Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au satisfacții materiale

12-10-2019 07:24

Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. E momentul să spunem acele lucruri pe care le-am ascuns chiar şi de noi că poate ne dureau, acum însă le putem accepta. Să le scoatem la suprafaţă.

Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vibraţia zilei este 3 şi exact despre comunicare este vorba - să nu pierdem o şansă.


HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 BALANŢA

 

E cineva care vrea să fiţi împreună şi poate va invită într-o excursie, să fiţi într-un cadru neutru să se vadă, clar, dacă sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. O să primiţi mai multe invitaţii la mondenităţi şi o să vă duceţi pentru că sunteţi dornici de cunoştinţe noi şi o să luaţi pulsul societăţii.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 SCORPION

 

Poate-o să petreceţi mai mult timp cu copiii, îi duceţi în parc, la locurile preferate, să se distreze, că au nevoie de un respiro. Poate plecaţi într-o escapadă turistică, va invita nişte prieteni la ei într-o altă localitate şi o să fie o gură de aer proaspăt, o să fie deconectant.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Aveţi nişte lucruri de spus ca să remediaţi o situaţie şi poate ieşiţi la cafea, să daţi cărţile pe față. Grupul de prieteni vă acaparează, vrea să aveţi activităţi comune, să faceţi mişcare pentru că e o plăcere comună şi pentru c-aveţi unde să vă duceţi.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Poate o să fiţi alături de nişte prieteni care sărbătoresc ceva şi o să vă bucuraţi cu toţii, strângeţi şi mai bine legăturile. Se poate să atrageţi atenţia prin ceva care să v-aduc satisfacţii morale, materiale şi să ajungeţi pe o treaptă superioară, s-atingeţi alt statut.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Se poate să vă duceţi la un spectacol sau o fi o ceremonie care o să vă trezească emoţii c-o fi cineva foarte apropiat - protagonistul. Poate vi se face o surpriză şi vă scot prietenii la plimbare, vă trec graniţa şi vă-ntoarceţi mâine - casa străinătăţii e activată şi or să apară ocazii să vă duceţi în plimbare.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 PEŞTI

 

Se poate să apară cineva neanunţat şi să vă puteţi continua relaţia care se-ntrerupsese la un moment dat şi o să-o duceţi la alt nivel. O să găsiţi şi voi o companie pe gustul vostru care să va-nsotească într-o staţiune de agrement, sau să practicaţi un sport, să faceţi chiar un lucru inedit care să vă reprezinte, să fie tuch-ul vostru.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 BERBEC

 

Se poate să vă facă cineva cinste la un restaurant, că aţi avut un succes, sau că va-ndragește, pur şi simplu. Sunt oameni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi care vin spre voi să petreceţi un timp de calitate împreună.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 TAUR

 

O să le-mpliniți dorinţele alor voştri şi or să vă fie recunoscători pentru că e vorba de un confort psihic în primul rând. E cineva tânăr care vrea să fie în preajma voastră, poate va face curte şi o să scanaţi atmosferă, să vedeţi dacă e pentru voi sau nu simţiţi chimia?

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 GEMENI

 

Poate vă duceţi la un botez sau e o aniversare a copiilor, vreo serbare la care o să contribuiţi şi voi cu ceva, că au nevoie de susţinere. Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă, să va-ntelegeți de minune, să puteţi forma un cuplu pe viaţă, să vă căsătoriţi.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 RAC

 

E un eveniment şi-o s-aveţi şi voi un cuvânt de spus sau de făcut şi o să fiţi convingători. Într-o călătorie undeva, o să daţi şi voi de cineva care va face ochi dulci şi poate n-aţi fost de mult sau deloc în postura asta, de îndrăgostiţi - şi să rămâneţi în vraja asta.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 LEU

 

Se poate să vă implicaţi într-o activitate recreativă pentru cei mici, sau poate e o competiţie la care o să luaţi chiar voi parte. Poate faceţi pregătiri că vin musafirii - e un moment festiv în familie şi o să aflaţi noutăţi care să va-ntretina starea de bunădispoziţie.

HOROSCOP 12 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Poate le faceţi o vizită rudelor apropiate, or fi ceva chestiuni de familie de discutat şi poate pregătiţi şi o masă cu bunătăţi. Se pare că sunteţi mai activi pe scenă socială, ca să construiţi ceva în jurul unei idei, să se vadă munca voastră.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO