Nu au mai avut rabdare pana acasa si s-au iubit langa Palatul de Justitie din Capitala. VIDEO

Ultima actualizare: 26-08-2012 13:13

Doi indragostiti le-au facut tura mai vesela unor jandarmi care abia intrasera de serviciu in patrulare. Usor ametiti dupa o noapte petrecuta in Centrul istoric al Capitalei, amorezii s-au iubit langa Palatul de Justitie.

Gestul s-a dovedit neinspirat, iar oamenii de ordine .mai aveau putin si ii trimiteau in arest.

Incidentul care i-a oripilat pe jandarmi a avut loc in jurul orei 7 si jumatate, chiar cand subofiterii isi schimbau turele.

Cei doi tineri, de 24 si, respectiv, 23 de ani, unul din Piatra Neamt, celalalt din Mangalia, isi vedeau linistiti de amor chiar daca locul ales era unul extrem de vizibil: nu doar langa Palatul de justitie, ci chiar la doi pasi de Biserica Domnita Balasa ce tocmai se pregatea sa isi primeasca enoriasii pentru slujba de duminica.

Deloc stanjeniti de relatiile nepotrivite intretinute intr-un spatiu public, tinerii au recunoscut ca exista motive intemeiate sa fie amendati cu cate 200 de lei, adica amenda minima pentru un asemenea comportament, insa le-au spus jandarmilor ca nu regreta nimic pentru ca s-au simtit bine.

Mai mult, au dat asigurari ca nu vor contesta procesele verbale in instanta, chiar daca s-au speriat cand au auzit ca documentelede contraventie vor ajunge acasa la parintii lor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO