Un cuplu a primit inapoi verighetele la 15 ani dupa ce au fost furate. Ce scrisoare a trimis hotul

Ultima actualizare: 18-01-2013 02:25
scrisoare

Un hot a fost lovit de remuscare la un deceniu si jumatate dupa ce a furat verighetele unui cuplu.

Potrivit site-ului Reddit, familia Riphagens si-a pierdut inele din aur in urma cu multi ani, in timpul unei petreceri pe care sotii au organizat-o acasa, cu ocazia aniversarii unuia din copii.

Sotii au primit recent o scrisoare de la “un copil prost care vrea sa indrepte o greseala”, ce contine scuze care ar incalzi inima oricui.

Iata cateva fragmente din scrisoare: “Va scriu ca sa-mi cer scuze ca sunt in posesia a ceva ce voi, cu siguranta, pretuiti si va lipseste. Am fost la o petrecere in casa voastra cu multi ani in urma si, prin prostie, am luat ceva ce n-ar fi trebuit sa iau. Am gasit aceste inele recent si am vrut sa vi le inapoiez….

Inca o data, imi pare sincer rau pentru neplacerea creata, pentru felul in care gestul meu v-a afectat familia. Sper ca veti gasi in inimile voastre resurse pentru a ma ierta. Ca adult realizez cat de importante sunt aceste obiecte cu valoare sentimentala. Sincere regrete, Un copil prost care vrea sa indrepte o greseala”.

In timp ce o parte din utilizatorii Reddit au sugerat ca scrisoarea ar fi un fals, reporterii The Huffington Post au reusit sa o contacteze pe fiica sotilor Riphagens care a confirmat intreaga poveste.

Aceasta a spus ca din cele patru inele furate, doua sunt cele cu care parintii s-au casatorit, iar celelalte doua sunt mostenire de familie.

Cei doi soti au fost foarte incantati sa-si primeasca inelele pe care le credeau pierdute definitiv si chiar ii sunt recunoscatori hotului pentru gestul facut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO