Horoscop 12 martie 2018. Zodia care ar putea primi o mărire de salariu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 12 martie 2018. Intuiţia ne spune care e drumul cel mai scurt şi către inima partenerului şi către un succes profesional - răspunsul e în noi, nu trebuie căutat mai departe.

Horoscop 12 martie 2018. Vibraţia zilei este 3 şi o să vorbim şi o să ne şi înţelegem bine cu cei din jur.

Horoscop astăzi 2018. PEŞTI: Se pare ca-ncep să vină banii din particular, şi în cel mai bun caz o să vi se mărească salariul, vi se dau nişte sporuri. Vă interesaţi de proiecte noi, de vreo afacere pe care s-o desfăşuraţi împreună cu un coechipier sau mai mulţi şi să faceţi rost de nişte bani, să fie un contract avantajos.

BERBEC: Aţi putea pleca în perioada asta cu treburi de serviciu şi să rezolvaţi printre picături şi din cele personale şi să vă placă deplasarea. Noutăţi, provocări şi o să fiţi încântaţi de ofertele de lucru şi de petrecut timpul liber, poate refaceţi grupul de prieteni cu care aveţi diverse activităţi deconectante.

TAUR: E cineva din afara ţării dispus să vă-ntinda o mână de ajutor şi o să apreciaţi fiecare lucru pe care-l primiţi c-o să fie binevenit. O să-i daţi de capăt zilele astea unei chestiuni legate de bani, o fi vreun împrumut care v-a dat bătăi de cap şi o să negociaţi cu banca să vă puteţi descurca mai bine cu banii.

Citește și
Horoscop 2018
Horoscop 10 martie 2018. Zodia care își reface relația de cuplu
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni

GEMENI: Poate o să ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu şi o să renunţaţi la un proces, mai ales dac-aveti şi copii. Se poate să intraţi în prelungiri cu negocierile pentru un job, c-aveţi nevoie de el, dar nu în orice condiţii, vreţi să se ţină cont de ce vă trebuie, de ce aveţi nevoie - neapărat.

RAC: O să vă faceţi timp şi pentru voi şi dacă va invita cineva la un spectacol, o expoziţie, o să vă duceţi, şi lăsaţi treburile pe altă dată. Pot veni mai multe oferte de lucru şi o să aveţi de unde să alegeţi, dacă vreţi să mai încercaţi şi altceva, să vă puneţi amprenta pe un alt domeniu, c-aveţi tot felul de talente.

LEU: Poate aranjaţi de pe-acum o ieşire la sfârşit de săptămână să vă bucuraţi de prezenţa celor dragi, să petreceţi frumos timpul liber. Se poate să va-ncarce şefii cu mai multe treburi şi să vă răsplătească şi cu bani, dacă o să munciţi la nivelul acela înalt de pretenţii - şi poate urma şi o promovare.

FECIOARĂ: O să puteţi avansa cu demersurile care ţin de o legalizare şi o să vă asiguraţi un statut clar, stabil. Poate vă găsiţi ceva de lucru în particular şi o să vă cumpăraţi şi diverse alte mărunţişuri pentru care nu vă ajungeau banii, şi o să fie reconfortant.

BALANŢĂ: Se-anunţa cineva în vizită, zilele-astea şi o să vă pregătiţi, cu drag, sunt oameni pe care-i aveţi la suflet şi scumpi la vedere. Încă mai găsiţi în oraş lucruri utile pentru casa şi tot cumpăraţi ca să completaţi necesarul, să arate şi bine, să fie şi confortabil la voi acasă.

SCORPION: O să luaţi legătura cu o echipă care va da de lucru în particular, poate faceţi şi sport, să vă menţineţi tonusul. O să treceţi cu bine de un examen, poate veţi fi acceptaţi la un alt serviciu, sau poate cereţi viză, paşaport, acte, ca să legalizaţi o situaţie.

SĂGETĂTOR: Vi se plătesc poate nişte ore suplimentare şi o să aveţi cu ce să plecaţi în week-end la munte, într-o plimbare romantică. Se conturează nişte câştiguri care or să vă dea o mai mare libertate de mişcare, să nu mai număraţi fiecare bănuţ, aşa cum aţi făcut în ultima vreme.

CAPRICORN: Vine cineva care-şi exprima clar sentimentele şi vrea un răspuns de la voi, dar sincer, ca să nu pierdeţi timpul degeaba. Or să vă ia prin surprindere nişte veşti, poate vi se aprobă nişte cereri, oţi fi câştigat un proces, se lămuresc, oricum, nişte aspecte care v-au dat serios de furcă.

VĂRSĂTOR: Or fi poate, mai multe evenimente mondene la care veţi primi invitaţie şi n-o să ziceţi nu, c-aveţi nevoie să fiţi văzuţi şi apreciaţi, mai mult ca altădată. E bine să aveţi şi mai multă grijă de sănătate c-or să tot apara ba una, ba alta şi timp de vreo cinci luni, cam aşa, şi bine-ar fi să vă găsească buni zdraveni Marte în zodia voastră.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Citește și...
Horoscop 11 martie 2018. Zodia care s-ar putea căsători
Horoscop 11 martie 2018. Zodia care s-ar putea căsători

Horoscop 11 martie 2018. Se-ntâmplă lucruri care să ne convingă să luăm o decizie, după lungi raţionamente, ca să avem stabilitatde atât în sfera profesională cât şi în cea familială.

Horoscop 10 martie 2018. Zodia care își reface relația de cuplu
Horoscop 10 martie 2018. Zodia care își reface relația de cuplu

Horoscop 10 martie 2018. Părem nerăbdători să schimbăm carte ceva, să aducem lucruri noi în viaţa noastră şi să-i facem fericiţi pe cei din jur, c-avem multe de oferit.

Recomandări
Cod portocaliu de ploi abundente și vânt în mai multe județe. HARTA zonelor vizate
Cod portocaliu de ploi abundente și vânt în mai multe județe. HARTA zonelor vizate

Administrația Națională de Meteolorologie a emis vineriavertizări Cod portocaliu și galben de inundații și vânt puternic, valabile până pe 1 Decembrie în mai multe județe din țară.

Filmul capturării lui Cătălin Cherecheș. A fost prins după ce a schimbat cartela, dar a păstrat telefonul monitorizat
Filmul capturării lui Cătălin Cherecheș. A fost prins după ce a schimbat cartela, dar a păstrat telefonul monitorizat

Arestat în Germania primarul fugar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, așteaptă într-un penitenciar federal decizia Tribunalului Regional Superior din München.

VIDEO șocant cu atacul terorist din Israel. Bilanțul a ajuns la 3 morți și 11 răniți. Teroriștii au fost uciși imediat
VIDEO șocant cu atacul terorist din Israel. Bilanțul a ajuns la 3 morți și 11 răniți. Teroriștii au fost uciși imediat

Bilanțul atacului armat care a avut loc la intrarea în Ierusalim, joi dimineața, a ajuns la 3 morți și cel puțin 11 răniți. 2 teroriști, unul dintre ei având o pușcă M-16, au fost uciși la fața locului de 2 soldați și un civil, care se aflau în apropiere.