O bloggerita de beauty din Marea Britanie le-a aratat oamenilor cum arata fara machiaj. Reactiile lor au facut-o sa planga

Ultima actualizare: 06-07-2015 07:12
bloggerita

Em Ford are un cont de Youtube unde posteaza tutoriale de make-up pentru persoanele care sufera de acnee. De-a lungul timpului insa, a primit sute de comentarii rautacioase.

Em sufera de acnee, asa ca in urma cu 3 luni a decis sa-si faca un cont de Youtube in care sa impartaseasca tehnicile sale de machiaj cu persoanele care au aceeasi problema. In acest interval de timp, pe contul ei au aparut mii de comentarii in care a fost facuta “dezgustatoare”, “urata”, “revoltatoare”, iar unii au scris chiar “imagineaza-ti cum e sa te trezesti langa ea dimineata”.

Pe de alta parte, atunci cand apare machiata, comentariile in cealalta extrema: "esti atat de draguta", "arati superb".

Asa ca tanara s-a decis sa inceapa o campanie in care sa arate cat de nerealistice sunt standardele de frumusete din prezent. “Ne-am obisnuit sa vedem imagini false a perfectiunii si ne comparam cu standarde de frumusete nerealiste”.

Ea le incurajeaza pe toate fetele care sufera de aceasta problema sa nu uite ca sunt frumoase in felul lor si sa nu se lase afectate de comentariile rautacioase ale unor anonimi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO