Cerere in casatorie inedita, pe varf de munte. Un barbat si-a cerut iubita de sotie cu ajutorul unui pui de capra. VIDEO

Ultima actualizare: 16-03-2017 07:16
munte cupl;u

Un clip emotionant, in care un barbat si-a cerut iubita in casatorie cu ajutorul unui pui de capra, aflat pe o creasta montana, a fost postat pe internet.

Andrew Forbes a suprins-o pe iubita lui, Allison Jones, cand se aflau pe un munte din Carolina de Nord, prin intermediul unui animal adorabil, conform Daily Mail

Pe imagini se observa cum barbatul o roaga pe partenera lui sa verifice ecusonul pe care-l purta la gat animalul, fiind inscriptionat pe el: “Vrei sa te casatoresti cu mine?”

Tanara a ramas surprinsa de gest, intreband: “Ce este asta, o capra?!”, la care barbatul a replicat: “E a ta. Uita-te la numele ei”. In timp ce citea ce scria pe medalion, Allison a intrebat: “Stai putin, vorbesti serios?” si a inceput sa planga.

Apoi, Andrew s-a asezat in genunchi si i-a aratat verigheta, moment la care tanara a izbucnit in lacrimi. Barbatul i-a marturisit ca a planuit aceasta miscare timp de o luna.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO