Horoscop 14 mai 2023, cu Neti Sandu. Se poate să vi se facă o surpriză, să primiţi un cadou

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 14 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi destinsă. O să ne achităm de o obligaţie morală, de mers într-o vizită, de ieşit la cafea cu cineva, sau în parc, ori la meci, la piscină să ne revigorăm.  

Vibraţia zilei este 5 şi s-avem curaj să spunem lucrurilor pe nume.

Horoscop 14 mai 2023 – TAUR

Se poate să daţi o petrecere de zi aniversară, chiar cu oarecare întârziere, poate fi un alt motiv de stat la taclale cu prietenii şi să vă simţiţi cu toţii bine.

O să vă bucuraţi de întâlnirea cu cineva care vă invită în oraş şi se poate lega o frumoasă poveste de dragoste, dacă sunteţi singuri.

Horoscop 14 mai 2023 – GEMENI

Apar situaţii neprevăzute, pot fi şi surprize plăcute din partea celor care vă iubesc, dar şi voi aveţi o stare de spirit la nivel înalt şi o să fie o efervescentă

Citește și
„Este de neconceput să mori așa!” Gestul unui român care a oprit pe autostradă ca să ajute o familie cu un copil mic, în Italia

Se poate să daţi o fugă pe undeva şi să vă bucuraţi de anturajul cu care plecaţi şi de vreme, de peisaje.

Horoscop 14 mai 2023 – RAC

Aveţi nevoie de socializare şi poate ieşiţi pe la târguri, expoziţii ca să vă încărcaţi bateriile că v-o fi ajuns oboseala şi e nevoie de o gură de aer proaspăt.

S-ar putea să vă duceţi într-un parc de agrement la rugăminţile copiilor, sau într-o staţiune turistică, unde vă e mai aproape.

Horoscop 14 mai 2023 – LEU

E cineva care vă roagă de multă vreme să ieşiţi la o întâlnire şi o să fiţi, în sfârşit, de acord ca să şi testaţi compatibilitatea - există, nu există.

Vă caută cineva care vrea să lăsaţi toate preocupările şi să plecaţi împreună într-un dus-întors, mare şi înapoi şi vă duceţi.

Horoscop 14 mai 2023 – FECIOARĂ

Poate vă faceţi timp să ieşiţi la cafea cu cineva care vrea să vă propună un job şi, dacă nu vă grăbeşte nimic, vă gândiţi, faceţi un calcul şi daţi răspunsul săptămâna viitoare.

Se poate să vă invite cineva la masă, fără un motiv festiv şi o să vă prindă bine să schimbaţi impresii între două feluri de mâncare.

Horoscop 14 mai 2023 – BALANŢA

O invitaţie de ieşit pe afară de la cine vă aşteptaţi cel mai puţin şi o să fie un schimb emoţional care s-aducă un plus de stabilitate relaţiei.

Întâlnire cu oameni simpatici care să vă ajute să scăpaţi de oboseală şi să nu va mai gândiţi la stresul de zi cu zi.

Horoscop 14 mai 2023 – SCORPION

E posibil să vă duceţi într-o vizită, sau la un spectacol, la un party, poate fi şi un botez, sau poate că se căsătoresc nişte prieteni.

O să vă ia prin surprindere vizita cuiva şi o să vă-ntrebaţi dacă nu cumva vă-ndreptaţi spre o relaţie şi mai serioasă, o căsătorie.

Horoscop 14 mai 2023 – SĂGETĂTOR

Se poate să ieşiţi cu grupul de prieteni la un spectacol, un concert, o expoziţie ca să vă dezmorţiţi, asta dacă nu vă repeziţi pentru câteva ore în alt oraş.

Poate vă invită cineva la o ceremonie, se decernează nişte premii, ori poate e o cununie religioasă.

Horoscop 14 mai 2023 – CAPRICORN

Poate aţi chemat nişte prieteni pe la voi, dacă n-aveţi chef să ieşiţi pe afară şi o să petreceţi frumos mare parte din zi în această companie amicală.

Păreţi ceva mai relaxaţi cu banii şi dacă aveţi, totuşi, chef de ieşit din casă o s-aveţi bani de buzunar.

Horoscop 14 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Se poate să treceţi în revistă mondenităţile ca să reactualizaţi nişte contacte, relaţii de afaceri şi să vă puneţi la curent cu noutăţile.

Se poate să vă duceţi într-o vizită, să ziceţi cuiva La mulţi ani, sau casa de piatră şi să aveţi o stare de spirit cât se poate de bună.

Horoscop 14 mai 2023 – PEŞTI

Se poate să vi se facă o surpriză, să primiţi un cadou, o invitaţie în oraş, sau la plimbare mai departe de casă şi să v-atingă, acolo, la coarda sensibilă.

O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni dragi pe care nu i-aţi putut vedea de ceva vreme şi o să fie un balsam sufletesc.

Horoscop 14 mai 2023 – BERBEC

O să vă dozaţi energia să v-ajungă pentru toate vizitele pe care vreţi să le onoraţi, sunt evenimente mondene la care probabil, vreţi să ajungeţi, pare să fie o zi încărcată.

Vă invită cineva la o petrecere şi pare să fie ceva important pe care n-aţi vrea să-l rataţi şi vă duceţi.

Articol recomandat de sport.ro
Pe ce loc a ajuns România în clasamentul FIFA
Pe ce loc a ajuns România în clasamentul FIFA
Citește și...
Horoscop 20 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să ia și alți bani, pe lângă salariu
Horoscop 20 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate să ia și alți bani, pe lângă salariu

Horoscop 20 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a schimbărilor. Sunt lucruri mărunte pe care le putem modifica și să ne fie și nouă și celor din jurul nostru bine ca să ne îmbunătățim calitatea vieții.

Horoscop lunar 20 iunie - 22 iulie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodiile cu Soarele în Rac
Horoscop lunar 20 iunie - 22 iulie 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodiile cu Soarele în Rac

Intrăm în Rac pe 20 iunie. Avem Soarele, Venus și Mercur în zodia Racului, în perioada asta le punem așa la semn de apă, de asemenea, avem Saturn în zodia Peștilor, semn de apă.

Horoscop 19 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cine este curtat și primește o invitație la plimbare în weekend
Horoscop 19 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cine este curtat și primește o invitație la plimbare în weekend

Horoscop 19 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu neprevăzute. O să dăm de surprize la tot pasul și n-o să lăsăm garda jos, o să fim pe fază!

Recomandări
Surse: Primul tur al alegerilor prezidenţiale, în data de 15 septembrie sau 29 septembrie. Decizia finală va fi luată marţi
Surse: Primul tur al alegerilor prezidenţiale, în data de 15 septembrie sau 29 septembrie. Decizia finală va fi luată marţi

Coaliţia de guvernare a decis, joi, două variante de lucru privind calendarul alegerilor prezidenţiale, şi anume ca primul tur să fie pe 15 septembrie sau pe 29 septembrie.

Mesajul transmis de Zelenski României pentru oferirea unui sistem de apărare aeriană Patriot
Mesajul transmis de Zelenski României pentru oferirea unui sistem de apărare aeriană Patriot

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi că decizia României de a oferi ţării sale un sistem de apărare aeriană Patriot va consolida scutul de apărare aeriană al Ucrainei, precum şi securitatea în întreaga Europă.

Cine ar fi cei doi judecători care l-au scăpat de pedeapsă pe Mario Iorgulescu. Cine s-ar fi opus
Cine ar fi cei doi judecători care l-au scăpat de pedeapsă pe Mario Iorgulescu. Cine s-ar fi opus

Judecătoarea Lia Savonea, fosta şefă a CSM, a făcut parte din completul care a dispus joi rejudecarea dosarului în care Mario Iorgulescu avea o condamnare definitivă de 13 ani şi 8 luni închisoare, informează Agerpres.