Prietenii credeau ca e intr-o vacanta exotica dupa pozele puse pe Facebook. Momentul in care au aflat adevarul, greu de uitat

Dată publicare: 10-09-2014 10:24
Dată actualizare: 13-09-2014 07:32


Zilla van den Born

Zilla van den Born, o tanara de 25 de ani din Amsterdam, a reusit sa starneasca invidia prietenilor de pe Facebook cu mai multe fotografii puse pe site-ul de socializare.

Cand au descoperit, insa, secretul din spatele imaginilor au avut o reactie de neuitat.

In pozele incarcate de Facebook, Zilla pare sa fi fost intr-o vacanta exotica prin Asia. In realitate, insa, tanara nu a plecat nici macar o zi din orasul in care locuieste.

"Am modificat pozele pentru ca am vrut sa arat oamenilor cat de usor pot fi manipulati in mediul online. Putem sa dam nastere unei lumi ideale, care sa nu existe in realitate", spune Zilla.

Timp de 42 de zile tanara a facut poze si le-a modificat. Multe au fost facute in piscina de acasa, iar mancarea asiatica a fost preparata chiar de ea.

In momentul in care Zilla a decis sa le spuna parintilor si prietenilor adevarul, reactia acestora a fost de neuitat. Momentul a fost surprins in timpul conversatiei tinerei cu acestia, pe Skype.

Sjezus zeg, Zilla - de onthulling/reacties from Zilla van den Born on Vimeo.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO