Esti deprimat ca te-ai intors la munca dupa vacanta de Sarbatori? Macar nu esti ca ei! TOP cele mai proaste joburi din lume


Ultimul update: Joi 08 Ianuarie 2015 00:06
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015 13:34
Categorie: Fun
degustator mancare de caini

5 ianuarie e ziua in care toata lumea s-a intors la munca, cu sau fara chef. Jurnalistii de la Guardian au gasit insa si partea plina a paharului: ganditi-va cat de rau e pentru cei care au cele mai proaste job-uri din lume.

Philip Wells e degustator de mancare pentru caini si pisici. Mananca din hrana pentru animalele de companie astfel incat sa se asigure ca e la cele mai inalte standarde. In aceasta bransa, salariul incepe de la 20.000 de lire sterline pe an, dar Phil spune ca poti ajunge usor la 50.000 de lire sterline.

Tehnicianul de igiena e un job chiar mai delicat si asta pentru ca presupune sa cureti locul unde s-a petrecut o crima, o sinucidere sau un accident. Richard Lews, specialist in domeniu, spune ca salariul de top nu depaseste 22.000 de lire pe an.

Guardian include in acest top si rolul de prezentator TV la canalele de teleshopping. Chiar daca salariul poate ajunge si la 55.000 de lire pe an, britanicii considera ca job-ul este mult prea monoton si ca e greu sa mimezi mereu entuziasmul legat de produse.

Sursa: Pro TV

Tags: prezentator, job, lume,

VIDEO PROTVPLUS.RO