Motanul Hamilton, inzestrat cu o mustata de toata frumusetea, a cucerit Internetul. Imaginile cu felina au devenit viral

Ultima actualizare: 20-08-2014 07:06
motanul Hamilton

In noianul de poze cu pisici care a invadat internetul, Hamilton se distinge cu siguranta. Pisica din Marea Britanie a cucerit utilizatorii cu... mustata sa.

Pentru barbatii care isi doresc o mustata, atingerea formei perfecte poate necesita mult efort si nenumarate retusuri. Dar Hamilton, “pisica hipsterita” - asa cum a fost denumita, este inzestrata cu un astfel de “accesoriu” de la natura.

Forma mustatei este clar definita si se distinge si prin coloritul diferit de restul blanei. Asa ca pana la a ajunge un adevarat star pe internet nu a mai fost decat un singur pas.

Hamilton a strans pana acum peste 100.000 de like-uri pe Facebook, are 550.000 de followeri pe Instagram si alti 10.000 de followeri pe Twitter. Povestea lui este insa una trista. Motanul a fost abandonat in San Francisco pe cand era doar pui, scrie The Mirror.

Din fericire, a fost adoptat intre timp de un comediant american si viata i s-a schimbat. A prins un rol intr-un videoclip si se pare ca fata sa va aparea pe o serie de tricouri. Ceea ce inseamna ca Hamilton are toate sansele sa devina o legenda in lumea... pisiceasca.


 
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO