VIDEO. Cea mai placuta slujba posibila. Vezi lumea si te distrezi, pentru 20.000 de lire anual

Ultima actualizare: 12-01-2013 07:05
parc acvatic

O importanta agentie de turism a dat anunt pentru angajarea unei persoane care sa testeze tobogane de apa din mai multe parcuri de distractie acvatice.

Compania First Choice va oferi un salariu de 20.000 de lire sterline pe an celui care va fi norocosul castigator al acestui post scos la concurs.

El va calatori timp de sase luni prin lume, testand toboganele de apa din Mallorca, Turcia si Egipt, scrie Daily Mail.

Dupa ce le va testa, angajatul va da note fiecarui aparat. Postul a fost scos la concurs dupa ce luna trecuta, fostul responsabil cu aceasta expertiza a decis sa renunte la locul de munca, dupa 5 ani.

Candidatul ideal trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa adore distractia, sa-i placa sa calatoreasca si sa se ude, sa se simta bine in costumul de baie si sa fie “nebun dupa parcurile acvatice”.

Doritorii trebuie sa incarce un filmulet de 30 de secunde pe site-ul agentiei de turism.

Pe 28 februarie vor fi alesi cinci finalisti, care vor fi dusi “in probe” intr-un parc de distractii. Aici va fi ales castigatorul.

Pe langa salariul care va fi platit pentru un an, desi angajatul va munci doar sase luni, acesta va primi ca premiu un sejur de 7 nopti, pentru 2 persoane, la un hotel de lux al agentiei.

Din pacate, postul este disponibil numai rezidentilor britanici.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO