TOP scuze de a nu iesi din casa cand termometrul scade sub -20 de grade

02-02-2012 09:10

frig

Zapada e tare frumoasa, atunci cand stai in casa cu o ceasca de ciocolata calda. Daca trebuie sa ajungi la munca se transforma in "mizeria aia alba".

Greu de crezut ca a existat astazi vreun roman pe care sa nu-l fi batut gandul sa-si ia o zi libera. Usor de zis, dar greu de trecut peste telefonul dat la serviciu. Cum poti sa te scuzi incat sa nu pari un dezertor in conditii de criza?

"Am racit" e varianta cea mai simpla cand toata tara e bocna. Dar tocmai pentru ca e foarte la indemana, s-ar putea sa nu fie si credibila.

"Mi-a inghetat cheia in usa". Probabil cea mai eficienta scuza. E plauzibila si face imposibila parasirea locului calduros pentru un drum prin ger.

"Mi-a inghetat motorina, iar la Taxi nu raspunde nimeni". Motorina ingheata la -15 grade. Reguli esentiale pentru soferi, pe timpul iernii. VIDEO

Daca in timpul liber esti o fana a cluburilor de fite din Capitala, e posibil ca seful sa te creada daca zici: "Cel mai gros lucru pe care il am in sifonier este un fular"

Nu stim daca urmatoarea varianta va ajuta pe cineva, dar merita incercata. "A scazut presiunea la gaze si n-am avut curaj sa ma ridic de sub plapuma". Un sef cu simtul umorului poate te-ar intelege.

"S-a oprit curentul din cauza frigului si sunt blocat in lift" e iarasi o varianta de inteles, dar exista si o solutie fantezista. Chionophobia - frica de zapada! Suferi de ea? Clar, nu poti sa ajungi la munca :)

Si pentru ca stim ca totusi am ajuns cu totii la munca, lasa un comentariu cu scuzele pe care le-ai abandonat pana la urma in aceasta dimineata.

Sursa: Pro TV

Tags: zapada, ger, frig,


VIDEO PROTVPLUS.RO