Gestul care a impresionat 1 milion de oameni. Ce face un om al strazii cand primeste 100 de dolari de la un strain - VIDEO

Ultima actualizare: 26-12-2014 09:15
cersetor

Josh, un barbat din California care se ocupa cu experimente sociale pe care le filmeaza si le incarca pe Youtube, a vrut sa vada ce se intampla daca ii ofera o suma considerabila de bani unui om al strazii.

Thomas, cersetorul norocos care a primit 100 de dolari din partea lui Josh, a oferit tuturor un exemplu de generozitate atunci cand a ales sa-si cheltuiasca banii altfel decat s-ar fi asteptat multi.

Barbatul a fost filmat pe ascuns, iar atunci cand acesta a intrat drept intr-un magazin care vinde bauturi, initiatorul experimentului a fost convins ca acei 100 de dolari vor fi cheltuiti pe alcool.

Nu a fost cazul. Cersetorul a iesit din magazin cu o punga mare si s-a indreptat spre un parc din apropiere. Aici, barbatul a scos pungi cu chipsuri si mancare pentru oamenii nevoiasi care isi duceau traiul acolo.

Cand omul a aflat ca face parte dintr-un experiment, a vrut sa-si motiveze gestul: "M-a bucurat sa fac asta pentru acei oameni. Exista lucruri pe care nu le poti cumpara cu bani". Thomas a mai primit apoi 100 de dolari de la Josh, impresionat de generozitate de care acesta a dat dovada.

Publicata in urma cu o zi, filmarea a strans deja peste 1.3 milioane de afisari.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO