Poveste rupta din filme, in SUA. Ce a urmat dupa ce un copil a descoperit o scrisoare de dragoste, veche de 45 de ani

22-03-2015 15:13


Scrisoare SUA

Intamplare ca in filme in Statele Unite, unde un baiat in varsta de noua ani, din Carolina de Sud, a descoperit o scrisoare de dragoste veche de 45 de ani.

Nolan Rogers a gasit scrisoarea intr-o sticla, in timp ce se afla la pescuit, pentru ca apoi sa afle ca respectiva scrisoare ii era adresata bunicului sau, potrivit Daily Mail.

Baiatul le-a aratat scrisoarea parintilor, iar mama lui a recunoscut scrisul: era al unei prietene de-a sale, Diane Bryant.

Desi hartia era complet ingalbenita, mai exista un rand care putea fi citit: "Mi-as dori sa te vad mai des. Te iubesc atat de mult. Te iubesc. Diane", se putea citi in scrisoare.

Diane a povestit ca a avut o relatie cu bunicul lui Nolan Rogers, pe vremea cand ambii aveau 13 ani. Aceasta a scris scrisoarea in timp ce se afla intr-o excursie in care baiatul nu a avut voie sa vina. Astfel ca, fiindu-i dor de el, a scris biletul de dragoste, l-a bagat intr-o sticla si l-a aruncat intr-un lac, sperand ca va fi gasit.

"Stiam, simteam din fundul inimii, ca va gasi scrisoarea. M-am gandit multi ani la ea, daca a gasit-o cineva", a spus Diane, care are acum 58 de ani.

Bunicul lui Noland a glumit spunand ca da, in sfarsit a primit scrisoarea, 45 de ani mai tarziu. Cei doi au ramas prieteni de-a lungul anilor, dupa ce au stabilit ca nu se potrivesc. Acum, ambii au propria familie, cu un partener de viata si copii.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO