"Mi-am dorit sa fiu rocker, dar s-a intamplat sa fiu manelist". Perle premiate de Academia Catavencu

Dată publicare: 09-11-2011 17:27
Dată actualizare: 12-04-2012 06:57
Sursa: Academia Catavencu


Statuete premiile Academia Catavencu

Academia Catavencu a decernat premiile pentru anul 2010, in cadrul balului intitulat “Iesi afara, criza ordinara!” La categoria Monden, au fost mai multi nominalizati, iar juriului i-a fost probabil destul de greu sa aleaga castigatorul.

Iata mai jos care au fost nominalizatii categoriei “Epoca mondena si contemporana” si declaratiile acestora:

Nicolae Mitea (fotbalist blond): "Masina care mi-am luat-o, m-am sfatuit cu mine insuti." (ProMotor, 24 aprilie)

Andreea Tivadar (fotomodel): "Nu, nu fac niciodata topless, pentru ca soarele nu e bun pentru mameleon." (Antena 1, 29 iulie)

Emmy (cantareata pe bani): "Noi doi nu ne-am culcat. Nu stiu cum e la pat. Jur! Eram dezbracati si stateam unul peste altul, dar nu am facut nimic altceva decat sex oral si atat. Sexul oral nu e chiar sex, e altceva." (Cancan, 1 mai)

Maria Dinulescu (actrita), despre Poponet: "M-am bucurat sa fiu alaturi de un suflet atat de frumos, care m-a inspirat sa fiu mai buna. Ii multumesc pentru ca mi-a oferit dragostea lui, atat de mult cat a putut el, si-mi pare rau ca nu am reusit sa fiu mai puternica pentru el." (OK!, 23 aprilie 2010)

Liviu Varciu (fost manelist): "Eu de fapt am vrut sa fiu rocker, mie rock-ul mi-a placut toata viata, dar na, s-a intamplat sa fiu manelist." (Pro TV, 21 mai)
 

 

Castigatoare

Rose-Marie (fosta dansatoare la Surprize , surprize): "Nu sunt insarcinata, sunt putin balonată. Dar nu stiu cu cine." (Antena1, 27 iunie)

 

Sursa: Academia Catavencu


VIDEO PROTVPLUS.RO