S-a intamplat in Turcia. O fetita a intrat in tara cu pasaportul de jucarie al unicornului sau roz

13-06-2013 09:56


Unicorn

Emily Harris, o fetita de 9 ani din Tara Galilor, a reusit sa treaca de punctul de control al aeroportului din Antalya, Turcia, cu un pasaport de jucarie pe care scria ca posesorul este un ... unicorn.

Conform New York Daily News, parintii ei au ramas cu gurile cascate dupa ce au vazut cum fetita primeste stampila oficiala pe o imitatie de pasaport, pe care Emily il luase pentru unicornul ei din plus, si care avea pe prima coperta un cap de urs auriu.

Intamplarea a avut loc dupa ce mama sa, Nicky, a dat din greseala acest pasaport de jucarie ofiterului turc, fara sa vada niciunul dintre ei despre ce era vorba. Dupa ce au trecut de punctul de control, familia a constatat uimita ca stampila fusese aplicata pe o hartie care scria ca posesorul este un unicorn de plus si avea chiar si o fotografie cu acesta.

"Nu am realizat ce s-a intamplat pana cand am vrut sa pun toate pasapoartele la un loc. Atunci am avut un moment de panica, dupa ce am vazut, crezand ca cineva o sa vina dupa noi sa faca scandal, insa nu s-a intamplat nimic. Pasaportul acela nici macar nu arata ca cel real - are un ursulet auriu pe coperta si are o marime complet diferita de al meu si al sotului, Allen. Culmea este ca granicerul turc a intrebat-o pe Emily cati ani are, fata i-a raspuns ca 9, dupa care i l-a stampilat." - povesteste mama fetei, Nicky Harris.

In pasaportul de jucarie, al carei posesor este indicat Lily Harris, un unicorn roz, apare cu litere mari pe una dintre pagini tilul "AVENTURI DE CALATORIE".

"Fotografia de pe aceasta imitatie de pasaport nu era nici macar a lui Emily, era a unicornului si, ca sa fie tacamul complet, nici macar unicornul nu se afla cu noi in vacanta.. La inceput am facut haz de aceasta intamplare, insa dupa aceea ne-am dat seama cat de ingrijorator este pentru orice parinte, deoarece se vede cat de usor este sa iesi din tara cu copilul altcuiva.." - a mai spus Nicky Harris, mama fetitei.

Fotografii cu pasaportul unicornului, aici.

Sursa: New York Daily News

VIDEO PROTVPLUS.RO