Invitatii au crezut ca nu vad bine. Momentul de neuitat pe care l-a creat mireasa la nunta ei. VIDEO

07-10-2016 10:05

nunta dans

O cunoscuta vedeta din Canada a oferit un moment de neuitat chiar la nunta ei, dupa ce a facut un numar de dans inspirat de Beyonce.

Invitatii au crezut ca nu vad bine si ca in fata lor se afla adevarata Beyonce, dar, de fapt, era chiar mireasa, care a organizat un moment de neuitat la nunta ei.

Melissa Molinaro, o dansatoare si actrita din Canada, si-a transformat nunta intr-un spectacol de zile mari, dupa ce un numar de dans inspirat de Beyonce. Mireasa s-a schimbat intr-un costum mulat, asemanator celor purtate de Beyonce pe scena si a dansat aproape ca artista pe cateva melodii, inclusiv "Upgrade You".

Sotul a stat asezat pe scaun, in fata sotiei sale, iar invitatii au aplaudat momentul, la final, care au fost invitati si ei la dans.

"Sotul meu mereu mi-a zis ca cel mai mult ii place sa se uite la mine cand dansez, asa ca am zis sa ii ofer un dans pentru o viata. Asta este pentru tine, iubitule" a scris aceasta pe Instagram, unde a postat poze si filmulete de la nunta.

Melisaa Molinaro este extrem de populare pe retelele de socializare in Canada, unde este deseori comparata cu Kim Kardashian pentru asemanarea fizica dintre ele.

 

It's you it has always been you, God created you just for me.

A photo posted by Melissa Molinaro (@melissamolinaro) on

Sursa: Instagram

Tags: nunta, dans, miri, beyonce,


VIDEO PROTVPLUS.RO