Horoscop 1 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii iau o decizie foarte importantă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 1 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi să ne punem o dorinţă, să avem grijă să ne-o împlinim şi să le oferim şi celor din jurul nostru un gest de prietenie, de dragoste.

Vibraţia zilei este 1 și să-ncepem lucruri noi, în care s-avem încredere.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 PEŞTI

 

Vă scoate cineva la o cafea să se asigure c-o să lucraţi împreună la proiectul la care v-ar aduce bani şi poate şi faima. Întâlnire importantă, cu cineva care nu vrea să piardă şi îşi pune toate speranţele în răspunsul vostru, că vreţi să fiţi împreună.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 BERBEC

 

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

La voi apar oameni speciali, lucruri care să vă suscite interesul şi o să fructificaţi situaţiile momentului care vă ies în cale. Se pare ca s-a îmbunatatit comunicarea cu partenerul de cuplu şi o să vă străduiţi să păstraţi nivelul ridicat de înţelegere şi poate vă căsătoriţi cât de curând.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 TAUR

 

Poate vă duceţi într-un city break sau va fi o altă surpriză de ziua mărţişorului. Se poate s-o porniţi la drum, c-o fi vreo zi de naştere sau aveţi de oferit cuiva un mărţişor, de oferit, de primit, e o tensiune emoţională care va ţine în priză.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 GEMENI

 

Voi poate vă faceţi un pic de mişcare, practicaţi un sport, plecaţi în plimbare în parc, sau prin împrejurimi. O ieşire în lume, prietenii va invită să reluaţi nişte preocupări care să vă destindă, să consolidaţi şi relaţiile amicale, să nu vă lipsească socializarea.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 RAC

 

E un moment ideal să salvaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală cu un mărţişor, un ghiocel, să nu ezitaţi. Poate-i invitaţi pe la voi pe cei dragi să sărbătoriţi primăvara şi să vă bucuraţi de veştile bune pe care-o să le-mpărtășiti la cafea, la un suc.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 LEU

 

O cină romantică ar vorbi de la sine despre sentimente şi intenţiile pe care le-aveţi faţă de fiinţa iubită. O să vă ia prin surprindere mesajele, vizitele celor care va tot duc dorul şi o să petreceţi ziua cu ei, fie că rămâneţi acasă, fie că ieşiţi pe undeva, să vă relaxaţi.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate vă suna cineva care vă dă de lucru şi-o să fiţi încântaţi, c-aveţi nevoie de bani, ca orice om. O să aveţi ceva de sărbătorit şi poate ieşiţi în oraş, vă daţi întâlnire cu mai vechi şi mai noi prieteni c-aveţi planuri pentru nişte evenimente cu participare largă.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 BALANŢA

 

Un anturaj vesel, care să se asorteze cu starea voastră de spirit şi o să vă prindă bine o ieşire cu grupul. Poate aveti musafiri, unii dintre ei s-or fi autoinvitat, poate pentru că are legătură cu mărţişorul şi unii vin, alţii pleacă, şi-o să tot fie casa plină.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 SCORPION

 

Poate vă invita cineva dintre ai voştri, din familia lărgită, la un grătar, o cafea, să celebraţi sosirea primăverii. E cineva care vrea să ieşiţi la o întalnire şi poate fi punctul de plecare într-o aventură de-o viaţă, c-aveţi multe lucruri în comun.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să primiţi o invitaţie specială la un brunch, o fi ziua cuiva de naştere, ori de căsătorie. O să le faceţi o surpriză unor fraţi sau surori, şi scoateţi la plimbare, la pădure, după ghiocei, sau găsiţi altceva în ton cu sărbătoarea să vă rămână o amintire frumoasă.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

Poate alegeţi un loc inedit în care să petreceţi o astfel de zi alături de fiinţa iubită şi să luaţi şi o decizie foarte importantă. Se poate să faceţi cunoştinţă pe la sindrofiile la care ajungeţi, cu vreun sponsor, un partener de afaceri, un colaborator de care să vă lege o muncă de durată.


HOROSCOP 1 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva, să vă bucuraţi de faptul că sunteţi între ai voştri şi că vă remontaţi fizic, psihic. O să vă duceţi şi într-o vizită, o să staţi şi la aer, veţi diversifica programul, cât să vă hrăniţi şi sufleteşte, vă duceţi pe la spectacole, să scăpaţi de monotonie.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Horoscop 29 februarie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii se îndrăgostesc lulea
Horoscop 29 februarie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii se îndrăgostesc lulea

Horoscop 29 februarie 2020, cu Neti Sandu. O zi frumoasă. Am putea deschide un nou capitol de viaţă şi să ne meargă mai bine, să facem câte ceva şi pentru ceilalţi şi să simţim că trăim frumos.

Recomandări
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul
Klaus Iohannis cumpără arme din Coreea de Sud. Un contract de 725,7 milioane de dolari ar fi fost încheiat la Seul

Liderii sud-coreean şi român s-au angajat să stimuleze cooperarea în industria de apărare, în timp ce Seulul încearcă să se impună ca al patrulea exportator de armament din lume.

Prima reacție a lui Iohannis, după retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu: „Nu este un mare succes al coaliţiei”
Prima reacție a lui Iohannis, după retragerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu: „Nu este un mare succes al coaliţiei”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, în Coreea de Sud, că decizia de a retrage candidatura lui Cătălin Cîrstoiu şi a veni cu caniddaţi separaţi la Primăria Capitalei nu este, în mod cert, un mare succes al coaliţiei.  

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.