Un client a returnat o camasa de la magazinul GAP dupa 17 ani si a primit banii inapoi. Reactia managerului cand a aflat

Ultima actualizare: 09-01-2017 02:10
camasa gap

Un american a cumparat o camasa de la magazinul GAP, iar dupa 17 ani a reusit sa o returneze inapoi.

Clientul a cumparat camasa in 2000, dar dupa 17 ani a reusit sa o returneze la magazin spre surprinderea tuturor. Astfel, acesta si-a recuperat banii, dupa aproape doua decenii.

 Evident, managerul respectivului magazin s-a infuriat cand a vazut ca angajatii au facut asta si au acceptat sa schimbe un produs care a fost vandut in 2000. "Cine naiba a acceptat aceasta camasa? Apartine din colectia de vara din 2000. Asta inseamna acum 17 ani...Politica noastra de returnare este de 45 de zile. Daca nu suneteti siguri, intrebati!" a fost mesajul pe care managerul l-a lasat pe afis, langa camasa.

Camasa era masura XL si costa aproximativ 20 de euro. Internautii au comentat ca este ciudat faptul ca vanzatorii au acceptat sa schimbe produsul fara aprobarea managerului si ca ceva este suspect la acea poza. Altii cred ca este falsa, in timp ce altii cred ca situatia este imposibila. Cativa insa au facut comentarii cu privire la clientul care a decis, brusc, dupa 17 ani sa schimbe camasa.

"Probabil s-a trezit din coma dupa 20 de ani si nu ii placea cum ii vine" a fost unul dintre comentariile amuzante de pe Reddit, acolo unde a fost postata imaginea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO