Imagini emotionante: A adunat zeci de dansatori pentru a o cere in casatorie. Gestul a lasat-o cu ochii in lacrimi

Ultima actualizare: 16-02-2016 07:04
logodna

Idris Fabiyi a cerut-o in casatorie pe Yvette Beardall cu o coregrafie complexa realizata intr-un centru comercial din Manchester, Marea Britanie. Patru luni au durat pregatirile pentru un moment de noua minute.

Barbatul, tata a doi copii, le-a cerut ajutorul elevilor de la un liceu din oras pentru a crea un dans special pe piesele preferate ale cuplului.

“Copiii au inceput momentul, iar Yvette nu stia ca totul este pentru ea. Apoi au inceput sa cante Heaven de la Bryan Adams, piesa nastra, si sa arate catre balcon unde ma aflam. Am avut mari emotii, dar mi-au trecut cand a zis da. A fost foarte emotionant.” a declarata barbatul pentru The Manchester Evening News, citat de Mirror.

Idris a coborat pe scari catre iubita lui cu care are o relatie de noua ani, s-a asezat intr-un genunci si i-a pus intrebarea.

Omul a mai spus ca cea mai grea parte a fost sa isi convinga prietena sa isi ia o zi libera: “Credea ca merge la shopping cu prietena ei. Ea i-a spus ca a castigat o masa la un restaurant si ca vrea sa mearga impreuna. A fost complicea mea.”

Cuplul are in plan sa se casatoareasca in urmatorii doi ani.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO