri şi de voi depinde s-o dezvoltaţi, să vă asiguraţi necesarul de bani pe o perioadă cât mai mare de timp.

VĂRSĂTOR: O veste mult aşteptată, poate aflaţi când vine acea persoană care v-ar împlini sufleteşte şi o să vă faceţi timp să ieşiţi împreună. O să aflaţi dedesubturile unei situaţii care v-a deranjat la un moment dat şi o să-i acceptaţi scuzele unei persoane care-o fi făcut vreo gafa - din greşeală, probabil.

PEŞTI: Poate se-anunţă cineva în vizită pentru sâmbătă şi o să faceţi nişte modificări, din mers, ca să vă simţiţi cu toţii confortabil. Apar noutăţi care să vă entuziasmeze, poate vi se oferă ceva de lucru sau vi se spune unde o să vă petreceţi concediul şi cu cine.

BERBEC: E posibil să vă invite nişte prieteni la o nuntă, un botez, şi e de văzut cum o să vă descurcaţi, c-aveţi un program încărcat. O s-aveţi de dat un interviu pentru un job, sau trebuie să luptaţi pentru nişte drepturi, să recuperaţi unele bunuri, sau să vi se-napoieze nişte bani.

TAUR: Mai sunt nişte lucruri de cumpărat pentru casa - şi o să le puteţi lua şi în rate, ca să nu vă cheltuiţi toate economiile. Se pare c-o s-aveţi o sumedenie de treburi de rezolvat şi o să vă străduiţi din răsputeri să vă achitaţi de toate obligaţiile să vă luaţi banii şi să puteţi pleca în vacanţă.

GEMENI: Poate vă interesaţi de o casă în care să vă mutaţi, chiar şi cu chirie, c-o fi sediu de firma, sau poate o să locuiţi - temporar - acolo. E posibil să încasaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să înceapă să vină şi din particular - din colaborări - nişte sume care să se-adune, acolo, în cont, la bugetul familiei.

RAC: Se poate s-aveţi mai mult noroc în dragoste şi dacă nu e nimeni deocamdată, să apară, pentru că Jupiter e cu voi pe acest tronson - sentimental. O serie de lucruri care v-au ţinut pe loc se rezolva şi o să vă luaţi avânt, să începeţi câte ceva care va asigura banii pentru casa şi familie, să acoperiţi toate consumurile.

Horoscop 14 august 2018. Zodia care se va așeza la casa ei
Horoscop 14 august 2018. Zodia care se va așeza la casa ei
VIDEO PROTVPLUS.RO
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
horoscop
Horoscop 16 noiembrie 2018. Zodia care are șanse să-și întâlnească partenerul de viață
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă