Horoscop 1 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii iau o decizie foarte importantă

Ultima actualizare: 01-03-2020 08:48

Horoscop 1 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi a noilor începuturi. Să păşim cu dreptul în prima zi a primăverii şi să ne punem o dorinţă, să avem grijă să ne-o împlinim şi să le oferim şi celor din jurul nostru un gest de prietenie, de dragoste.

Vibraţia zilei este 1 și să-ncepem lucruri noi, în care s-avem încredere.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 PEŞTI

 

Vă scoate cineva la o cafea să se asigure c-o să lucraţi împreună la proiectul la care v-ar aduce bani şi poate şi faima. Întâlnire importantă, cu cineva care nu vrea să piardă şi îşi pune toate speranţele în răspunsul vostru, că vreţi să fiţi împreună.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 BERBEC

 

La voi apar oameni speciali, lucruri care să vă suscite interesul şi o să fructificaţi situaţiile momentului care vă ies în cale. Se pare ca s-a îmbunatatit comunicarea cu partenerul de cuplu şi o să vă străduiţi să păstraţi nivelul ridicat de înţelegere şi poate vă căsătoriţi cât de curând.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 TAUR

 

Poate vă duceţi într-un city break sau va fi o altă surpriză de ziua mărţişorului. Se poate s-o porniţi la drum, c-o fi vreo zi de naştere sau aveţi de oferit cuiva un mărţişor, de oferit, de primit, e o tensiune emoţională care va ţine în priză.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 GEMENI

 

Voi poate vă faceţi un pic de mişcare, practicaţi un sport, plecaţi în plimbare în parc, sau prin împrejurimi. O ieşire în lume, prietenii va invită să reluaţi nişte preocupări care să vă destindă, să consolidaţi şi relaţiile amicale, să nu vă lipsească socializarea.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 RAC

 

E un moment ideal să salvaţi o căsnicie, o relaţie sentimentală cu un mărţişor, un ghiocel, să nu ezitaţi. Poate-i invitaţi pe la voi pe cei dragi să sărbătoriţi primăvara şi să vă bucuraţi de veştile bune pe care-o să le-mpărtășiti la cafea, la un suc.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 LEU

 

O cină romantică ar vorbi de la sine despre sentimente şi intenţiile pe care le-aveţi faţă de fiinţa iubită. O să vă ia prin surprindere mesajele, vizitele celor care va tot duc dorul şi o să petreceţi ziua cu ei, fie că rămâneţi acasă, fie că ieşiţi pe undeva, să vă relaxaţi.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate vă suna cineva care vă dă de lucru şi-o să fiţi încântaţi, c-aveţi nevoie de bani, ca orice om. O să aveţi ceva de sărbătorit şi poate ieşiţi în oraş, vă daţi întâlnire cu mai vechi şi mai noi prieteni c-aveţi planuri pentru nişte evenimente cu participare largă.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 BALANŢA

 

Un anturaj vesel, care să se asorteze cu starea voastră de spirit şi o să vă prindă bine o ieşire cu grupul. Poate aveti musafiri, unii dintre ei s-or fi autoinvitat, poate pentru că are legătură cu mărţişorul şi unii vin, alţii pleacă, şi-o să tot fie casa plină.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 SCORPION

 

Poate vă invita cineva dintre ai voştri, din familia lărgită, la un grătar, o cafea, să celebraţi sosirea primăverii. E cineva care vrea să ieşiţi la o întalnire şi poate fi punctul de plecare într-o aventură de-o viaţă, c-aveţi multe lucruri în comun.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să primiţi o invitaţie specială la un brunch, o fi ziua cuiva de naştere, ori de căsătorie. O să le faceţi o surpriză unor fraţi sau surori, şi scoateţi la plimbare, la pădure, după ghiocei, sau găsiţi altceva în ton cu sărbătoarea să vă rămână o amintire frumoasă.

HOROSCOP 1 MARTIE 2020 CAPRICORN

 

Poate alegeţi un loc inedit în care să petreceţi o astfel de zi alături de fiinţa iubită şi să luaţi şi o decizie foarte importantă. Se poate să faceţi cunoştinţă pe la sindrofiile la care ajungeţi, cu vreun sponsor, un partener de afaceri, un colaborator de care să vă lege o muncă de durată.


HOROSCOP 1 MARTIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să plecaţi cu grupul de prieteni pe undeva, să vă bucuraţi de faptul că sunteţi între ai voştri şi că vă remontaţi fizic, psihic. O să vă duceţi şi într-o vizită, o să staţi şi la aer, veţi diversifica programul, cât să vă hrăniţi şi sufleteşte, vă duceţi pe la spectacole, să scăpaţi de monotonie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO