ProTV v-a provocat la joaca toata vara. Acum, a venit vremea ca Snur si Piciu sa plece in vacanta

18-09-2012 14:56


Vara asta, ProTV v-a provocat la… joaca. Sub sloganul Vara se joaca la ProTV, vedetele verii au fost doua personaje simpatice si neasteptate, care le-au facut diverse farse vedetelor noastre si au adus un zambet pe fetele romanilor.

 

Daca va intrebati ce se va intampla cu cei doi ...acum ca a venit toamna, trebuie sa va anuntam ca, dupa o vara incarcata la ProTV, Snur si Piciu au plecat si ei intr-o bine-meritata vacanta.
Pana la revenire, vor tine insa, in continuare legatura cu telespectatorii pe site-ul protv.ro.

Snur si Piciu au avut o vara incarcata la PRO TV! Dupa ce au jucat fotbal cu Raluca Arvat, i-au jucat farse lui Pavel Bartos si au cucerit-o pe Corina Caragea, au poposit si in studiourile PRO TV. La Meteo au schimbat vremea, au devenit a 13 zodie - cu noroc - in rubrica de horoscop si au tinut mortis sa prezinte stirile diminetii alaturi de Mihai Dedu.

Povestea lor a inceput odata cu concursul protv.ro « vara asta ne facem un nume », la care s-au inscris aproape 8.000 de utilizatori protv.ro dornici sa le fie « nasi » si care au propus nume pentru simpaticele personaje. Tot telespectatorii PRO TV au fost cei care prin vot au decis numele castigatoare: SNUR SI PICIU.

 

Tags: promuleti,

VIDEO PROTVPLUS.RO