Horoscop 10 martie 2019. Zodia care va avea o întâlnire importantă ce îi va schimba viața

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Duminica 10 Martie 2019 08:45
Data publicarii: Duminica 10 Martie 2019 07:45
Categorie: Horoscop

O zi cu surprize. Se pot întâmpla cele mai imprevizibile lucruri şi s-avem, totuşi, o replică de răspuns, să nu rămânem interzişi, fără reacţie.

Vibraţia zilei este 1 şi poate-ncepem ceva care să ne prindă bine de tot.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

PEŞTI: Invitaţie de onoare, e vreun vernisaj, poate să fie ceva la care e importantă prezenţa voastră şi o să vă simţiţi şi bine.

O să vă facă cineva o surpriză şi poate va invită la plimbare în alt oraş, o fi organizat ceva special pentru voi şi poate iese o relaţie frumoasă de viitor.

BERBEC: O să primiţi un cadou, are cineva nişte bilete la un spectacol şi se pare că e ceva pe gustul vostru.

Prezenţa cuiva o să vă răscolească mai mult decât aţi fi crezut, poate şi pentru că aveţi şansa să recâştigaţi inima cuiva şi să convieţuiţi în cei mai buni termeni.

TAUR: Aveţi chef de plimbare cu tren, avion, maşinî, ce vă e la dispoziţie, iar cheful de distracţie e pe măsură, bani s-aveţi.

O s-aveţi o iniţiativă de toată laudă şi o să-i duceţi pe ai voştri la aer curat undeva, la munte, în parc, o să lăsaţi sedentarismul la o parte.

GEMENI: Poate ajungeţi la un eveniment care poate fi punctul de plecare într-o nouă aventură profesională, va fi o şansă de ascensiune în carieră.

Pare să fie o agendă încărcată şi nu ştiţi cum să va-mpărțiți ca să treceţi în revistă toate evenimentele la care sunteţi invitaţi, că nu vreţi să rataţi niciunul.

RAC: E un grup de cunoscuţi care vă cheamă la o întrunire şi care v-ar mai dezmorţi, poate vă puneţi în valoare nişte calităţi.

O ieşire spre o zonă de agrement ar detensiona atmosfera din relaţia de cuplu, unde pare să mai fie şantier, că mai aveţi de perfectat câte ceva la relaţie.

LEU: E un moment bun să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă simţiţi confortul în relaţie. 

Se poate să aibă loc pe undeva o competiţie şi să luaţi şi voi parte, ori doar copiii voştri se-ntrec pentru un titlu şi o să fie cu adrenalină.

FECIOARĂ: Poate-o să faceţi parte dintr-un juriu, o comisie şi veţi lua decizii, şi-aveţi emoţii, dar constructive.

E ceva neprevăzut, dar de bun augur, care vă invită la drum, poate fi o ceremonie care să vă imprime o stare de bună dispoziţie.

BALANŢĂ: Alegeţi o variantă de relaş care să vă ţină mai pe lângă casă, c-oti fi obosiţi după o săptămână încărcată.

Întâlnire care vă poate schimba viaţa în bine şi o să puteţi visa şi voi la copii ori să vă mutaţi la casa voastră, depinde acum de cursul discuţiei cu celălalt.

SCORPION: Într-un cerc de prieteni puteţi da şi de un sponsor care să vă susţină financiar un proiect în care v-aţi pus mari speranţe.

Aveţi toate şansele să refaceţi puntea de comunicare şi înţelegere cu cineva care plecase din relaţie, dar iubirea o să vă poată aduce din nou împreună.

SĂGETĂTOR: Poate vă invită cineva la o plimbare dus-întors, la o distanţă de o oră - două şi o să vă prindă bine excursia.

Poate faceţi cumva să vă mai întâlniţi cu prietenii care au fost tot timpul alături de voi şi care-au plecat, s-or fi mutat, şi-i puteţi aduna la un loc.

CAPRICORN: E cineva care vrea să revină în viaţa voastră şi, dacă încă mai simţiţi iubire, e de reluat experienţă.

O întrevedere pe care aţi tot amânat-o poate avea în sfârşit loc şi să lămuriţi un aspect care ţine de viaţa voastră de cuplu, că vreţi să fiţi fericiţi.

VĂRSĂTOR: Poate-i faceţi o vizită cuiva care e bolnav sau n-are chef de ieşit din casă şi o să-i faceţi viaţa mai frumoasă.

Se poate să vă vedeţi cu prietenii la masă în oraş, dacă nu cumva aveţi chef de gătit şi un prilej anume să-i chemaţi la voi la masă pe cei cu care sunteţi compatibili.

O zi cu surprize. Se pot întâmpla cele mai imprevizibile lucruri şi s-avem, totuşi, o replică de răspuns, să nu rămânem interzişi, fără reacţie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 9 martie 2019. Zodia care ia o decizie importantă astăzi
Horoscop 9 martie 2019. Zodia care ia o decizie importantă astăzi
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 22 ianuarie 2018, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
horoscop
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate
Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală
Horoscop 11 martie 2019. Zodia care trebuie să facă o vizită urgentă la doctor