Gestul emotionant facut de un liceean pentru un coleg nevoias, care era tinta glumelor rautacioase

Ultima actualizare: 28-12-2014 06:47
Yaovi

Gestul unui liceean din North Carolina, SUA, a facut inconjurul lumii si i-a adus acestuia numeroase laude si complimente pentru bunatatea sa.

Yaovi Mawuli Amaglo i-a oferit o pereche de adidasi noi-nouti unui coleg de clasa cu o situatie financiara precara, care umbla cu incaltarile rupte si era adeseori tinta glumelor colegilor sai.

Inainte de a-i face cadou incaltarile noi, Yaovi si-a intrebat prietenii de pe Facebook cum ar putea face asta fara sa-l faca pe baiat sa se simta umilit si jignit de gest, insa nu i-a dezvaluit identitatea in fata tuturor.

"Am observat ca acest baiat avea pantofii rupti cand ceilalti colegi isi bateau joc de el. Asa ca voiam sa-i fac cadou o pereche de adidasi. Intrebarea mea e cum sa ii ofer astfel incat sa nu simta ca mi-e mila de el. Incerc doar sa ajut un om", a scris Yaovi pe reteaua de socializare.

Iar gestul baiatului a fost apreciat de colegul sau. Cei doi s-au fotografiat impreuna, purtand adidasi noi si au legat o frumoasa prietenie.

"Tin minte ca si pe seama mea s-au facut glume cand purtam niste adidasi pe care scria 2006, desi eram in 2008 atunci. Insa numai eu stiu cat am muncit pentru acei adidasi. Tundeam iarba vecinei si ii aruncam gunoiul, iar ea imi dadea 20 de dolari. Asa am strans bani si stiu ca nu toata lumea este suficient de norocoasa incat sa-si permita incaltari noi", a marturisit Yaovi pentru NiceKicks.com.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO