"De ce nu ma vrea nimeni? Astept de 5 ani!". Poza care a emotionat internetul: cine l-a adoptat pe Chester. GALERIE FOTO

Dată publicare: 07-04-2015 16:21
Dată actualizare: 10-04-2015 07:08


Chester - 1

"De ce nu ma vrea nimeni?". Este apelul lui Chester, o corcitura de pitt bull, care a frant inimile tututor pe internet, dupa ce aceasta poza a devenit virala. Chester a locuit 5 ani intr-un adapost de animale din New York inainte sa fie adoptat.

In varsta de 6 ani, Chester parea ca isi va petrece si urmatorul an in adapostul North Fork Animal Welfare League din Long Island. Asta pana cand managerul unitatii, Gabby Stroup, a postat pe pagina de Facebook a institutiei un strigat emotionant de ajutor.

Chester a fost fotografiat cu un mesaj prins de gat: "De ce nu ma vrea nimeni? Astept de 5 ani. Toti de la adapost spun ca sunt un baiat bun. Asa ca de ce nu ma adopta nimeni? Promit sa fiu bun si sa-mi iubesc familia. Va rog, poate sunteti noua mea familie. Stau si astept sa veniti".

Poza s-a viralizat rapid, iar adapostul a primit mesaje din toata lumea. Nu mai putin de 20.000 de share-uri pe Facebook a strans.

"M-au sunat oameni din Illinois, Carolina de Nord, Carolina de Sud, Mississippi, Michigan, Oregon, New Yersey, Wisconsin, Nova Scotia, Australia si multe alte locuri - oamenii plangeau la telefon", a spus managerul adapostului.

Si in doua zile, Chester si-a gasit o familie adoptiva. Dana Dor, sotul ei Adi si baietii Aidan si Brandon au mers sa-l ia pe Chester de la adapost si sa-l duca in nou casa din Long Island.

"L-am vazut si am simtit o conexiune. Asa a fost sa fie", a spus Adi.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO