Horoscop 1 aprilie 2017. Balantele au parte de iubire, iar Scorpionii pleaca in vacanta

×
Codul embed a fost copiat

O zi cu energie. E minunat ca o sa aveti chef sa faceti miscare, sa va bucurati de o companie placuta si sa le faceti mici surprize celor pe care-i iubiti. Vibratia zilei este 1.

BERBEC
Isi face curaj cineva pe care abia l-ati cunoscut sa va invite in oras, la un film, la o plimbare, intr-o excursie chiar. Poate fi o zi speciala pentru voi si sa primiti ceva in dar, sa fiti invitati la un restaurant, sa vi se acorde o atentie aparte, poate fi o zi aniversara.

TAUR
O sa revedeti o persoana de care va leaga multe amintiri frumoase si o sa ocazionati niste intalniri si de-aici incolo. Poate fi o zi speciala pentru voi si sa primiti ceva in dar, sa fiti invitati la un restaurant, sa vi se acorde o atentie aparte, poate fi o zi aniversara.

GEMENI
Se poate sa primiti niste aprecieri la scena deschisa si sa intrati in legatura cu niste oameni care vor face parte din grupul vostru. Va faceti drum pe afara, sa luati aer, sa vizitati lucruri dragi, sa pastrati vie legatura cu niste oameni pe care-i vedeti mai rar pentru ca sunteti ocupati.

RAC
I-ati putea face o vizita unei persoane care nu se simte prea bine si o sa va mearga la suflet si voua si ei. Se poate sa va dati intalnire cu rudele apropiate ca sa va bucurati de un succes de ultima ora, poate aveti o nunta in familie, un botez.

Citește și
horoscop
Horoscop 30 martie 2017. Varsatorilor li se mareste salariul, iar Pestii isi pot lua casa si masina
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

LEU
Se prea poate sa va iasa-n cale cineva cu care o sa va armonizati din mai multe puncte de vedere si sa formati un cuplu. Poate veti face, in sfarsit, cunostinta cu persoana pe care ati cunoscut-o pe net si de aici incolo puteti spera la o relatie, daca e o chimie in viata reala.

FECIOARA
E cineva care depinde, cel putin in perioada asta, de voi si trebuie sa luati niste decizii in care sa tineti cont si de aceasta persoana. E posibil sa intrati in banii de rezerva ca sa luati cuiva un cadou de casa noua, ori pentru cununie, botez, aniversare, sa nu intrati in banii de facturi.

BALANTA
Se poate sa intalniti marea dragoste la o intrunire cu prietenii si sfarsitul de an sa va gaseasca si casatoriti. Prezenta cuiva o sa fie salvatoare, o sa faceti apel la resursele interioare sa construiti pas cu pas o relatie, e anul vostru decisiv pentru relatia de cuplu.

SCORPION
O sa primiti cadouri, iesiti la plimbare, ca duceti pe la mondenitati, o sa fie o zi prina cu de toate. O sa puteti calatori, sa le faceti o vizita prietenilor din alt oras, poate fi chiar un prilej sa asistati la o ceremonie religioasa azi, maine.

SAGETATOR
Voi o sa treceti pe la diversi prieteni care au de sarbatorit fiecare cate ceva si o sa fie un schimb emotional care sa va revigoreze, dupa o perioada mai arida sufleteste.

CAPRICORN 
Or fi niste musafiri de la drum care or sa va tina ocupati o zi, doua, dar o sa va priasca vizita. La voi viata sentimentala se poate schimba intr-o clipa - in bine si sa va gasiti un partener de viata, sa ajungeti la logodna, la casatorie, reusitele nu va ocolesc.

VARSATOR
Se poate sa va implicati in pregatirea, organizarea unui party sau e un eveniment care sa va tina in priza , o competitie. O sa vreti sa faceti ceva inedit, sa vizitati locuri noi, sa cunoasteti alti oameni, sa va-ncarcati de undeva cu idei care sa va stimuleze creativitatea.

PESTI
Poate va duceti la un picnic in doi sau la o cina romantica la un restaurant, ca sa fiti impreuna, doar voi. Se pare c-o sa le faceti o surpriza placuta alor vostri, poate faceti o tratatie pentru musafirii cu care o sa va-ntretineti mare parte din zi.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 31 martie 2017. Racii vor primi bani dintr-o afacere, iar Fecioarele isi vor gasi casa visurilor lor
Horoscop 31 martie 2017. Racii vor primi bani dintr-o afacere, iar Fecioarele isi vor gasi casa visurilor lor

Horoscop, prezentat de Neti Sandu. Poate o sa punem mai mult pret pe comunicare sa scoatem la iveala niste aspecte care se cer de multa vreme rezolvate si pe care le putem duce la bun sfarsit si cu ajutorul celor din jur.

Horoscop 30 martie 2017. Varsatorilor li se mareste salariul, iar Pestii isi pot lua casa si masina
Horoscop 30 martie 2017. Varsatorilor li se mareste salariul, iar Pestii isi pot lua casa si masina

Horoscop, prezentat de Neti Sandu. O sa ne mobilizam serios, ca sa profitam de o conjunctura anume, sa ne luam un job sau un credit bancar, bilete de vacanta, orice, care-ar costa mai putin in perioada asta si merita sa facem un efort suplimentar.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.